.
Отговор в тема
Страница 16 от 17 ПървиПърви ... 6121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 407
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    "Чичовци" на по 35.

едит
    да сложа едни кавички за досетливите...
    Досетих се аз и без кавичките и даже си изтрих писаното, че чичовците на 35 са във вихъра си

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А бе не сме за изхвърляне :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Даже и по-зле... няма смисъл, щото всеки ще си "Тика" собственото мнение на другия, нито с цел убеждение, нито нищо-зат'ва ,.. самоубийство може би ще е за теб, защото с жени не се излиза наглава...айде жив и здрав

и по дявлоите-темата не е морално ли е някоя да е спо-голям мъж от нея...........ТЕМАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ МЪЖ , С КОГОТО СТЕ ИМАЛИ ВРЪЗКА"- отивайте да философствате в час по философия, където съм сигурна , че си клатите краката по цял час и цъкате джиесемчетУ, а тука показвате "завидни" умения да дъвчите клишета и да се правите на аристотели... спирам дотук
    Ами драга ти си си виновна, като мяташ необмислени изказвания от рода на "всеки сам си решава" и " всеки сам избира" без да се позамислиш малко
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Е , добре искам вече вие да решавате какво Аз да правя... не е ли така-всеки сам решава, дори да греши... по дяволите, така е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    всеки сам решава, дори да греши... по дяволите, така е
    тука вече вървиш в правилната насока
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    .
    Не важи това "условно".

Не съм против голямата разлика като цяло, защото и нашата е много голяма, но не подкрепям връзки тип 15-30, не съм аз човекът обаче, който да осъжда поведението им. На 15-16 за мен е рано за секс независимо дали ще спиш с набор или с някой 10+ години по-голям. Сексът си е секс. Те в днешно време на тия години са минали през 2ма-3ма, така че... Каузата е загубена отдавна.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Досетих се аз и без кавичките и даже си изтрих писаното, че чичовците на 35 са във вихъра си
    35+ ... вихър и то какъв.

Мега фен
    Не важи това "условно".

Не съм против голямата разлика като цяло, защото и нашата е много голяма, но не подкрепям връзки тип 15-30, не съм аз човекът обаче, който да осъжда поведението им. На 15-16 за мен е рано за секс независимо дали ще спиш с набор или с някой 10+ години по-голям. Сексът си е секс. Те в днешно време на тия години са минали през 2ма-3ма, така че... Каузата е загубена отдавна.
    Аз пък казвам, че важи , щото важи..
    Аз никой не осъждам. И ако осъждам някой то определено не бих осъдил невръстните дечица, а тези които се възползват от тях. Не са виновни децата, че правят секс на 14-15 години, виновни са стереотипите, наложени им от някой друг
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-29-2012 на 07:02
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз пък казвам, че важи , щото важи..
    Аз никой не осъждам. И ако осъждам някой то определено не бих осъдил невръстните дечица, а тези който се възползват от тях. Не са виновни децата, че правят секс на 14-15 години, виновни са стереотипите, наложени им от някой друг
    Виновни са си точно те самите и в някои случаи, до някаква степен, родителите им, които явно не са им обърнали достатъчно внимание. Никой не им е свалил насила гащите.
    Стига с тия стереотипи, оправдание за всичко са ви, барабар конкретно с чалгата.

Мега фен
    Виновни са си точно те самите и в някои случаи, до някаква степен, родителите им, които явно не са им обърнали достатъчно внимание. Никой не им е свалил насила гащите.
    Стига с тия стереотипи, оправдание за всичко са ви, барабар конкретно с чалгата.
    На тази възраст всеки върви на принципа "Балабар Петко с юнаците"
    Родителите ако са виновни то би било в толка незначителна степен, че няма смисъл изобщо да я коментираме, все пак характера на човека не се изгражда в къщи, а на улицата. Родителите в къщи може да ти кажат едно, но в крайна сметка най-голямото влияние си оказва средата и хората, с които общуваш навън и затова казвам, че стереотипите са виновни до голяма степен
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-29-2012 на 07:21
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Чак всеки не е. Вървят безхарактерните.
    Както и да е, спорът ни е безсмислен. Аз си оставам зад "не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава".

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хора, не виждам къде е драмата, когато си на 18-19 да имаш връзка с 30 +.
    Не избираш колко годишен ще те привлече емоционално и сексуално.
    Даже, и на 16-17 сигурно има някакво адекватно обяснение.
    И да е само секс - някои момичета само секс си търсят, в което няма лошо, хората си имат нужди.

