.
Отговор в тема
Страница 26 от 69 ПървиПърви ... 1622232425262728293036 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 1721
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    шо не харесваш валдес ? мн е голям Няма значение на колко е години. Преди имах много хубаво мнение за него. Последната година (или може би са няколко месеца) започна да се показва дребнав, сприхав, надут... Все качества, които не харесвам у едно момче.

що мислиш , че искаме блаб на стола , който и да е той , а не теб Ами изписахме в моя чест 5-6 странички, поизчерпаха се въпросите, много хора започнаха да се повтарят и реших, че е време да отстъпя стола на нов човек. А и Блаб със сигурност е по-интересна с нейния невинаги ясен, нуждаещ се от разгадаване стил на изразяване.

как така нямаш нет , а лафиш в тийна Понякога прекъсва за малко. Не пречи на форума, но на моменти ЛС-тата не ми се пращат.

плака ,защото новината беше лоша или щото те болеше нещо Защото хем въпросната болежка отказва вече от бая време да мине, хем ме болеше. Малко отчаяно ми стана за момент, но ми размина сравнително бързо.
    нсбс

ПП. LadyDi, от известно време се каня да ти кажа, че тоя аватар все 1 крещи Баба Вихронрав.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ПП. LadyDi, от известно време се каня да ти кажа, че тоя аватар все 1 крещи Баба Вихронрав.
    Котето ли?
    Не се бях замисляла

Е, Баба Вихронрав ми е любимка още от както я открих преди... хм, 13 години... майчицееее...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Ами тоя строг поглед. И черното "облекло".
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ужас, блаб ли ще разпитваме? Доста ще трябва да се поизпотим.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ужас, блаб ли ще разпитваме? Доста ще трябва да се поизпотим.
    Блаб е всъщност прекрасна, когато се научиш да я разгадаваш

Голям фен
    наистина ли смяташ , че имах предвид възрастта на Владо , а не че пълни душата ?

блаб хубава ли е

в кой уни си в момента ? как са общежитията ?

препоръчай място за хапване в София

еййй ,мейр гърл, не ми е приятно да го чуя , ама щом казваш...важното е развитие да има ,рофл. да не дойда пак да те видя на работата

Град
    Варна
    еййй ,мейр гърл, не ми е приятно да го чуя , ама щом казваш...важното е развитие да има ,рофл. да не дойда пак да те видя на работата
    ще ти е трудно

Град
    София
    наистина ли смяташ , че имах предвид възрастта на Владо , а не че пълни душата ? О, не знам. Ако си имал в предвид душата, няма лошо. Не съм го заклеймила за най-лошия човек във форума, а за редовен потребител, който на мен ми е антипатичен (вече).

блаб хубава ли е Никога не съм я виждала на външен вид.

в кой уни си в момента ? как са общежитията ? Софийски университет. Не знам, аз съм родом от София и не съм ги виждала отвътре. По разкази на колежки не са точно песен.

препоръчай място за хапване в София Харесвам едно малко ресторантче на Плиска. Като цяло рядко се храня навън.

цнквнф
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не съм казала че не е, напротив. И аз смятам, че е невероятна. Бъзиках се просто.

I look forward to questioning her!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не съм казала че не е, напротив. И аз смятам, че е невероятна. Бъзиках се просто.

I look forward to questioning her!

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    какво е усещането ти за собствената ти реализация с молекулярна биология? обнадеждена ли си или напротив?
    едно въпросче преди да метнем Блаб на стола
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако решиш да станеш докторант, върху какво би писала дисертация (в каква област)?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    какво е усещането ти за собствената ти реализация с молекулярна биология? обнадеждена ли си или напротив?
    И двете на периоди. Работя в БАН и имам наблюдения над това как бавно и мудно се развива науката в България. Ще ми бъде ужасно трудно да пробия. Имам няколко идеи, но до голяма степен зависи от късмет. И успех, надявам се. Сериозно се старая да не падам под 5.50. Нямам много връзки, на които да разчитам и ще се наложи да впечатлявам работодателите със знания. Ако въобще ми се даде шанс де. Вярвам, че ще се справя някак. Мечта номер 1 ми е да ме вземат веществени доказателства в Криминологията, но за там шансовете не са много големи. Лектор в Биологическия също би било хубаво. Няма да откажа и на частна лаборатория. Оттам нататък... идеите ми лека полека клонят към по-еднообразна и безинтересна реализация.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако решиш да станеш докторант, върху какво би писала дисертация (в каква област)?
    Или мозъчна хипоксия (недостиг на кислород до тъканите) - стана ми интересно покрай един проект на работа, или нещо, свързано със сложно биохимично изследване над активността на засукан ензим. Най-добре пак в мозъка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    По желание на Сиси, следващата на стола е Блаб. Беше доста интересно Сиси :*

Le't me begin. Q for Blab :

Какви хобита имаш?

