.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    elito0o0o0, само с биология ли ще кандидатстваш?
    Биология и Химия мисля. Чудя се дали да се захвана с фармация или медицина. По-скоро ще е медицина.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    По-скоро ще е медицина.
    А немски учила ли си?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    А немски учила ли си?
    Не, за жалост. Знам английски, руски и 10% испански. Иначе ако знам немски биха ми се отворили доста пътища, но уви. А аз този език не мога да го понасям.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DanieLa_SmiLe Виж мнението
    Еййй, русокоскеее, ти ли си единствената с пълна шестица по БЕЛ ? Май казаха че момичето се казва София с най-добрата матура по БЕЛ - еваларка Не е по темата, но ми е любопитно: А ти как от право премина на финанси? Много ли се готвеше по математика?
    Мерси и на теб,и на осъаналите за поздравленията.Честно казано не знам колко бяха пълните шестици,ама с това "Под игото" няма да са били много Общо в цяла България имаше 181 отлични оценки на матурата(от 5,50 нагоре),ама не знам пълните колко са.А това за единственото момиче беше,че само една мацка от гр.София имаше пълния брой точки 100.Иначе между 95-100 е пълна шестица.
    А иначе аз учих в Търговската гимназия на Пловдив и там имахме предмети като Публични,Международни и Корпоративни финанси,които ми бяха любимите.А и всички икономически предмети,които имахме,ги обичах.И като се позаинтересувах повече от познати и приятели,си дадох сметка,че Правото е прекалено скучна и трудоемка материя без особена реализавия при липсата на връзки в България.Аз смятам,че колкото и да обичаш работата си,тя трябва да ти носи и пари.Затова не се записах основно висше Психология,което е наистина мечтата ми.Но е мечта без пари,така че избрах да уча това,което също много обичам,но има и пари в него.А Психологията може да остане като любителски вариант или второ висше,ще видим.Много се разприказвах.В общи линии няколко месеца преди кандидатстудентските изпити осъзнах напълно,че Правото не е за мен.Но продължиш с историята,защото и към нея проявявам голям интерес,предстоеше ми и матура по нея все пак,а и точно тя ми помогна да си напиша и темата по БЕЛ.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Днес също си седнах на дупИту да учкам,обаче имам някакъв предел явно и след определен обем материал прегрявам и няма накъде.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    русокоске ти определено си най-умното момиче на света! пхахаха толкова голямо самочувствие не бях виждал,но всичко си има първи път

^аз пък никъде не го видях това самочувствие.
    А и дори да го има-срам ли трябва да я е,защото е умна?

Супер фен Аватара на Incadeptus
    оф няма значение,аз самочувствие като нейното харесвам,никъде не съм написал нещо лошо и че не харесвам налиииииииии ;д самият аз имам голямо самочувствие ;д

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    русокоске ти определено си най-умното момиче на света! пхахаха толкова голямо самочувствие не бях виждал,но всичко си има първи път
    Да,аз съм най-умната,най-красивата,най-интелигентната и най-вървежната мацка на света.Завиждай ми,за да се чувствам велика и прекрасна и да продължавам да задоволявам безкрайното си самочувствие без покритие!!!

ПС:@nymphadora продължавай в същия дух.Браво за това,че полагаш усилия,докато наборите ти само мързелуват!Естествено,че ще си имаш предел на силите,всичко малко по малко се натрупва и накрая дава своя резултат. И мерси за подкрепата.Един човек да си погледне по-далече от носа и да види реално нещата...
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 20:42

днес направих 10 теста по английски (Граматика на Мърфи) !!! започвам да напредвам :Д:Д:
    Последно редактирано от Allex : 08-20-2012 на 21:53

Мега фен Аватара на Colouring
    Вчера най-накрая се реших и си направих това, което си бях наумила по немски. Днеска пак ще уча. :Д

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Allex Виж мнението
    днес направих 10 теста по английски (Граматика на Мърфи) !!! започвам да напредвам :Д:Д:
    Браво на теб Едно време ми беше много приятно да си решавам това "книжленце"

Днес имам други задачки за вършене пред компа, затова си давам почивка. Снощи се занимавах извънредно, така че не ми е гузно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    Браво на теб Едно време ми беше много приятно да си решавам това "книжленце"

