- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче за момчетата и момичетата??
За мен външният виж няма особено голямо значение, но:
Идеала ми.. хмм..
Харесвам момчета със светли коси и очи (зелени <3/ сини),
но и кестенявите не са за изпускане де ;д
Тялото.. да не е скелет.. може и леееко над-нормалното тегло. : )
*бонус : оформено, стегнато
По-високичък трябва да е.. 1.75 - 1.90![]()
Усмивката и чара са много важни.![]()
*сън*
и аз харесвам такива.Русите са живи п****и , no offenceПървоначално написано от Biiiitch
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Кожата да не е нито бяла,нито черна,по точно средна.
Очите-сини или кафяво-зелени
Косата-руса или кестенява.
Ръст-около 1.80,1.90![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
и аз съм на същото мнение така че 1+ :PПървоначално написано от maksimal
~~ Music = LIFE !! :]]
Как мазно ме описаПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Тааа.. моя идеал за момче е кестенява коса/стига ми че аз съм руса!
/ За прическата обаче имам претенции.. не харесвам момчета с къса коса.. или да не говори ме пък за нула номер..
Също така.. очите нямат кой знае какво значение.. но ще е по добре ако са по цветнички.. синьо.. зелено.. ама и на кефеви се радвам!
За тялото мога да кажа само че нито ми харесват слабите нито ми харесвам мускулестите.. добре е ако просто подържат форма.. колкото шкембето да не щтръкне
Това е моя едеал за момче.. ааааааа и за малко да забравя.. характера му трябва да е добър.. да не е обсебен от себе си .. но се пакда мисли и за себе си да не е нахален!! ;ддд това ми е идеала за момче.. много лошо.. че такова м,омче.. не съм срещнала още..
![]()
Моя идеал е да е със бяла кожа, но не да не е снежен човек. Височината, да не е много ниска, да не е по-висока от менОколо 1,70.
Значи косата- няма значение, но може и черна, може ии руса(но не цвета на косата да отговаря на акъла)Очичките..амии пронизващо сини, или светло зелени или пъстрий..така.. да е слабичка, ама не да е анорексия..
Както викаше онзи от Music Idol " Дроб, мазен, дроб дебел, свинее и анорексий"![]()
![]()
Стегнато дупе, а не увиснал човалГърдите не са от значение, но все пак да не е като нивелир
![]()
Забавна, умна, да не е много ината(макар че това е рядкост при момичетата)
Еми те това е моя идеал![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
Ако седна да описвам всички неща, които могат да ме привлекат към някое момиче ще трябва да пиша цял ден и никой няма да го прочете.
В общи линии: желателно е да е висока към 170-175 (аз съм 190), всякакъв цвят на косата и очите ми харесва, нормална или по- светла нежна кожа, чаровна усмивка,позитивно излъчване
, сладки устни :P , отблъскват ме многото излишни килограми.
И съм забелязал, че всички момичета много се разхубавяват, когато са влюбени :P![]()
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
Предпочитам да са със светла кожа
Светли очи, Коса само да не е руса ;д , не повече от 1.70![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо не ме кефят тъмните типове, не знам защо.
Бял с два-три тона по-тъмен от мен максимум
Не знам защо така.. тъпо е да се дискриминира, но наистина не ме кефят тъмните момчета.
Идеал нямам, все различни си харесвам![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Явно съм един от малкото българи които харесват по-бели момичета с по-светла коса и очи?
Е то и аз съм синеок, леко рус/рижав, май тфа е причината. :Д
Пък и губя тена си за отрицателно време - бях на море 2 седмици и ся пак съм млечен, хах.
Пък и пича който е писал че русите са педали, обяснението е елементарно...малцинствата винаги биват hate-вани.
Амии предпочиам с бяла кожа, но това не е кой знае колко важно.. А иначе идеала горе-долу си го представям рус със сини очи, висок,слаб...![]()
(момче съм) Не просто предпочитам, ами харесвам само момичета с приятен, равен летен загар. Снежно белите може и да са ми симпатични някои, но някак си... незнам. Не ме привлича кожата им
А мургавите... Ако "мургавото" е тен - супер, но ако не е... (да приемем, че е циганка... - ми дори да ми е сладка в лицето и тялото, съвестта ми не ми позволява да я харесам.................................... ............)![]()
Оф кво ви е бозаво бе,толкова сте да не казвам кви,А ти фастърбийч,с теб съм напълно съгласен и моята съвест не позволява ;д
Идеалът относно визията е голяма глупост за мен.Като намериш правилния човек по характер,едва ли ще го върнеш заради цветове или излишни или липсващи килограми и/или височина...Иначе единственото,на което държа е да е над 1,80,за да е по-висок от мен,за предпочитане е да е едър,даже леко пълничък и по възможност светли очи.Всичко останало е бонус.Моят приятел отговаря напълно на "задължителните" критерии,че и доста отгоре![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Бяла кожа (но не като някакъв албинос чак), светла коса и светли очи ми е любимата комбинация. Но за мъж не ми прави кой знае какво впечатление, ако ще и противоположност на това да е, не ми пречи.
Жена обаче никога не мога да приема за "красива" ако не е със светла кожа, руса коса и светли очи.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да е с тъмна коса, леко тъмна кожа, слабичък (е да е релефен, кефят ме леко мускулеститите, но не прекалено)
кафяви очи, ръст над 1,70, и хубава усмивка, груби ръце (обичам грубите ръце, много възбуждащо ми действат :Д )
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Светла кожа, ясни черти на лицето, много топли, големи кафяви очи. Лешниково кафяво. Плътни устни. Такива момчета харесвам аз. За жени винаги съм харесвала брюнетки с тъмни очи, стройни, но надарени тела.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам идеал.Всеки път си харесвам коренно различни хора.
Оставям на "подсъзнателно" ниво да ми се хареса...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ами обикновено нямам много претенции ...
искам да не е нито много бял, нито много мургав ... абе нещо по средата
очи - няма значение
да и висок (не прекалено, но над 1.70 може би)
да е слаб (е, не прекалено, да има плочки е готино)
хубава усмивка
в момента не се сещам за други
Бяла кожа, за предпочитане тъмни очи и коса, по - висок от 1.80....ии.... това май стига. и мускули мамка му.
Всякакви бе, латино, бели, черни, сини..
На работа има една хубава индийка и тука над мен живеят няколко красиви негърки.. и българки харесвам, и някоя латино с хубава дупара няма да я върна :3
Предпочитам ниски, но и над мен да са.. като цяло няма определен идеал, и ако си мислите, че имате такъв жестоко се бъркате
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Еми не знам, може би момиче с по-светла кожа, очи за предпочитане кафяви, тяло - средно, не дебела и не пък съвсем да отива към анорексичка.. средно, по-"нетренирано" откъм корема и дупето (не знам, такива ми харесват (е хайде сега.. момиче с плочки??)), ръст около 160-170, бюстът няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!
С лек тен. Да е висока над 165, косата руса или черна и да е права, в краен случай къдрава.... Симпатична в лицето, с добро тяло не е задължително да е перфектно. Очите нямат значение и най-важното за мене усмивката й![]()
۰۪۫٭•.