.
Отговор в тема
Страница 18 от 34 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 827
    Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Аз вече бях на столчето на Мачока и отговарях на лични въпроси,не съм имала нищо против Считам обясненията си тук по-надолу като един вид разяснение на написаното в началото.

@cweet Не виждам нищо неадекватно в отговорите си.Това,че не съм поредната куха лейка без грам акъл в главата и имам връзка,в която съм щастлива,ме прави надута,така ли?Значи трябва да се комплексирам и да се свия в ъгъла,защото не лягам с всеки срещнат и не се чудя кой път да хвана,защото съм бездарна и некадърна?
    WHAT THE FUCKING FUCK
    Кaзвам, че неадекватно реагираш на комплимент, като кажеш ''мерси'' не ставаш лесна/лека/уличница, а просто демонстрираш елементарно възпитание. Нищо не съм казала за връзката ти, грам не ми пука като цяло за личния ти живот. Просто ме очуди, понеже знам какво представляваш в реалния свят и какво самочувствие притежаваш тук, майндфъкнах се, нищо повече. Между другото, нямаш абсолютно никакво дар слово, просто можеш да говориш, съответно и пишеше като нормален човек. Не мисля, че това е качество,което трябва да събужда гордост у теб.

Супер фен Аватара на cweeet
    русокосата, смисъл не я познавам лично, но я знам какво представлява като визия. Виждах я почти всеки ден.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Нищо нИ знаеш ти.
    Уцели само в първото изречение.
    А къде си чел т'ва че съм спала с повече от 3/4 момчета не знам, ама си в голяма грешка.
    gotcha

Мажеш им ските нещо на форумците
    Къде, къде, ами в темите от рода на "разпитвайте ме" и "горещия стол"
    Даже ей ся поразрових малко, но не успях да намеря нищо, обаче си спомням аз мхмхм
    Ама за сметка на това се натъкнах неволно на някъв твой сайт с лична фотография, където те има с гажито.. лол
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    gotcha

Мажеш им ските нещо на форумците
    Къде, къде, ами в темите от рода на "разпитвайте ме" и "горещия стол"
    Даже ей ся поразрових малко, но не успях да намеря нищо, обаче си спомням аз мхмхм
    Ама за сметка на това се натъкнах неволно на някъв твой сайт с лична фотография, където те има с гажито.. лол
    защото няма такова нещо

Може би е възможно да си попаднал на стари снимки, които не съм заличила И материално.. дъм
    но не помня да съм слагала някога наши снимки във форона..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Just saying, че нещата не се връзват
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на chushkopek
    Oy7ofCon7roL ако те набарам да те разпитвам, ще те разкостя. Just sayin.
    Русокоската реагира прекалено остро на думите на рандъм хора във форум, това е.
    Относно връзките, в случая и 2-те сте прави и 2-те грешите. Ще коментирам на щтрудела мнението, защото където тя е права, греши русокоската итн. Щтрудел, да няма значение дали от 14/15/16/17 годишна имаш дълга връзка и това не е нещо с което да се хвалиш, въпроса е ЗАЩО някои хорат имат такива, други не. Дали е защото така са решили, или защото не могат. Също каза, че не си мислела как ще сте след 10 години, answer this, как връзка без перспективи за бъдеще, има бъдеще? За да не спамя темата прекалено много, защото предчувствам, че с теб ще поспоря, дай на ЛС ако искаш.

Тук няма ли нормални хора

Цитирай Първоначално написано от TheProblemIsChoice Виж мнението
    Тук няма ли нормални хора
    Т'ва тия дето не мислят ли трябва да са? Има доста от тях.

anonymous708973
    Guest
    Жадувам за мачока в момента, честно.
    Но подхванахте интересна тема, трябва да я обсъдим/обсъдите някъде отделно. Съгласна съм с русокосата обаче.

Мега фен
    Кюмбе, нещо искаш да ми кажеш ли ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    1.Кaзвам, че неадекватно реагираш на комплимент, като кажеш ''мерси'' не ставаш лесна/лека/уличница, а просто демонстрираш елементарно възпитание.

2.Просто ме очуди, понеже знам какво представляваш в реалния свят и какво самочувствие притежаваш тук,
    1.Ок,изядохте ме вече с това.Човек веднъж да реши да е по-ироничен и край,ще го изгорите на клада още малко.Някои го правят постоянно и им е като втора природа,ама за тях няма проблем да раздават правосъдие навсякъде.Спирам,че пак отваряме темата за двойните стандарти.

2. /О/чудвай се,колкото искаш.Никога не съм била високомерна или надута,не знам защо всички решихте така от няколко поста.Това не ми е в природата и е далеч от мен.Но "да бъде вашата воля" щом така се чувствате по-добре.Защитавам се от неоснователни нападки като всеки нормален човек,това е.

