- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешно!Помагайте!
Тук никой не може да ти помогнеСами сте си виновни
1. Момче на 13 не е нормално да прави секс
2. Чували ли сте за предпазни мерки?
3. Нормално, че ще иска да го задържи, ами ако го махне и после не може да има други деца?
4. Все някога ще трябва да се престаришиш и да им кажеш, няма как.. просто подбери удобния момент и го направи
Пожелавам ти УСПЕХ!![]()
Да днес говорихме и с нашите и с техните,най ужасният ден в живота ми!
^ та какво е станало
Ама ти сериозно ли ще ставаш баща на 13?!!! :О
Не че вярвам на нещо от това,което твърдиш,но ако е вярно,то мога да ти кажа само няколко неща:
1.И двамата сте супер безотговорни!!Да те светна,че съвременната медицина е измислила хиляди контрацептиви...поне да бяхте изпозвали презарвативи.
2.Не искам и да си помислям за психичното или физичното състояние на "приятелката ти",понеже има само 2 причини 17-годишна да тръгне с недорасло момченце-или прилича на каца,или не е наред с главата,ако е второто препоръчвам психиатър бтв..
3.На 13 години НЕ можеш да ставаш баща,нямаш умственото състояние най-малкото.
4.Притеснявам се и за родителските способности на родителите ви,ако удобрят "идеята" ви.Ако стане така се потвърждава теорията ми,че на някои хора трябва да им се забранява със закон репродукцията...
П.С Пишеш във форума,за да потърсиш съвет,това НЕ ти дава право да обиждаш хората,които дават...така че промени си малко формата на общуване !!
1.Права си за това не бяхме отговорна.
2.Приятелката ми нито прилича на каца нито има психически проблем.
3.Съгласен сам не сам достатъчно голям че да стана баща,затова си права.
4.Никой не е казал че родителите са ми казали "браво сине".
5.Не може някакъв да ми вика "яж ми чепа бе трол" и аз да стоя и да му се смея пред компютърът.
Получи ли ми съобщенията,които ти написах..надявам се да преосмислите малко казаното от мен
Fake. Нямаш ли си по-интересно занимание от това да ръсиш тъпотии във форума?
^^^
Бургас <3
Извинявай,но не мисля,че "Яж ми чепа" е съвет и мисля че си написала пълна тъпотия относно това.А ти внимавай някой да не ти счупи "чепа" TheBobqk интересна картинка.Знака за безкрайност,преплетен в сърце.Това да не значи безкрайна любов,защото аз така си го тълкувам ;д