П.п. Включвам се в темата не за да оправдавам нещо, просто ми е странно защо и тук, както и при "секс на 14" , "секс без презерватив", скачат банда хора и садват.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Шумен
    Всеки има право на свободна връзка, но 14-25/26 и прочие не ми изглежда нормално, никак даже. Да не кажа, че ми намирисва на педофилия.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

17-36
    15-30

Некфи луди фенки... а пък и нада96 написала 17-36 ако ако съдиме по никнейма ти ти си на не повече от 16

Бързо се сколеничи другарке

Първо се изказваш, че тия , дето сме против връзки от рода на 15-30 и 17- 30+ години сме някви злобни, пъпчиви тийнейджърчета, които ревем, че батковците ни крадът гаджетата, а сега самата ти почна да говориш за зрялост и как имало изключения. Ние за изключенията ли си говорим ?
    Общо взето не можеш да обориш никой с наивната си и хаплива теория и сега започна да биеш отбой. Никъде не съм ти извъртал думите, просто иммаше много дупки в тях, не съм ти виновен аз. Прчочети си пак поста и виж какво и как си написала...

^^ и ти твърдиш, че знаеш знаението на думата манипулирам....
    Купи си очила дружке - казах повечето от тези, които сте против. Айде, айде ти се върни и прочети пак. Може да има пропуски в изказа ми - не отричам, но мисля, че бях достатъчно ясна в другите си отговори. Отбой съм била... Това че ми писна да "споря" с разни велики интелигентни тинейджърчета, дето знаят само акъл да дават (и в повечето случаи те самите нямат такъв) не е биене на отбой. Айде жив и здрав. Живейте си в заблудата, че младите момичета се хващат с по-възрастни само заради пари и материални облаги.
    (Плюс, че нито съм ти цитирала никнейма нито съм се занимавала точно с теб и точно с твоето мнение, ти явно се почувства засегнат и реши да защитаваш интернет достойнството си.)

Мега фен
    Кво да ти е писанало да спориш, ти имаш 3 поста в темата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Кво да ти е писанало да спориш, ти имаш 3 поста в темата
    Да... споря с тъпанари само в интернет пространството като теб :/

Мега фен
    като за тъпанар май добре се справям
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    "К`во стана тука, бре `Танасе?"
    По темата: три години по-голям от мен.