Едит:Айде вече всички да се стегнем и да престанем с кокошкарските истории и заяжданията,че отдавна иззехме функциите на автора.Съгласни?Аз оттук нататък съм пас по темата,само ще следя.
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 19:05
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Кюмбе, нещо искаш да ми кажеш ли ?
    Ай 1 у 1 ва мангал. Сега сериозно, просто си от малкото хора в този форум които не разбирам съвсем и би ми било МНОГО интересно да те разпитвам.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    МАЧООООООООООК,ИДВВВААААА ААЙ!
    аре по темата дьеееееее
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    въй въй колко женски усти 'се отварят' за мъжленцето ми :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ай 1 у 1 ва мангал. Сега сериозно, просто си от малкото хора в този форум които не разбирам съвсем и би ми било МНОГО интересно да те разпитвам.
    хахаха ами на мен тва ми е номера бе, да не можеш да ме разбереш
    Ще ти го кажа така: Много си малък, неопитен и без реално никъв лайф експириънс, че да си общуваме заедно
    + това би трябвало да си забелязал, че не съм фен на тия теми
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

хахаха ами на мен тва ми е номера бе, да не можеш да ме разбереш
    Ще ти го кажа така: Много си малък, неопитен и без реално никъв лайф експириънс, че да си общуваме заедно
    + това би трябвало да си забелязал, че не съм фен на тия теми
    Мога да знам, че ножа е остър и без да съм го пипнал. Надменността ти не ми прави особено добро впечатление, не че ти пука.

Мега фен
    Oy7ofCon7roL ако те набарам да те разпитвам, ще те разкостя.
    Ай 1 у 1 ва мангал.
    Надменността ти не ми прави особено добро впечатление, не че ти пука.
    И на мен също не ми прави добро впечатление, когато някой не помни кво е казал 2 поста по-рано

А иначето, не съм надменен изобщо, чисто и просто ти казах, че с теб допирни точки не можем да имаме
    Аз като съм си правил сефтето ти наиш на колко години си бил ? Нека ти подскажа, под 5 са... има ли смисъл да обяснявам нататъче...
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

И на мен също не ми прави добро впечатление, когато някой не помни кво е казал 2 поста по-рано
    That made zero sense. И кое не помня? Да, интересен си ми, това значи, че трябва да ми харесваш ли? Защо цитираш рандъм части от постовете ми, а не целите? Това за сефтето може ли да ми обясниш какво значение има точно? Допирни точки и да нямаме, не виждам и това какво значение има....няма да се женим я.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    По тована колко години си,не можеш да определиш кой колко умен е!И аз се престрашавам! на 13 години съм ;д момче
    Последно редактирано от Incadeptus : 08-20-2012 на 23:43 Причина: пропусах да напиша едни неща

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    По тована колко години си,не можеш да определиш кой колко умен е!И аз се престрашавам! на 13 години съм ;д момче

Град
    Пловдив
    ^Не става със записване,а трябва да "дебнеш" и да напишеш коментар,че искаш да си следващ,след като Мачока зададе и 5-ят въпрос(по-скро пост ) на този,който е наред.И в общи линии кой превари,той завари.

Русокоске, защо мамкаму си направи труда да му отговориш?

Град
    Пловдив
    ^За да не напише още 10 пъти,че и той иска на стола Че,ако ставаше така,трябваше да чака на опашка...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Чушкопек,разбрахме,че можеш да се заяждаш,което не ме вълнува ОСОБЕНО.Поне дай нещо по-оригинално,че това твоето вече е банално!Русокоске,благодар я за отговора

Мега фен
    That made zero sense. И кое не помня?
    Ама ти дори не си разбрал тънкия ми намек :/
    Имах предвид, че е много глупаво да говориш за надменност при положение, че два поста по-нагоре си се държал така все едно аз съм 15 годишния *избери си думичка* без по никакъв начин да съм те афектирал, is that make sense for ya ?

Да, интересен си ми, това значи, че трябва да ми харесваш ли?
    Нито искам някой да ме харесва, нито да съм му интересен, но все пак щом съм ти интересен можеш спокойно да продължиш да ме четеш.

Защо цитираш рандъм части от постовете ми, а не целите?
    Цитирах частите от постовете, в който си се държал надменно/арогантно спрямо мен, а след това ти ми говореше за надменност. Исках да съм максимално ясен в посланието си за да ме разбереш, но уви ти не успя..

Това за сефтето може ли да ми обясниш какво значение има точно?
    Това беше културния начин да ти кажа, че си много малък и не си ми интересен.

Допирни точки и да нямаме, не виждам и това какво значение има....няма да се женим я.
    Кой говори за женене, аз имам предвид, че нямаме допирни точки да си общуваме.

Ай стига толкова обяснения, смятам, че ти отделих достатъчно внимание.
    Чел съм ти тук таме няколко поста и виждам, че си буден младеж, който се включва активно в темите и се опитва да мисли и разсъждава върху прочетеното, продължавай в същия дух, лек ден.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си