.
Отговор в тема
Страница 30 от 195 ПървиПърви ... 202627282930313233344080130 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 4870
    Национална сигурност за да работиш в данс и други дървжавни служби! търси в интернет.
    Иначе и аз много искам да работя,в данс но...

Холандия/ Хага.
    Международен мениджмънт и бизнес.
    Английски език, втората година не знам какъв ще избера, защото от него ще ми зависи, в коя страна ще карам магистратурата.

Честито на всички останали. (:

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Записал съм ТУ-София КСТ. Якото е че класирането излезе доста рано и не ми се наложи да си скубя косите в отчание, и да се чудя дали ще ме вземат.

Голям фен
    Я колежките от УНСС и ПУ да не се срамуват и да пуснат по една снимка

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Няма ли колеги от ПУ (биологическия факултет)?
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Furious? за какво ти е тази снимка? А ти защо не пуснеш твоя?
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от wartburg353 Виж мнението
    Записал съм ТУ-София КСТ. Якото е че класирането излезе доста рано и не ми се наложи да си скубя косите в отчание, и да се чудя дали ще ме вземат.
    Не се притеснявай, в техническия в това отношение няма кой университет да им стъпи и на малкият пръст. Всичко е перфектно уредено: програми, класирания, дати за изпити, дати за поправки и излизане на оценки.

Някой знае ли дали ТУ София са сложили някъде в интернет списъците с крайните класирания? Интересно ми е кой е с най-висок бал и колко е бил най-ниският за отделните специалности...

Хмм не виждам на сайта, явно не са качени още, иначе на стъклата на 4-ти блок ги разлепят.

Аха, а има ли шанс да останат до началото на учебната година или ги махат още лятото?

Знае ли се , вероятно ще ги свалят. То сега май се почва вече и от 1-ви Октомври. Аз като учех почвахме от 11 до 15 Септември, в зависимост коя дата е първият понеделнк

Да, на 1.октомври започваме.

Здравейте...имам един въпрос,може да ви се стори тъпичък ,но мен много ме интересува.
    Та сега за първа година ще уча,национална сигурност и КИН,и ме интересува дали и каде мога да карам магистратура

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от ^ЮЗБ^ Виж мнението
    Здравейте...имам един въпрос,може да ви се стори тъпичък ,но мен много ме интересува.
    Та сега за първа година ще уча,национална сигурност и КИН,и ме интересува дали и каде мога да карам магистратура
    Магистратура национална сигурност ли? Ами двата най-добри варианта са в София и във Варна. София - Симеоново и на още едно място, Военната академия, а Варна - Свободния. Мисля, че я има на още места като специалност, но на тези места е най-добра ( уж ).

Аз знаех за военната,обаче много се чудех за симеоново,благодаря ти

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от ^ЮЗБ^ Виж мнението
    Аз знаех за военната,обаче много се чудех за симеоново,благодаря ти
    Няма защо ^^

Здравейте, нов съм във форума.
    Имам въпрос за следване в университет. Досега главният ми приоритет беше следване на право в Германия, но по редица причини нещата се промениха и търся специалност, която евентуално да мога да изучавам в чужбина, след като си взема в някой български университет бакалавърска степен. Добре ще е специалността да е свързана по някакъв начин с езиците (там смея да твърдя, че ми е силната страна) и да не изисква изучаване на математика. Бихте ли могли да ми разкажете за ситуацията относно това, кои специалности могат да бъдат изучавани като магистратури в чужбина след съответното вземане на бакалавърска степен? Също така бих искал да ви помоля да ми кажете за други специалности, подобни на международното право, които смятате, че са перспективни (международни отношения и т.н.) и, ако имате възможност, да ми кажете най-добрите български университети за изучаването им.
    Благодаря предварително на всички, отделили време да ми отговорят!

