.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Идеалния подарък за една жена

Здравейте чудя се какво да купя на приятелката ми. Знам, че жените много обичат да им подаряват цветя но вече и подарих няколко букета и искам нещо различно ако може някое момиче да каже на какво би се зарадвала? Повод няма просто искам да я изненадам сега сме в идеални отношения ако това е от значение

Мега фен Аватара на xoxi
    Плюшена играчка.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Да, това е сладко.
    Може и някоя симпатична книжка, стига да знаеш какво я влече наистина и какво би й харесало.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Как ще е по - добре: Тя да си я избере или аз да и я избера и да и я подаря?

Град
    пространството на Дисе
    За книгата или за плюшката питаш?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е нали искаш да я изненадаш? Ти трябва да избереш.
    По-добре ми се вижда някаква семпла сребърна висулка за врата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Раязпитай я тактично дали си е харесала някоя книга. А иначе огромна плюшка, синджир, гривна, пикник. Зависи какво харесва.
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Плюшено коте

тя не носи герданчета и т.н гривни и обеци носи но плюшена играчка ми се струва доста добър подарък.

Град
    пространството на Дисе
    Гледай да е нещо миловидно Коте, катеричка, герой на Дисни... Внимавай с патета и слончета!

Мисля да е или коте или катеричка защото много често като ходим в зоопарк тя като види катеричка и и заблестяват очичките

Повече от фен Аватара на mechone
    Доста е банално това с играчката..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Мисля да е или коте или катеричка защото много често като ходим в зоопарк тя като види катеричка и и заблестяват очичките
    Знаеш ли как ще й блеснат очичките при вида на 300-грамова "Милка" :д

Пробвал сам го това когато ми казаха, че на жените им се прави повече секс като хапнат шоколад и купих 7-8 шоколада.

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Подари й някакво бижу.

Мега фен Аватара на tori
    Ау, 300 грамова милка ми е любимия подарък наред с книга и обици някакви. :дд Исках да кажа, че милка и плюшена играчка са най-добрите идеи и биха се харесали на всяко момиче.

книга не ми харесва като подарък...

плюшена играчка става, но гледай да е хубава, материалът, от който е изработена на пипане да е мек, качествен, а не да изглежда все едно е от китайския. може да не е задължително животинче - може сърце или нещо такова. ти си знайш какъв точно.

друго на какво бих се зарадвала... да ме заведе на ресторант примерно... нали да си личи, че е организирано от него, а не просто излизаме и решаваме да отидем да ядем някъде на момента, ти да платиш, там масата да е предварително готова ау.

животни обича ли? домашни любимци някакви? Може да и купиш някакви декоративно мишле (аз имам такова), хамстерче и да го сложиш в кутия с панделка или нещо такова. и там евентуално да я спонсорираш за аквариум, талаш, къщичка.. Или декоратично зайче (около 30 лв са), но ще трябва клетка, а те са по-скъпички мисля.

друго... харесвам джунджурии - обеци, гривни, пръстени, но може да не уцелиш нещо по вкуса и - ако е сребърно най-вероятно ще и допадне, но пак виж какви неща обича да носи - по-масивни, по-нежни, с камъни и т.н. за обеците е същата работа - ако са сребро, ок, но иначе ако са такива джиджани може големината или цвета да не и хареса, защото по принцип ги съчетаваме с цвета на дрехи/чанти и т.н.

ако искаш да си по-практичен, може някаква дреха/чанта/обувки да и подариш - т.е. да и кажеш, че искаш да и направиш подарък и ще и дадеш пари и заедно ще отидете да си хареса нещо и да и го купиш.

каквото и да и подариш мисля, че няма чак такова значение, важен е жеста. :P

Град
    Враца
    А защо не се опиташ да и посветиш стих?

Град
    пространството на Дисе
    ^Трябва да прецени вкуса й за бижута- тя може да предпочита цирконий/жълто злато, а той да се нахлузи с пари за сребро не върви.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Трябва да прецени вкуса й за бижута- тя може да предпочита цирконий/жълто злато, а той да се нахлузи с пари за сребро не върви.
    Като предпочита да жълто злато да си купи. Това все пак е подарък, а той трябва да е от сърце без значение какъв е.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Мразя плюшени играчки, но пък имам една подарена, на която не мога да и се накефя. Като цяло, каквото и да е, ще го оцени. Самият жест е готЯн. Но да, както казаха, шоколад/плюшка. ^^

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Давай с плюшен вибратор най ще и хареса, ама гледай да не е от най-скъпия модел, че да не земе да хареса повече него от теб

Ще и подаря плюшена играчка пък ше видиме кво ше стане.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от 4everStrong Виж мнението
    Ще и подаря плюшена играчка пък ше видиме кво ше стане.
    Добър избор ! То и вибратора се води играчка

Град
    Враца
    Каква плюшена играчка мислиш да й подариш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си