Как кога и защо почна да се интересуваш от зодии? Не мислиш ли че има по - градивни хобита за теб, от зодии, зодияци, астрални предсказания и тн?

Не мислиш ли че е тъпо да определяш хората първоначално, а и не само по една зодия, вместо да се поинтересуваш и поговориш с човека? Не мислиш ли че това би ти дало да разбереш много повече за него, отколкото някакъв си написан на хартия хороскоп?

В един пост беше казала че астрологията е Математика + Философия + Биология + Психология. Може и да се съглася ако предположим че се подхожда индивидуално към вески човек. Но в случая не е така. Не мислиш ли че е тъпо да се групират хората и да им се лепят етикети? Още повече, че единственото общо между тях е датата на която са родени. Не мислиш ли че личния опит, експириънс ако искаш го наречи, формира индивидуалния човек?

Мислиш ли, че сме сами във вселената?

Ако отговора ти на предния въпрос е бил не, не мислиш ли, че е тъпо да си втълпяваш, че света се върти само и единствено около Земята и че някакви си звезди на стотици милиони светлинни години от планетата ни определят характера на хората, които живеят там? Още повече, че звездите, които формират така наречените зодии в нощното небе (за някои от тях между другото човек трябва да има доста богата фантазия, че да ги оприличи), повечето сигурно отдавна вече са угаснали, как тогава могат да влияят на нас?

В нощното небе, по звездите мога да нарисувам пор. Това значи ли че съм открил нова зодия?

Ако един ден, не дай си Боже някакъв по - голям метеорит удари луната и тя излезе от орбитата на Земята и се загуби завинаги, как тогава Вие ще определяте там тия астралните работи, луна била в еди си какво и тн? Как ще определяте хората тогава? Това значи ли че ще е дошъл края на света?
    Последно редактирано от Sh@d0w : 08-26-2012 на 06:09

Град
    София
    Добро утро!
    1. Кой е най-най-любимият ти философ? Защо? Определяш се по писанията му или просто ти харесва мисленето му?

2. Дай примери за стойностна литература, според теб.

3. Когато не ти е до сериозно четиво, какво си подхващаш ей тъй за разтуха?

4. Какво следваш? Кое те подтикна да избереш точно това?

5. Ако от сега ти кажа, че съм Скорпион, можеш ли да ми кажеш 5 мои качества, които си забелязала из темите, които да говорят за мен като за скорпион. Всъщност 3 ми стигат.

6. Страхуваш ли се от насекоми? Змии? От какво се страхуваш като цяло?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    На колко си?
    Какво следваш? Защо избра точно това?
    Какви са ти хобитата/интересите? Работиш ли? Какво?
    В коя сфера искаш да се реализираш?
    Пишеш ли? Поезия, разкази? Мислила ли си да станеш писателка?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    -любима книга
    -на колко си?
    -къде и какво учиш?
    -откъде си?
    -чела ли си нещо на Тери Пратчет и какво мислиш за него , ако да?
    -имаш ли приятел? ако да, къде се запознахте и колко време сте заедно?
    -обичаш ли да си сред природата?
    -море или планина?
    -пушиш ли?

толкова засега, блаб ми е много симпатична (и на външен вид, и по характер), да се отбележи
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Оо, блаб ^^.

Любима песен или поне такава, която може да те разчувства?
    Филм, който според теб си заслужава гледането?
    Има ли период от историята на човечеството, който ти допада най-много?
    Смяташ ли, че светът може да тръгне към по-добро? Ако да, как?
    Харесваш ли българска музика? (примерно старите неща на Графа, Остава, ей такива подобни ( = )
    Какво ти е мнението за брака?
    Кое е най-милото нещо, което са правили за теб?
    Добре ли преценяваш хората от началото на запознанство?
    Кое качество в даден човек би те отблъснала достатъчно силно, че да не искаш да общуваш с него вече?

(:
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Блогър ли си ?
    Какъв жанр книги обичаш да четеш?
    Падаш ли си по поезията?
    Какво би те променило?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на Blab
    Добро утро, деца!)

