.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 113

Hybrid View

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Да не се извини на родителите му, че се е разкрещяла на сина им в ТЕХНИЯ дом? Ти малоумна ли си?
    Осъзнавам вината си, но нужно ли е този тон да подхождаш? И как мислиш ти че след това крещене от майка му, че имам очи да ида в тяхната стая да се извинявам, в акъла ми тогава беше само как възможно най-скоростно да измета от апартамента.
    Преди малко приятелят ми каза, че баща му, му е казал " ако ще се виждате не тук ( в дома им ), навънка" което допълнително ме кара да се чувствам като боклук. А и каква ще е тая нашата връзка като трябва да се крием от всички, да се виждаме тайно, и да не правим секс ( у нас все има някой, и няма как ).
    Последно редактирано от SeXyMaCka : 08-22-2012 на 21:56

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka Виж мнението
    Осъзнавам вината си, но нужно ли е този тон да подхождаш? И как мислиш ти че след това крещене от майка му, че имам очи да ида в тяхната стая да се извинявам, в акъла ми тогава беше само как възможно най-скоростно да измета от апартамента.
    Защото гледайки отстрани,всички мислят,че не е станало кой знае какво и се пишат големите разбирачи...Докато не им дойде на главата и не загубят ума и дума.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си