- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с техните ( майка му )
И аз така си мисля. Те са ви наблюдавали отдавна явно и са си говорили помежду си относно теб,това решение на майката не идва изведнъж.
НО интересно е че явно синът и не е бил чак толкова болен,щом е тръгнал да прави секс.Навярно и от това също се е подразнила.
Може да не искаш да се виждаш с баща му,но е задължително да го направиш. След това повече не ходи у тях,а само ако те някога те поканят. Ако искате да запазите връзката си и се обичате толкова много ,ще намерите начин да бъдете заедно.Има хора дето са на не знам колко километра един от друг и се виждат веднъж месечно,а са заедно от години. Така,че може би ти просто си свикнала да ходиш у тях и за това не си се усещала толкова пъти при скандали ,и точно заради това ти е трудно да приемеш идеята,че сега трябва да търсите ново място да се виждате.
Плюс това все още е лято,колкото и да е болен (и щом може да прави секс в неговото състояние) все ще може да излезе с теб за по няколко часа на разходка. После като се оправи се възползвайте от времето и просто излизайте,заздравявайте връзката си.Пък след време ще го измислите,нещата могат да се променят,на родителите му да им мине,а ако ли не,то има и хотели за 'оная работа'...
Между другото защо той не може да идва у вас? Има ли проблем с родителите ти ,ако живееш с тях?