Sh@dow
    Какви хобита имаш?
    Ако „хоби” е начинът, по който избирам да изпълвам активно времето си, то тогава: пиша, свиря, рисувам, правя бижута и други приложни неща, опитвам се да композирам, готвя. Може би пропускам нещо, но това са начините, по които изразявам себе си.

Как кога и защо почна да се интересуваш от зодии? Не мислиш ли че има по - градивни хобита за теб, от зодии, зодияци, астрални предсказания и тн?
    Аз не се интересувам от зодии, а от астрология. И съм съвсем в началото. Думата „хоби” никога не ми е допадала, стои ми несериозно, нещо като времегубка. Преди 2-3 месеца започнах да чета целенасочено по темата. Заради нарушена комуникация, хах:Д

Не мислиш ли че е тъпо да определяш хората първоначално, а и не само по една зодия, вместо да се поинтересуваш и поговориш с човека? Не мислиш ли че това би ти дало да разбереш много повече за него, отколкото някакъв си написан на хартия хороскоп?
    Аз никого не определям, следвам дедукцията; Наблюдавам, анализирам, заключавам. Запомням и продължавам нататък. Когато разбереш прогресията, наблюдението губи смисъла си.

В един пост беше казала че астрологията е Математика + Философия + Биология + Психология. Може и да се съглася ако предположим че се подхожда индивидуално към вески човек. Но в случая не е така. Не мислиш ли че е тъпо да се групират хората и да им се лепят етикети? Още повече, че единственото общо между тях е датата на която са родени. Не мислиш ли че личния опит, експириънс ако искаш го наречи, формира индивидуалния човек?
    На подчертаното – напротив, точно така. Настоящите разположения на планетите се разглеждат спрямо индивидуалните им места от момента и мястото на раждане.
    Аз също съм скептик – така подхождам към абсолютно всяко нещо. Но когато си достатъчно любопитен, за да надскочиш собствените си ограничения, можеш САМ и СВОБОДНО да наблюдаваш и, евентуално, забележиш някакви НОВИ неща - за себе си, а по-късно и за другите. Няма да се разпростирам по темата, само ще кажа, че нищо не съществува само за себе си, всичко е свързано. Аз, като някаква нищожна част от тази мрежа, предпочитам да изследвам наоколо, преди да си направя къща.

Мислиш ли, че сме сами във вселената?
    Смятам, че човеците сме изключително нищожни. Ще ми се да има нещо по-голямо от плътското, така че, в тази посока – не мисля, а се надявам да има нещо, освен нас.

Ако отговора ти на предния въпрос е бил не, не мислиш ли, че е тъпо да си втълпяваш, че света се върти само и единствено около Земята и че някакви си звезди на стотици милиони светлинни години от планетата ни определят характера на хората, които живеят там? Още повече, че звездите, които формират така наречените зодии в нощното небе (за някои от тях между другото човек трябва да има доста богата фантазия, че да ги оприличи), повечето сигурно отдавна вече са угаснали, как тогава могат да влияят на нас?

В нощното небе, по звездите мога да нарисувам пор. Това значи ли че съм открил нова зодия?

Тук и сега, мисля, че е най-нормалното нещо всеки да съди за другите по себе си. Такива са нагласите ни. Аз разбирам и приемам, дори харесвам идеята за микрокосмоси, които съставят едно голямо цяло. Ще цитирам някого, макар да не обичам да го правя – „Да вярваш значи да искаш да вярваш.”

Ако един ден, не дай си Боже някакъв по - голям метеорит удари луната и тя излезе от орбитата на Земята и се загуби завинаги, как тогава Вие ще определяте там тия астралните работи, луна била в еди си какво и тн? Как ще определяте хората тогава? Това значи ли че ще е дошъл края на света?
    Затова е историческото знание:Д Фазите на луната се изчисляват преспокойно, няма значение, че я няма. Очаквах да питаш за Плутон и какво се е случвало преди да го открият:Д Това, че не виждаме нещо, не означава, че то не съществува, нали?

