- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем с цигани :(
Циганина види ли кръв бяга, като добитък обаче хич няма да е зли да се сприятелиш с някой скинар или почитател на атака...... голяма протекция носят най-вече ако чуят че турчин или циганин ти посяга....... Но и кажи на вашите.. Запомни боят ти е последното нещо за което трябва да се сетиш
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Наистина , циганин види ли кръв - бяга , а ако са повече следователно пускаш на 1 кръв и ако не си тръгнат , гледаш ти да си тръгнеш , биеш и бягаш , просто е , но все някога ще изядеш боя и това e гарантираноНаистина ако си гъст с някой скинар , расист или някой по -луд от теб ще е добре
Ако видиш , че няма на къде , наистина кажи на родителите си и не е препоръчително циганите да разбират къде живееш или да познават твой дядо/баба , защото заради теб може и те да си изпатят. Това е гадното на циганите.
Успех
Ами тая схема с циганите се знае от време оно.. С циганин работа да си нямаш. Дори и полицията не би застанала зад гърба ти да те пази. Много си нагазил в лайната гледам.. по разказите само ми става ясно, че си death man. Що се разправяте с тия мазни мангали не знам. По-точно как стигате чак до там.. Излишни главоболия. -.- Не знам и какво да те посъветвам честно казано. От такава ситуация трудно се изплува.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Няма спасение от тая напаст... покрий се за 2 - 3 месеца,стой си у вас,може пък и да забравят ;д Иначе нито полиция,нито нищо,сам си си ...
на 14 ножове палки и т.н извадете се от филма да не сте гледали Green Street Hooligans?![]()
То остави майтапа на страна , но май наистина само това ще го спаси![]()
Стой си у вас, гледай да се сприятелиш с някой мазен мангал по влиятелен ( цар киро например , ходи му на свиждане) и ще се оправят нещата
![]()
![]()
Говориш с вашите. Подавате жалба в полицията, като обяснявате какво се е случило и какво възнамеряват да ти причинят. Мирно решение с безмозъчни същества няма да можеш да намериш.
Ц-ц-ц-ц, мале,мале,мале .. накъде отива светът !?.. Да, наистина, обади се в полицията,макар че се съмнавят да направят нещо по въпроса, а другият начин е да пуснеш жалба в полицията, след това ни кажи какво е станало..![]()
Събираш приятели, най - малко 40 и айде да посмеят да те закачат.Не излизай без компания.
А циганите няма да ги коментирам - ще се ядосам...пък и такива мръсни, нечистоплътни, миризливи, гнусни и черни животни не са за коментиране.
Къде 40 приятеля бе , това за Фейсбук приятели ли става въпрос?Какъвто е не мисля , че ще събере 40 истински свои приятеля които биха направили всичко за него..
![]()
Бе, той пича нещо май не се е появявал от онзи ден, като правеше плановете. ;с
Мдааа....едно въпросТче имам-колко от вас са имали истинска разправия с цигани,че коментирате?Имал съм разправии с най-долните мръсни мазни гадни черни крадливи и тн. и тн. мангали и мога да кажа,че ако каже на родителите си може да стане много много лошо,те ще поискат със сигурност да подадат жалба в полицията както вие ........... не мога дори да намеря епитета....го карате,ако това стане и той подаде жалба в полицията,тогава жална му майка и това го говоря от опит,защото полицията нищо няма да свърши,а само ще вбеси мангалите и ще стане страшно...Има вариант да се измъкнеш без бой,ако си гъст с хора от криминалните среди,знаеш как е чупят се крака режат се уши и така нататък,та ако си гъст с такива,може и пари да не ти искат а да дойдат на по бира у вас след добре свършената работа.На 14 години си как си вярваш,че ще пребиеш 14 мангала на твоите години не знам,2 години съм се занимавал с ММА и 1 с айкидо на 17 съм и съм почти 100% сигурен,че 14 мангала били те и 14-15 годишни биха ме разкатали от бой,та ти как ще ги пребиеш не знам може да си син на бат Арни/Бойко или баща ти да е капитан от SAS или Тихина не знам,но не ми се вярва...кажи откъде си с удоволствие бих помогнал,но главното което трябва да знаеш е:
1.Не тръгвай сам срещу тях
2.Бъди невъоръжен ! Забрави за всякакви бойни,газови,въздушни пистолети и другите им огнестрелни братя,знам от опит,че и 14 годишно хлапе ако има парите може да си намери,но става страшно...ще гръмнеш някой ще го осакатиш,недаи боже убиеш и става много страшно...още повече мангали ,проблеми с полицията ТВУ като 90% от децата вътре са мангали и става мътна и кървава с 2 думи
3.Не тръгвай с 10 приятели срещу 15 мангала- някой може да дрисе и да подпали гуменките и не се мисли за силен,поне с 20 души трява да тръгнеш,за да ти е сигурна работата и това при положение,че решиш да оправяш нещата сам.
4.Най добре плати на квалифицирани кадри да ти свършат работата,за да си сигурен,че няма да ядеш бой или черпи по бира ако си гъст с такива пичове!
5. Не знам,защо си правя труда да го пиша това,като съм 85% сигурен,че си изял тупалките вече и си наказан без компютърКъсмет,ако има нещо -> лс
![]()
Защо не пуснеш жалба в полицията?
