- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Църква - кога?
супер "идиотският" сектант си ти, след като до последно предпочиташ да спориш срещу истинни/праведни човеци, които нищо лошо не ти правят, но свидетелствуват само добро
като хулиш Божиите люде, по този начин хулиш самият Исус Христос и неговият Бог Отец, според както е писано:
"А Савел, като още дишаше заплашване и убийство против Господните ученици, отиде при първосвещеника. и поиска от него писма до синагогите в Дамаск, че, ако намери някой от тоя Път, мъже или жени, да ги докара вързани в Ерусалим. И на отиване, като наближаваше Дамаск, внезапно блесна около него светлина от небето. И като падна на земята, чу глас, който му каза: Савле, Савле, защо Ме гониш? А той рече: Кой си Ти, Господи? А Той отговори: Аз съм Исус, Когото ти гониш." Деяния 9: 1-5
и както вече казахме, що се отнася до вярата, аз нямам свой образец, но ето как ти се кланяш на "кумири", след като се кланяш и служиш на доктрините на човешката(666) религия
"И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ(т.е. да се кланят на доктрината) на звяра, който беше ранен от сабята и оздравя." Откровение 13: 14
Последно редактирано от npp : 08-20-2012 на 12:50
А Иисус им отговори и рече: пазете се да ви не прелъсти някой; защото мнозина ще дойдат в мое име, говорейки: аз съм Христос; и ще прелъстят мнозина.
моля те defender обясни ми ти защитница на атеистите или на Бог си,че не мога да схвана нещо![]()
аз съм православнА готина мадама,
исках да кажа, че ти говориш уж от Негово име, както се и представяш пред аудиторията
"мнозина ще дойдат в мое име"
Ами ба 13 години съм,ма като пораста ще те повозя и до където си искаш ;дддддддддддддд нямаш ли си гадже ?
така е, но когато човек придобие "християнски имунитет" лъжата веднага се усеща
29. Защото аз зная, че след заминаването ми ще се втурнат помежду ви люти вълци, които няма да щадят стадото;
30. па и от вас самите ще се дигнат мъже, които ще говорят изопачено, за да увличат учениците след себе си.
31. Затова бъдете будни и помнете, че три години денем и нощем не преставах със сълзи да поучавам всекиго едного от вас.
32. А сега ви предавам, братя, на Бога и на словото на благодатта Му; Той може да ви назидае по-добре и да ви даде наследие между всички осветени.
Последно редактирано от defender : 08-20-2012 на 13:12
много пъти сме ти казвали ако намериш лъжа в думите ни когато свидетелствуваме Словото, да я посочваш, а ти все твърдиш че лъжем, но не посочваш нито едно 100%-ово доказателство за това, все старият дифендър на суетата, ние сме срещали много такива християни като теб, които твърдят че усещат лъжата, но всъщност самите те се оказваха по-лъжливи от другите човеци, както и ти сам неведнъж показа че пренебрегваш правдата и я заменяш с неправда, какво толкова голямо удоволствие ти доставя да противоречиш на правдата, когато в същото време милиони човеци страдат, измежду които немалко деца?!, не ти ли е поне малко съвестно когато толкова много се напъваш за да дон-кихотстваш против доброто, при положение че в сравнение с много например сомалийски деца ти не си лишен от нищо, но имаш всичко?!
Последно редактирано от npp : 08-20-2012 на 13:39
Е аз не съм анепознат,съм де,но ;д тва е форум и да кажеш никой не те знае коя си,за да те търси после ;д npp кои сте вие?и как може да говориш от името на някой друг? и искам да питам още нещо.Другите богове на другите народи какви са.Съчинени?Измислени?Защо Истинският Господ Бог да се различава от Ра,Анубис,Сет,Бастет,Изида, зирис,Нут,Геб,Один,Тор,Илув атар,Буда,Шива,Зевс,Хера,По ейдон и Хадес?Не си ли се замислял,че може да има много богове?
Ти сериозно имаш някакви психични проблеми. Първо казваш че си мъж, след това че си жена, говориш за себе си в трето лице, преструваш се че някой друг пише вместо теб. То бъзик, бъзик, ясно, ама твоето май е по-сериозно. Сега без лъжи, кажи мъж ли си, жена ли си? И между другото, на колко си години?
така е, докторе, не съм в ред ............... ти си истински психолог, супер си.
Така отговора на въпроса ти е в неделя има неделна литургия. Незнам дали знаеш, но Господ е казал че неделя, седмият ден от седмицата трябва да се посвети на него. Да отидеш в църквата, да запалиш свещичка и да се помолиш. Някой мислят че Господ е казал, да работим шест дена и на седмия да почиваме, но това е измислето от хората които ги мързи да ходят на църква. Няма нищо лошо да вярваш, не губиш нищо. Ако имаш други въпроси ще се радвам да ти отговоря. Аз чета църковни книги и обичам да слушам къкво казва Отчето, така че мога да ти отговоря.
Първо се научи да пишеш!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.