SisiStrange
    [/b]1. Кой е най-най-любимият ти философ? Защо? Определяш се по писанията му или просто ти харесва мисленето му?
    Нямам най-най-любими неща, защото въпреки ригидността си, постоянно се променям. Но екзистенциалистите заемат голяма част от живота ми, поне досегашния. Последните години (особено настоящата) са години на активна, качествена и количествена, съществена промяна – разгръщам нови проекции за себе си, от които в близко бъдеще предстои да избирам.
    Харесвам романтичния поглед върху света – крайният индивидуализъм, човекът с/у света, боря се, => съществуваме. Нямам суперменски синдром, нито се изживявам като рицар в шайнинг армър, но ми допада идеята за подобно мислене/светоусещане, колкото и утопично да е то, особено днес.
    Идентифицирам предишното си аз със Сартр, заради отчаянието и осъзнатото безмислие. Тогава ми харесваше да се откривам в другите, а той пръв ми отговори:Д Сега съм по-сизифовски настроена и бутам нагоре, като не забравям, от време на време, да пуфтя здраво, разбира се.
    Толерантен и отворен човек съм, любопитна съм за всяка нова/друга ценна гледна точка, като споделям тезата на Бердяев за самопознанието като единственото смислено познание.

2. Дай примери за стойностна литература, според теб.
    Няма такова понятие за мен. Аз се занимавам с критика и етикетите и категориите, като цяло, са нещо, което ме отвращава. Но човекът (твърди, че) обича да подрежда света около себе си, за да му е по-лесно уж, по-бързо да се ориентира, да не се губи. А се случва точно това. Човекът се дели и се навира в разни тагове, заглавия и чекмеджета, за да съществува мирно с останалите. Дефинирайки се, се ограничаваш. Приобщавайки се, се разграничаваш. Парадокс?
    Ако някой намира нещо за смислено, то тогава то е такова (за него). В изкуството/културата се разглеждат категориите по двойки, като казуси/дилеми – популярна/елитарна, професионална/любителска, на мнозинството/на малцинствата, етц. Никой не е способен да каже кое е по-ценно от другото, всичко зависи от контекста, средата и времето. В крайна сметка всеки решава за себе си.
    Безсмислено е да се замеряме с имена и заглавия, за които някой някога е казал, че са особено ценни (защото тътърътътъ...) и прескачат времето. В литературознанието се разглеждат заглавия и автори, които не са нищо особено, като съдържание, стилистика, форма... Обръща се внимание на новото, което развива културата напред, акцентира се и върху преобладаващите тенденции, мейнстрийма, за да се улови духа на епохата. Днес изкуството като цяло се разглежда от гледна точка на реципиента, мисли се и се говори за таргет групи и прочее маркетингови ташикни, но имплициран читател винаги е имало, пазар – също. Изборът е голям и все по-силно манипулиран. Аз уважавам личния избор, самостоятелното активно мислене и действие, не си падам по потоци, кръгове и други съмнителни формирувания.
    Лично за себе си мога да кажа, че трудно/ с известни усилия посягам към нещо всепризнато за велико, преднамерена съм към обществените оценки, особено наблюдавайки българската литература и нейния пазар. В допълнение винаги съм предпочитала алтернативата (във всяко едно поле), не е рационално решение, случва се на подсъзнателно ниво – обичам да откривам нови неща, неща, на които повечето (вместо „маса”) не обръща внимание, пренебрегва и/или отрича/не харесва. Книги избирам напосоки и по настроение. На периоди съм, както с всичко останало в живота си, както и на мании.

3. Когато не ти е до сериозно четиво, какво си подхващаш ей тъй за разтуха?
    В прогимназията четях чиклит, трилърчета, малко по-късно и приложна психология:Д Сега гледам да не си губя времето с глупости, затова чета мнения във форума:Д

4. Какво следваш? Кое те подтикна да избереш точно това?
    Уча театър. А защо? Усетих магията на театъра. Влюбих се.

5. Ако от сега ти кажа, че съм Скорпион, можеш ли да ми кажеш 5 мои качества, които си забелязала из темите, които да говорят за мен като за скорпион. Всъщност 3 ми стигат.
    Слънчевият знак (зодията) е основата, върху която стъпва новороденият, той е същинското съдържание на съществото му. Изгряващият знак (асцендентът) подсказва начина по който се държи и изглежда човекът в света, начините, по които се проявява пред другите/останалите. Меркурий отговаря за комуникацията, начина, по който общуваме. Тъй като аз виждам само форумното ти проявление, не съм водила разговор с теб, нито съм те наблюдавала в реално време и пространство, мога да разглеждам само онази твоя част или всъщност проекция, която демонстрираш тук, във форума. //преди фейсбук разглеждах интернет пространството, като място за общуване на свободно плаващи ега, но сега не е така, а и това е друга тема:Д
    Не си си самодостатъчна, потъваш във взаимоотношенията си с другия/другите, идентифицираш се спрямо тях, съществуваш пълноценно единствено в двойка.(това е характерно за водните знаци) Силно сексуална си, нямаш притеснения да говориш за тази част от теб и живота ти, която някои наричат „интимна”. Посветена си, моногамна.