Хм... „позволявам“ си да ви пиша, провокиран от моя позната (ваша съфорумничка, която естествено няма да разкрия и за да е по-тематично – не съм правил секс с нея), която ме помоли да прочета някои ваши теми/мнения, респ. да изразя своето виждане по тях. Та мнението ми няма как да не е по-различно от това на повечето от вас, най-малкото – по-критично, може би. Това е така, поради факта, че възрастово принадлежа към недолюбваната от вас категория 30+ (нали така й казвате, не греша?!) и по доста въпроси се разминаваме „идеологически“. Направих си труда да изчета доста теми (не само в категорията „секс“), но идеята на моята позната беше, да чуе мнението ми по конкретно тази тема за възрастта. Сега виждам, че сте я позарязали (имам предвид, че ви е по-интересно да разберете дали е удачно да се прави секс с турчин, отколкото действието на ескапел след свършване през терасата, но... да не се отклонявам много). Не съм сигурен и дали успях да дам адекватен отговор на това момиче, тъй като житейски ят ми опит не ме е отдалечавал с повече от 3-4 години от партньорките ми. Странно ми се стори обаче поведението на повечето момчета от форума (дори не знам дали е удачно да ги наричам мъже, в случай, че говорим за възраст... как да се изразя – 10+), но виждам, че се изказват много негативно за връзките на по-млади момичета с мъже на... да речем моя възраст, макар, че сред мненията фигурираха и по-възрастни. Строго формално погледнато, аз също не бих имал връзка с момиче в т. нар. „тийн“ възраст и то не поради някакви възрастови съображения, а по-скоро по морални такива, а и чисто практически – не смятам, че бихме намерили общи теми за сериозна връзка – такива, които да ни карат да се чувстваме приятно и заедно дълго време. Не бих бил против обаче, ако едно момиче на 17-18-19... години излиза с мъж, който е... да речем с 10 години по-голям. Дори бих казал – евала на момчето. И знаете ли защо, пичове? Защото когато рано или късно вие също дойдете на нашите години... младите момичета ще ви се струват „екзотика“ и нещо, което ще привлича погледите ви навсякъде – на улицата, на плажа, в клуба. Тогава съм 100% сигурен, че на доста от вас ще им се иска такава връзка... и няма да ви се струва извратено, тъпо и не знам там как още му викате. Погрешно е да мислите, че момичетата, за които говоря, търсят пари, коли, подаръци и т.н. Да, факт е, че някои от нас могат да им го осигурят, сигурно някои го правят, но защо не, при положение, че можем да си го позволим. Нима, приятелката ми, която е на 30 не заслужава подаръци, или заслужава по-малко от едно момиче на 18. Ако беше на 18, щеше да получава същите, които получава и сега, но тогава във вашите очи тя щеше да е „к*рва“, а сега е просто една жена, която чат-пат получава подаръци (примерно). Факт е също така, че на нашите години сами изкарваме парите си и си е абсолютно наша работа за какво ще ги „разходваме“. Живот и здраве, желая ви на моята възраст да изкарвате същите, дори повече пари и да има кого да зарадвате с тях, а защо не и момиче на 18. Таа... мисълта ми е да спестявате упреците си и негативните мнения (които малко или много са разбираеми, на вашите години, не помня вече, но май и мен ме дразнеше, че момичетата, които харесвам, се заглеждат по по-големи), а просто да имате малко търпение, за да пораснете... а после като почнат да ви се „лепят“ по-малките – ле-леее... къв е кеф, но вие сами ще го изпитате. А има и нещо друго (махнете парите, подаръците и т.н.) много често момичетата просто искат да бъдат изслушани, да им се даде съвет, помощ, да чуят нещо приятно, а чат-пат и интелигентно. В доста от темите ми прави впечатление, че някой пита нещо и още на третия пост някой от вас се появява със звучното „педал (трол), изчезвай“, написано с 30ина правописни грешки. Факт е, че т. нар. „тролове“ са в доста повече от темите, в които вие ги „хващате“, но това си е мое мнение и е много сериозен офтопик. Но в случаите, когато решите да „помогнете“ просто казвате – „ами поговорете с него/нея, и сами ще намерите най-правилния начин“. Този отговор присъства в 99,9% от темите... дори и за домашните работи. Е как да ви искат момичетата на вашата възраст?!? Давам примери – „не ми става“ (поговорете), „става ми, ама не свършвам“ (поговорете), „не ми духа“ (поговорете), „не дава да я лижа“ (поговорете)... и т.н. до безкрай... Алоо... ако всичко се оправяше с говорене, след тоя мой пост... като гледам колко стана, може да ме канонизирате. Ако смятате, че можете да дадете адекватен отговор, давайте, ама ако го правите, за да им увеличите бройката – няма смисъл. А и не знам защо мислите, че е много оригинално непрекъснато да изтъквате кога и колко сте се напили, че чак и секс се правили, но в толкова пияно състояние, че не помните пола на партньора?!
    И след този реторичен въпрос ви благодаря и извинявайте, ама отивам да пиша във форума на „трета възраст“, където ми е мястото... Аре... и преди да "излеете" цялата си злоба върху мен, да знаете, че нямам лошо мнение за нито един (една) от вас, просто споделям това, което казах и на моята позната, тъй като тя не е от активните тук, а и едва ли ще вземе отношение точно по тази тема...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    с достатъчно голям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TretaVuzrast Виж мнението