Познато ми е.... в предишното ми училище пак имаше едни, които се опитваха да ни тормозят и много случаи съм виждал, ако набиеш някой и после идват още 20 заедно с него. Като цяло спасение няма, не можеш да пребиеш 20-тима, купи си някакво оръжие може би, пистолет със стоп патрони, газови, електрическа палка, целта е да ги зашеметиш и да се махаш.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Полиция, макар че се съмнявам да помогнат.
Като не стане работата с полицията - газово оръжие и повечко пълнители. Стреляш само в не смъртоносни места като ръце и крака, за да не могат да се хванат полицията за нещо.
А и както казаха - циганина види ли кръв - бяга.
От кой град си?
Божеееее колко мъка има по този свят боже....
@awerw , стоп патроните за газови пистолети са забранени от закона,използването и/или притежанието им се наказва с от 1 до 6 години затвор,тъй като той е непълнолетен 4 години ТВУ и 2 в централния софийски/белене според това колко му дадат,като цяло много добър съвет,браво!
п.с. Газови патрони срещу 14-5 нападатели?Много мъдро решение....тоя пистолет сам ще се сети къде ще му бъде наврян ако това се случи!
@Wax Газовото оръжие е не смъртоносно независимо къде се стреля...ръце крака...това да не е боен пистолет,газовото оръжие както не се досещате от името изстрелва газ,тези газове който изстрелва са от така наречените УБВ или учебни бойни в-ва,те не причиняват смърт,стига потърпевшия да няма алергия,и както го съветваш с повечко пълнители малкия и него си ще опуши,още повече ако има насрещен вятър! + това,за да има на 14 газово оръжие то трябва да е без документи закупено от някой доброжелателен батко / чичко което моментално води до глоба от 500 лв или извземане на имущество за 1500лв според закона за оръжието пиротехническите изделия взривните в-ва и боеприпасите.И това е малкия дявол при положение,че оръжието не е преправено,ако е преправено (както го съветвате)от 1 до 6 години в ТВУ / затвор + горепосочената глоба.А ако тръгне да стреля с обикновен газеняк за 50лв БОНУС ПАКЕТ превързване/пришиване на откъснати пръсти/крайници + всички гореспоменати последствия,и това при положение,че затворния блок не изскочи и не реши да удари малкия по челото,тогава може да се оборудва директно с буков съндък с лак и тапицерия по избор!
п.п.2 не виждам защо хора който си нямат и най-малка представа от оръжие,законите и последствията от незаконно притежание,разработка и използване на оръжие дават съвети на 14 годишно хлапе да се въоръжава...хората казват предупреден-на половина спасен,надявам се да съм разубедил хлапето ако е решило да ви послуша,защото с такива съвети ще ви се върже и ще си съсипе живота още мнооого малък!
Аз си имам пистолет със стоп патрони у дома, хахаТва е България, тука се бориш за живота си, щом се защитаваш, а не нападаш значи е позволено.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Вие ако ги набиете повече от колкото са тогава пак ще се върнат големите и става лошо ако кажеш на родителите ти може да се махнат за малко но пак ще те дебнат но на други места . Но както казваш че са по на 23 те няма да се бият те са там само да те плашат защото може да влязат в затвора и ще ги е стах . Така че саберете се тези които ще се сабирате да ги биете разговаряите с тях и ако ви скочат тогава може да им врътнете боя .
Ти каза на същото 14-годишно хлапе да пие по бира с познатите си,занимаващи се с чупене на крака и рязане на уши,или да плати на квалифицирани кадри.Не ми говори за мъката по света.
Наистина не се сещам как да се отървеш.От цигани отърване няма-ако ги биеш,ще дойдат повече.Оръжие наистина не си купувай,че даже и да ти се разминат законовите последици-или ще те хванат без него,или ще са повече и няма да се уплашат само като го извадиш,а ако тръгнеш да стреляш ще стане кофти.Полиция не знам дали ще ти помогне,обаче пак е вариант.А най-добрият ти вариант е да се пробваш да говориш с този,с който имаш проблем(тъпо звучи,обаче другият ти вариант е да ти се налага да избиеш ромското население в радиус 20 км от населеното ти място)
И пиши ако има развитие,че да знаем да не се хабим тука![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ами такова... Реших си проблема с тях. Не ме биха, просто отидох и набих най-коравия сред тях и другите хванаха пътя.
Уцелил си хубава групичка значиАйде честито
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Определено не си само ти,но публичен форум не е мястото за обсъждане на такива неща,защото всички знаем,че не само със стоп патрони може да се оборудва човек ами и нещо повече,нооо....чичко ушев колкото и да ви е чудно слуша тук там...
@someonrandom Първо ако плати на някой той не извършва физически престъплението,а се явява подстрекател което се наказва с доста по- малко от 6 години + това няма вариант да си отнесе пръст или ръка!
Второ,не си ти тоя ш.....к който да ми казва за какво да говоря и за какво не особено за мъката по света,замисляш ли се че не ме познаваш и случайно казваш на човек загубил майка си преди часове да не говори за мъката по света,що не кажеш откъде си да ти покажа лице в лице колко мъка точно има по тоя свят,а?Давай на лс нататък да не серем в на човека вече приключената тема....
Много тъпо нещо си направил , ще видиш че сега пак ще се върнат по - озлобени
Ако примерно сте двама трима а ви идват седем там някъде гледайте да биете по-големите другите мангали кат видят че по-големите падат ще избягат веднага знам го от личен опит.