6. Страхуваш ли се от насекоми? Змии? От какво се страхуваш като цяло?
    От някои, направо се вцепенявам. Змиите не ме привличат, ако мога да се изразя така:Д От нещата, които никой не иска за себе си, човешки такива – самота, безсмислие, обреченост, загуба, болка, тъга...

Мега фен Аватара на Chacho
    Всички търсим смисъла. Каква е твоята причина?

Социалната ти среда какво ограничава в поведението ти?

Какъв човек си в очите на приятелите ти?

Можеш ли да готвиш шкембе?

Колко лицеви опори можеш да направиш?

Изпсувай възможно най-мръсно с поне 10 думи.

Какви са хората, около които циркулираш?

Любимата ти физическа дейност? (без секса)

Ако се отърсиш от съзнателните си бариери и се отдадеш безусловно на плътските ти желания, покажи ни малко къде биха те отвели. Какви щяха да са ти заниманията и терзанията?

Да предполижим, че са минали 5 години. Фокусирай се върху представата за себе си тогава и се опитай да адаптираш бъдещият ти мироглед, такъв, какъвто го разбираш. Превъплъти се в бъдещото ти аз и си представи, че някой ти задава въпроса "Как се виждаш след 5 години?". От позицията на бъдещото ти аз, какъв би бил отговора ти?
    Последно редактирано от Chacho : 08-26-2012 на 11:09
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    София
    В ежедневието си как се държиш? Има ли хора в реалния живот, които те разбират чудесно и споделят твоето мислене? Трудно ли ги откри?

Спортуваш ли?

Мааалко ще заимствам от въпрос на Леприкона към мен, но какво е мнението ти за "Адът, това са другите."? Вярно ли е? Защо? Харесваш ли идеята да се отдадеш на някого и да споделиш живота си с него? Чувстваш ли се самодостатъчна?

Има ли нещо в природата, освен космоса, което да те впечатлява и да имаш желание да знаеш повече по въпроса? Обичаш ли животни като цяло?

Искаш ли да имаш деца един ден?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Какво те наклони да се интересуваш към Изтока? Разкажи ми.
    С какво започна от този пъстър и богат културен свят?
    Само от Корея ли се интересуваш и защо, ако да, а ако не - други държави, а и конкретни области на твоя интерес по източното?
    А какво те плени в Корея? Не споменаваш рядко тази държава в постовете си.
    Ходиш ли на курсове някакви? Видях, че можеш да чертаеш йероглифи.
    Какви книги по азиатската тема си чела? Извинявай, че си задавам въпросите като пълен лаик, но просто не знам как да формулирам един въпрос по нещо, което е толкова обхватно.

Тренирала ли си някакво бойно изкуство/спорт - какво/какъв беше то/той? (ахаха, чертичкии)
    Защо в темата "Какво мислиш за предишния" не си даде мнението за нито един человек? : Р
    Как избра НАТФИЗ, от първия път ли влезе? Какво точно учиш там? Сми, едва ли е само "театър". Питам за подразделение.
    Ще ми разкажеш ли предишните ти стъпки - преди НАТФИЗ. Какво се случи? Как се развиха нещата, защо се отказа?

Дай дефиниция за снобизъм
    за духовна ограниченост
    за ограниченост по принцип

Нещо малко, което те радва?
    ... което да те подразни?

Най-хубавия подарък, който някой някога ти е правил? Ако щеш и преживяване.. но подарено от някого или някои (приятели)

Колко истински приятели имаш в този ред на мисли?

И нещо встрани ... вярно ли е в НАТФИЗ нещата са секс, наркотици, оргии, моргии, хипита и позьорщини?
    Тва е просто да разбием/потвърдим слуховете от ЕЖК (Една жена каза...)

А, и мнение за Пламен Марков? Светът се оказа малък. Оказа се, че една приятелка на мама в чужбина е неговата бивша жена : DDD Ебати, светът е малък.

А и още нещо.
    Как така се занимаваш с критика, а етикетите те отвращат и т.н.
    И също - на какъв музикален инструмент свириш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си