Имам нужда от малко информация и се надявам тук да можете да ми помогнете..
    Кандидатствах в ПУ, приеха ме, но сега имам един доста значителен проблем.. Не мога да си позволя да живея на квартира, дори ми се налага да започна да работя и уча още от 1-вата година. Проблемът е следния:
    Майка ми е безработна. Баща ми работи като дърводелец, но не е записан нито на борсата, нито в бюрото по труда, работи сам за себе си, общо взето незаконно така да се каже. В тази ситуация нямам представа какви документи са нужни за да се кандидатства за общежитие. Моля ако някой е наясно с това или знае къде мога да намеря подобна информация, да отговори. Благодаря предварително!
    whatever..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от misho1993 Виж мнението
    Имам нужда от малко информация и се надявам тук да можете да ми помогнете..
    Кандидатствах в ПУ, приеха ме, но сега имам един доста значителен проблем.. Не мога да си позволя да живея на квартира, дори ми се налага да започна да работя и уча още от 1-вата година. Проблемът е следния:
    Майка ми е безработна. Баща ми работи като дърводелец, но не е записан нито на борсата, нито в бюрото по труда, работи сам за себе си, общо взето незаконно така да се каже. В тази ситуация нямам представа какви документи са нужни за да се кандидатства за общежитие. Моля ако някой е наясно с това или знае къде мога да намеря подобна информация, да отговори. Благодаря предварително!
    http://uni-plovdiv.bg/news/index/95/ Ето тук пише
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

това го видях, но въпреки това, трябва да се нанесат доходи от нещо в размер на Х лева. Освен това, от какво.. с баща ми правим огради/врати от желязо, обработваме дърво, правим мебели от стол до беседки, както и поставяме изолации, окачени стени и тавани, но ако напишем че е от това, няма ли да ни направят проблеми? Последно, но не на последно място тази декларация трябва да се завери от нотариус или нещо от сорта?
    whatever..

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    2.ДОКУМЕНТИ ЗА БРУТЕН ДОХОД НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ЗА ШЕСТ МЕСЕЦА (изписани помесечно и с БУЛСТАТ и данъчен номер на фирмата, която издава служебната бележка)ОТ МЕСЕЦ МАРТ ДО МЕСЕЦ АВГУСТ 2012 ГОД. ВКЛЮЧИТЕЛНО;

Това,доколкото знам,се издава или от НОИ,или от счетоводителката на работата.Във вашия случай никой няма да ви кара на добра воля да казвате колко пари вадите "нелегално" при това,ами баща ти трябва да се води безработен в Бюрото по труда.Следователно сигурно или оттам или от НОИ-то ще ви дадат такъв документ.Той си е заверен с печат от самата институция/фирма,която го издава и нотариусът няма нищо общо.

ПС:Не съм напълно сигурна колко е вярно това,което написах,но го казвам от обща култура и малък личен опит.Ако някой тук е минал по този път,ще бъде по-компетентен и по-полезен от мен.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

I suppose it's fuckin official nao.
    Ще уча в НБУ
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Последно май не беше решила това. Кво стана?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Оффф как ви завиждам,че тепърва почвате студентството. Аз сега го завършвам (ако си взема гадния устен държавен след 10 дена де) и хич не ми е забавно....няма общежитие вече, работата зове...абе ужас.

Стана така, че при записването там се обнадеждих, после много дълго време се тутках от кой уни- да се отпиша. Все пак аз се записах и в двата, да имам избор уж. Мина много време и според няк'ви правила не е сега времето да се отписвам, защото ще ми върнат максимум 50% от сумата, а това си е чиста загуба на пари. Освен това съм си навила на пръста че психология ще уча и ще пренебрегна мястото и репутацията му, за сметка на това, което желая.

Ако е толко' зле, ще се отпиша, и догодина пак КСК-та и пр. Но пък имам оптимистични нагласи.
    СУ няма да ми избяга, 'щото така или иначе бг филология се влиза доста лесничко. Виж, психология там е зорът :]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си