    Хм... „позволявам“ си да ви пиша, провокиран от моя позната (ваша съфорумничка, която естествено няма да разкрия и за да е по-тематично – не съм правил секс с нея), която ме помоли да прочета някои ваши теми/мнения, респ. да изразя своето виждане по тях. Та мнението ми няма как да не е по-различно от това на повечето от вас, най-малкото – по-критично, може би. Това е така, поради факта, че възрастово принадлежа към недолюбваната от вас категория 30+ (нали така й казвате, не греша?!) и по доста въпроси се разминаваме „идеологически“. Направих си труда да изчета доста теми (не само в категорията „секс“), но идеята на моята позната беше, да чуе мнението ми по конкретно тази тема за възрастта. Сега виждам, че сте я позарязали (имам предвид, че ви е по-интересно да разберете дали е удачно да се прави секс с турчин, отколкото действието на ескапел след свършване през терасата, но... да не се отклонявам много). Не съм сигурен и дали успях да дам адекватен отговор на това момиче, тъй като житейски ят ми опит не ме е отдалечавал с повече от 3-4 години от партньорките ми. Странно ми се стори обаче поведението на повечето момчета от форума (дори не знам дали е удачно да ги наричам мъже, в случай, че говорим за възраст... как да се изразя – 10+), но виждам, че се изказват много негативно за връзките на по-млади момичета с мъже на... да речем моя възраст, макар, че сред мненията фигурираха и по-възрастни. Строго формално погледнато, аз също не бих имал връзка с момиче в т. нар. „тийн“ възраст и то не поради някакви възрастови съображения, а по-скоро по морални такива, а и чисто практически – не смятам, че бихме намерили общи теми за сериозна връзка – такива, които да ни карат да се чувстваме приятно и заедно дълго време. Не бих бил против обаче, ако едно момиче на 17-18-19... години излиза с мъж, който е... да речем с 10 години по-голям. Дори бих казал – евала на момчето. И знаете ли защо, пичове? Защото когато рано или късно вие също дойдете на нашите години... младите момичета ще ви се струват „екзотика“ и нещо, което ще привлича погледите ви навсякъде – на улицата, на плажа, в клуба. Тогава съм 100% сигурен, че на доста от вас ще им се иска такава връзка... и няма да ви се струва извратено, тъпо и не знам там как още му викате. Погрешно е да мислите, че момичетата, за които говоря, търсят пари, коли, подаръци и т.н. Да, факт е, че някои от нас могат да им го осигурят, сигурно някои го правят, но защо не, при положение, че можем да си го позволим. Нима, приятелката ми, която е на 30 не заслужава подаръци, или заслужава по-малко от едно момиче на 18. Ако беше на 18, щеше да получава същите, които получава и сега, но тогава във вашите очи тя щеше да е „к*рва“, а сега е просто една жена, която чат-пат получава подаръци (примерно). Факт е също така, че на нашите години сами изкарваме парите си и си е абсолютно наша работа за какво ще ги „разходваме“. Живот и здраве, желая ви на моята възраст да изкарвате същите, дори повече пари и да има кого да зарадвате с тях, а защо не и момиче на 18. Таа... мисълта ми е да спестявате упреците си и негативните мнения (които малко или много са разбираеми, на вашите години, не помня вече, но май и мен ме дразнеше, че момичетата, които харесвам, се заглеждат по по-големи), а просто да имате малко търпение, за да пораснете... а после като почнат да ви се „лепят“ по-малките – ле-леее... къв е кеф, но вие сами ще го изпитате. А има и нещо друго (махнете парите, подаръците и т.н.) много често момичетата просто искат да бъдат изслушани, да им се даде съвет, помощ, да чуят нещо приятно, а чат-пат и интелигентно. В доста от темите ми прави впечатление, че някой пита нещо и още на третия пост някой от вас се появява със звучното „педал (трол), изчезвай“, написано с 30ина правописни грешки. Факт е, че т. нар. „тролове“ са в доста повече от темите, в които вие ги „хващате“, но това си е мое мнение и е много сериозен офтопик. Но в случаите, когато решите да „помогнете“ просто казвате – „ами поговорете с него/нея, и сами ще намерите най-правилния начин“. Този отговор присъства в 99,9% от темите... дори и за домашните работи. Е как да ви искат момичетата на вашата възраст?!? Давам примери – „не ми става“ (поговорете), „става ми, ама не свършвам“ (поговорете), „не ми духа“ (поговорете), „не дава да я лижа“ (поговорете)... и т.н. до безкрай... Алоо... ако всичко се оправяше с говорене, след тоя мой пост... като гледам колко стана, може да ме канонизирате. Ако смятате, че можете да дадете адекватен отговор, давайте, ама ако го правите, за да им увеличите бройката – няма смисъл. А и не знам защо мислите, че е много оригинално непрекъснато да изтъквате кога и колко сте се напили, че чак и секс се правили, но в толкова пияно състояние, че не помните пола на партньора?!
    И след този реторичен въпрос ви благодаря и извинявайте, ама отивам да пиша във форума на „трета възраст“, където ми е мястото... Аре... и преди да "излеете" цялата си злоба върху мен, да знаете, че нямам лошо мнение за нито един (една) от вас, просто споделям това, което казах и на моята позната, тъй като тя не е от активните тук, а и едва ли ще вземе отношение точно по тази тема...