Днес имам други задачки за вършене пред компа, затова си давам почивка. Снощи се занимавах извънредно, така че не ми е гузно.
    Калпазанке,от всичките ти постове,които съм засичала досега,виждам,че имаш много познания в най-различни области,най-вече в медицината.Това ли си завършила?А сега още ли учиш,защото на профила ти пише,че си на 42?Интересно ми е,защото винаги мненията ти са точни и на място и показваш наистина завидна(в добрия смисъл на думата) обща и по-тясно специализирана култура.Поздравления за което.Възхищавам се на хора като теб,както и на голяма част от потребителите тук,които вървят по същия път.Светът има нужда от такива хора.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И аз съм се захванала задълбочено да изучавам биологията.
    Само да започна и почти цял ден убивам в четене. Ама на моменти мързелът ми надделява и ми смущава обучението.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ох, на мен така ми се учи нещо биологично най-сетне... Първи курс е голяма мъка. Наблъскани са един тон неща, нямащи нищо общо с мен и биологията. Сега с тая математика... вчера минах граници. Днес ще чистя и евентуално утре след работа може и да започна производни. Ужасно трудно се навивам да уча предмети, които са ми извън интересите. Когато се напъна, стават чудеса. Сега, обаче, май няма да има такова чудо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Правото е прекалено скучна и трудоемка материя без особена реализавия при липсата на връзки в България
    я пак

ако търсиш нещо ''интересно'' и лесно, значи що въобще си записала висше, ми не си отишла да миеш подове някъде?

пък аз днеска ще си уча от новият учебник
    решено е.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xoxi
    Някой може ли да ми препоръча книжка с тестове по английски?! Или някакъв сайт?! Или нещо?! Моля!
    От миналата година се бях снабдила с принтирани тестове цял куп и днес забелязах, че ми остават само 3 CAE...
    Хайде, че тъкмо ми е дошла музата.
    Трябват ми тестове за нивата Upper-Intermediate, Advanced.. и може би Proficient, за предварителна подготовка.

Тия дни ще обикалям по книжарници и библиотеки, но няма да е зле да имам някаква представа преди това какво търся.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    я пак

ако търсиш нещо ''интересно'' и лесно, значи що въобще си записала висше, ми не си отишла да миеш подове някъде?

решено е.
    Че кой нормален ще запише нещо, което не му е интересно? То това е смисълът на висшето. Да се захванеш с това, което те интересува и в което те бива, и да го превърнеш в занаят. Човек, записал нещо само заради евентуални приходи един ден и без реален интерес към него, само се напъва и тормози 4 години, а накрая не помни нищо. Или те влече, или не ставаш.

Ок. Майната и на математиката. Ще се захвана пак утре. Сега ми се чете Биохимия. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Сиси,ти какво учиш?Че нещо тaя математика не ми се вписва при биологията и химията

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    я пак

решено е.
    Отново се заяждаш на дребно.И,за да видиш,че и аз съм човек,ще ти кажа като съвет,че докато учиш "от новияТ учебник" ще си останеш само с желанието за Правото... Добре,че Сиси имаше търпението да ти каже това,което и аз мисля в общи линии,но не смятам да обяснявам точно на теб.Уж се пишеш за много широко скроена личност,а при първия път,когато някой не боготвори твоите интереси и амбиции или има различна гледна точка,захапваш безпричинно.

Едит:Сега пак ще съм свръхнадутата к*чка...

Аз съм се взела в ръце и уча доста усилено....още от началото на ваканцията,а тия дни.....Човек като има мотивация може да постигне всичко!Случвало се е да ми омръзва,да се отпускам,но когата се подсетя за целта,която съм си поставила и обещанието,което съм дала веднага се стягам.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Сиси,ти какво учиш?Че нещо тaя математика не ми се вписва при биологията и химията
    Молекулярна биология. И на мен не ми се вписва. Но е факт, че я искат.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DanieLa_SmiLe Виж мнението
    Еййй, русокоскеее, ти ли си единствената с пълна шестица по БЕЛ ? Май казаха че момичето се казва София с най-добрата матура по БЕЛ - еваларка Не е по темата, но ми е любопитно: А ти как от право премина на финанси? Много ли се готвеше по математика?

Поздравления за Русокоска и от мен. Страхотни резултати.

Само за протокола,тази година едно единствено момиче имаше на матурата по БЕЛ максималните 100 точки. То е с най-добрата матура, от София е и се казва Любов, възпитаничка е на 73 СОУ. Русокоска вече е пояснила.

По темата, аз през лятото също съм обхваната от тотален мързел. Занимавам се само с онова, което ми доставя наистина удоволствие. Уж щях да правя тестове по немски и английски,да си преговоря това-онова, но си останах само с четенето на книги на двата езика. Но и това не е съвсем нищо. Прочетох на немски няколко книжки и още толкова на английски. И това е. Единственото, което не ми тежи въобще, без значение дали е през лятото или по учебно време, е решаването на интересни задачи по математика.За тях винаги съм навита. За входните по останалите предмети не ми се мисли.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 08-24-2012 на 09:53

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз бях така със матурите тази година..2 дни преди изпита си прочетох произведенията,които вече трябваше да знам на изуст
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

А немски учила ли си?
    Аз съм учил немски и кандидатствах таз година с биология и химия и кво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си