- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
WHAT THE FUCKING FUCK
Кaзвам, че неадекватно реагираш на комплимент, като кажеш ''мерси'' не ставаш лесна/лека/уличница, а просто демонстрираш елементарно възпитание. Нищо не съм казала за връзката ти, грам не ми пука като цяло за личния ти живот. Просто ме очуди, понеже знам какво представляваш в реалния свят и какво самочувствие притежаваш тук, майндфъкнах се, нищо повече. Между другото, нямаш абсолютно никакво дар слово, просто можеш да говориш, съответно и пишеше като нормален човек. Не мисля, че това е качество,което трябва да събужда гордост у теб.
русокосата, смисъл не я познавам лично, но я знам какво представлява като визия. Виждах я почти всеки ден.
gotcha
Мажеш им ските нещо на форумците
Къде, къде, ами в темите от рода на "разпитвайте ме" и "горещия стол"
Даже ей ся поразрових малко, но не успях да намеря нищо, обаче си спомням аз мхмхм
Ама за сметка на това се натъкнах неволно на някъв твой сайт с лична фотография, където те има с гажито.. лол
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Just saying, че нещата не се връзват
Законът е закон,
но той врата в полето е
Oy7ofCon7roL ако те набарам да те разпитвам, ще те разкостя. Just sayin.
Русокоската реагира прекалено остро на думите на рандъм хора във форум, това е.
Относно връзките, в случая и 2-те сте прави и 2-те грешите. Ще коментирам на щтрудела мнението, защото където тя е права, греши русокоската итн. Щтрудел, да няма значение дали от 14/15/16/17 годишна имаш дълга връзка и това не е нещо с което да се хвалиш, въпроса е ЗАЩО някои хорат имат такива, други не. Дали е защото така са решили, или защото не могат. Също каза, че не си мислела как ще сте след 10 години, answer this, как връзка без перспективи за бъдеще, има бъдеще? За да не спамя темата прекалено много, защото предчувствам, че с теб ще поспоря, дай на ЛС ако искаш.
Жадувам за мачока в момента, честно.
Но подхванахте интересна тема, трябва да я обсъдим/обсъдите някъде отделно. Съгласна съм с русокосата обаче.
Кюмбе, нещо искаш да ми кажеш ли ?![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
1.Ок,изядохте ме вече с това.Човек веднъж да реши да е по-ироничен и край,ще го изгорите на клада още малко.Някои го правят постоянно и им е като втора природа,ама за тях няма проблем да раздават правосъдие навсякъде.Спирам,че пак отваряме темата за двойните стандарти.
2. /О/чудвай се,колкото искаш.Никога не съм била високомерна или надута,не знам защо всички решихте така от няколко поста.Това не ми е в природата и е далеч от мен.Но "да бъде вашата воля" щом така се чувствате по-добре.Защитавам се от неоснователни нападки като всеки нормален човек,това е.
Едит:Айде вече всички да се стегнем и да престанем с кокошкарските истории и заяжданията,че отдавна иззехме функциите на автора.Съгласни?Аз оттук нататък съм пас по темата,само ще следя.![]()
Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 08-20-2012 на 19:05
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
МАЧООООООООООК,ИДВВВААААА ААЙ!
аре по темата дьеееееее
maDamn
въй въй колко женски усти 'се отварят' за мъжленцето ми :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Законът е закон,
но той врата в полето е
И на мен също не ми прави добро впечатление, когато някой не помни кво е казал 2 поста по-рано
А иначето, не съм надменен изобщо, чисто и просто ти казах, че с теб допирни точки не можем да имаме
Аз като съм си правил сефтето ти наиш на колко години си бил ? Нека ти подскажа, под 5 са... има ли смисъл да обяснявам нататъче...
Законът е закон,
но той врата в полето е
That made zero sense. И кое не помня? Да, интересен си ми, това значи, че трябва да ми харесваш ли? Защо цитираш рандъм части от постовете ми, а не целите? Това за сефтето може ли да ми обясниш какво значение има точно? Допирни точки и да нямаме, не виждам и това какво значение има....няма да се женим я.
По тована колко години си,не можеш да определиш кой колко умен е!И аз се престрашавам! на 13 години съм ;д момче
Последно редактирано от Incadeptus : 08-20-2012 на 23:43 Причина: пропусах да напиша едни неща
^Не става със записване,а трябва да "дебнеш" и да напишеш коментар,че искаш да си следващ,след като Мачока зададе и 5-ят въпрос(по-скро пост) на този,който е наред.И в общи линии кой превари,той завари.
![]()
Русокоске, защо мамкаму си направи труда да му отговориш?
^За да не напише още 10 пъти,че и той иска на столаЧе,ако ставаше така,трябваше да чака на опашка...
Чушкопек,разбрахме,че можеш да се заяждаш,което не ме вълнува ОСОБЕНО.Поне дай нещо по-оригинално,че това твоето вече е банално!Русокоске,благодар я за отговора![]()
Ама ти дори не си разбрал тънкия ми намек :/
Имах предвид, че е много глупаво да говориш за надменност при положение, че два поста по-нагоре си се държал така все едно аз съм 15 годишния *избери си думичка* без по никакъв начин да съм те афектирал, is that make sense for ya ?
Нито искам някой да ме харесва, нито да съм му интересен, но все пак щом съм ти интересен можеш спокойно да продължиш да ме четеш.
Цитирах частите от постовете, в който си се държал надменно/арогантно спрямо мен, а след това ти ми говореше за надменност. Исках да съм максимално ясен в посланието си за да ме разбереш, но уви ти не успя..
Това беше културния начин да ти кажа, че си много малък и не си ми интересен.
Кой говори за женене, аз имам предвид, че нямаме допирни точки да си общуваме.
Ай стига толкова обяснения, смятам, че ти отделих достатъчно внимание.
Чел съм ти тук таме няколко поста и виждам, че си буден младеж, който се включва активно в темите и се опитва да мисли и разсъждава върху прочетеното, продължавай в същия дух, лек ден.
Законът е закон,
но той врата в полето е