Колега честно ли си 30+ ?

От целия ти пост не видях един смислен аргумент пък ти мислиш, че голями неща си написал та чак и да те канонизираме..

Ако аргументацията ти се свежда до това, че за хората 30+ мацките били по-екзотични, искали да бъдат чути, искали да чуят нещо прияно и интелигентно и че било погрешно да смятаме, че мацки, които излизт с такива мъже не търсели коли, пари, подаръци(пиша така като ти си го написал) ами по-добре да не беше писал...

Имам 3 въпроса за теб"

1. Какво общо има с темата, че за хората да речем 30+ мацките били по-езотични "?

2. Смяташ ли че ако едно момче да речем на 20 години не може да првоведе качествен разговор с приятелката си, да не може да я изслуша и да не може може да и каже нещо приятно или да и даде съвет(казвам го така както ти си се изразил) то това момче, като стане на 30 ще може да ги прави тия неща?

3. Колко момиченца на възраст 16/17/18 познаваш, които излизат с някой батко 30+ който няма кола, безработен е и не и прави подаръци и да не я разкарва насам натам ?
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-14-2012 на 08:06
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Аз съм на 14 и съм девствена(което мисля, че е нормално и НИКОЙ не може да ме убеди в обратното!) Познавам момиче, което е колкото мен и е спала с 38 годишен мъж, защото са се запознали в сайт. Като я попитах защо го е направила, отговорът и беше " Еми аз просто исках да опитам от сладкото с някой опитен " .. Та това е грозно според мен за момиче на 14..

Колега честно ли си 30+ ?

От целия ти пост не видях един смислен аргумент пък ти мислиш, че голями неща си написал та чак и да те канонизираме..

Ако аргументацията ти се свежда до това, че за хората 30+ мацките били по-екзотични, искали да бъдат чути, искали да чуят нещо прияно и интелигентно и че било погрешно да смятаме, че мацки, които излизт с такива мъже не търсели коли, пари, подаръци(пиша така като ти си го написал) ами по-добре да не беше писал...

Имам 3 въпроса за теб"

1. Какво общо има с темата, че за хората да речем 30+ мацките били по-езотични "?

2. Смяташ ли че ако едно момче да речем на 20 години не може да првоведе качествен разговор с приятелката си, да не може да я изслуша и да не може може да и каже нещо приятно или да и даде съвет(казвам го така както ти си се изразил) то това момче, като стане на 30 ще може да ги прави тия неща?

3. Колко момиченца на възраст 16/17/18 познаваш, които излизат с някой батко 30+ който няма кола, безработен е и не и прави подаръци и да не я разкарва насам натам ?
    Здравей, не съм искал да засегна никой... не съм искал и канонизация, а направих (може би се е получило неуместно) сравнение със съветите, които много от вас дават по различни теми и всички те могат с еднаква тежест да бъдат приложени за всеки „проблем“. Та в този смисъл, поради ранния час, най-вероятно си ми чел поста малко по диагонал.

И... по първия въпрос: Тва за „екзотиката“ (верно, че съм написал такова нещо, трябваше да се върна и да си прочета поста отново) не ми се обяснява, някой ден може би ще разбереш какво имам предвид, за момента мога само да „издам“, че „екзотичен“ в конкретния случай не е синоним на „тропически“. Още повече че не само това няма нищо общо с темата.

Въпрос номер две: Смятам, да, като естествено на 100% и тук си има изключения, но съм на мнение, че ако на мен ми се наложи да получа съвет от 20 годишен, има голяма вероятност да „приключа“ или в болницата, или в полицията (отново не искам да обидя никой, изказвам лично мнение).

Три: Отговарям ти директно – не познавам момиченца на 16/17/18, дори и моята позната, която е с регистрация във форума, е 20+, а и честно да ви кажа, не знам какво точно прави тук, аз лично допреди няколко дни не знаех за съществуването на този форум (както може би и на много други форуми), по простата причина, че когато тези теми са ме вълнували, общественото мнение се формираше от пияници, които държаха речи на пейките пред Народния театър. И в допълнение – не познавам и „батковци“ 30+, които да излизат с 16/17/18, но това не значи, че ги няма или че те (и батковците, и момиченцата) не се чувстват добре един с друг. Винаги ги е имало и винаги ще ги има, а причината да са заедно само те си я знаят и само те имат право да си я коментират.
    Не е ли така?!

Половин година по-голям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си