.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    също така усещам и докосване...когато бях у баба и говорихме за дядо, усетих как нещо ме погали по главата. Чувството е съвсем същото, но не е дядо, защото от преди да почине усещам чуждо присъствие в леглото ми.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tctcct Виж мнението
    също така усещам и докосване...когато бях у баба и говорихме за дядо, усетих как нещо ме погали по главата. Чувството е съвсем същото, но не е дядо, защото от преди да почине усещам чуждо присъствие в леглото ми.
    гадна работа..Дядо ти е искал да те изнасили и сега се връща за да го стори наистина под друга форма. Сериозно не знам как очакваш някой да повярва,че чак присъствие и галене на главата и като риташ се махало. Случвало ми се е и на мен някой път да си внуша,но чак пък така ..

хаха, много грубо се изказа....Знам, че никой няма да ми повярва, но човек в паниката си би могъл да направи и по-луди неща. Както и да е. Модераторите могат за заключат темата.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И аз постоянно си въобразявам,че има някой в къщата и разни такива и въпреки,че вярвам в духове - май май верно е от гледането на много филми
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен
    Град
    България
    Гледам много страшни филми и съм много страхлива. В последно време започнах по-често да гледам такива филми.Въобразяваш си.Но за да се чувстваш спокойна,направи това,което те посъветваха,ритуал за прогонване на духове. :^)
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Moже пък и да си медиум. :/
    Абе щом толкова те плаши това 'нещо', викни един поп да освети къщатата ти и готово.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението

Авторке,всичко е плод на фантазията ти.

Даже няма нужда да чета темата или коментарите- въобразяваш си

Супер фен Аватара на ccdesigns
    усещаш ти на баба ти гъза усещаш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Успокой се. Внушаваш си. Независимо, че имаш такова чувство от години наред. Струва ми се , че някой, още от малка ти е набил филм за духове и още от тогава си въобразяваш, че някой се настанява до теб, че бойлера се изключва от някаква сила.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Разбираш кой е духа,намираш гроба му,разкопаваш,гориш останките и си готова ;дд

Мега фен Аватара на teenems
    Смени дилъра .Нямам логично обяснение,но се съмнявам да има някакъв дух,но кой знае....
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на black pearl
    D E аз имам една история.Като бях на6-7 годинки дядо ми почина- много го обичах , повече от този който в момента е жив ! ;/ И така той беше болен и в последствие умря.Аз толкова много исках да го видя но не ме пускаха да отида в Пазарджик -от където са баба ми и дядо ми по бащина линия. Аз дори не знаех какво става , защото никой не ми беше казал когато почина , но на мен постоянно започна да ми се привижда, докато съм навън , докато спя съм го сънувала-абе се едно ми се явяваше духа му ! За това не се бъзикам може и наистина да е бил духа му , се пак никой тук не може да каже какво става след като умреш. D

По темата гледате много филми от рода - "Шепот от отвъдното" .. въобразяваш си според мен ! : ) ;PP

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Ако смяташ че наистина има полтъргайст у вас трябва да се обърнеш за помощ към някой медиум, окултист от този сорт , който да разбере със сигурност от къде идва причината и да намери решение. Друго не ми идва на ум :С

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    D E аз имам една история.Като бях на6-7 годинки дядо ми почина- много го обичах , повече от този който в момента е жив ! ;/ И така той беше болен и в последствие умря.Аз толкова много исках да го видя но не ме пускаха да отида в Пазарджик -от където са баба ми и дядо ми по бащина линия. Аз дори не знаех какво става , защото никой не ми беше казал когато почина , но на мен постоянно започна да ми се привижда, докато съм навън , докато спя съм го сънувала-абе се едно ми се явяваше духа му ! За това не се бъзикам може и наистина да е бил духа му , се пак никой тук не може да каже какво става след като умреш. D

По темата гледате много филми от рода - "Шепот от отвъдното" .. въобразяваш си според мен ! : ) ;PP

Гледам "Шепот от отвъдното' всяка вечер преди сън. Слава богу още духове не съм видяла

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Разбираш кой е духа,намираш гроба му,разкопаваш,гориш останките и си готова ;дд
    Със сол, нали!
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Абе, тука в тая тема колко годишни пишат?! 13?! Аз тогава си мислех, че има духове вкъщи.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Със сол, нали!
    И железни куршуми.Не си играй,направо извикай Сам и Дийн.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Гледам "Шепот от отвъдното' всяка вечер преди сън. Слава богу още духове не съм видяла
    И аз го гледам и не ме е посетило някой духче , нито съм сънувала кошмари и т.н! ;//

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    И аз го гледам и не ме е посетило някой духче , нито съм сънувала кошмари и т.н! ;//
    Хе супер значи не съм единствената гледаща този филм :П

Определено Не си !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    направи това,което те посъветваха,ритуал за прогонване на духове.
    Не видях кой друг я е посъветвал така ...

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Със сол, нали!
    хаха точно ;д

Духове а вампири и върколаци ?
    אויב איך מאַך אַווערטאַד

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stefko1996 Виж мнението
    Духове а вампири и върколаци ?
    Ми не, ама аз тука в мойта къща си имам елфи, феички, леприкони и един еднорог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си