- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
мда бе, ти да видиш
странно
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
като не щат', ни па с мацката ше си направим събеседване ; P
я ми кажи само едни години и град на местоживеене, ако не е някаква дълбока тайна ест ))
От плитките е тайната![]()
17, Казанлък, ама планирам като завърша местене![]()
Почваш ли я paradosou?
Днес почивка, после почваме с първия тек .. въпроси ))
лека от мен, въпреки че няма да се ляга скороУтре не съм много сигурна кога ще успея да седна, ама все трябва да се вредя някак. хД
Ти си си седнала вече, просто мен ме цепи главата и ше взема да пия една бира по въпроса.. хаха по некое време ще ис задам въпросите, пък ти гат' влезиш, шА отговаряш![]()
:ДДД на компа имах предвид, правилата на темата ги знам. Смешно ми стана.
Добреем
НО1
Разкажи ни нещо повече за себе си, аз поне не те 'познавам' хаха. Какво правиш тия дни, как си прекарваш свободните дни по часове - в колко ставаш, в колко си лягаш..
Защо оставам с впечатление, че някак си не ти допада града ти, в смисъл щом няма да ти липсва с нищо, като го напуснеш? Нямаш ли си приятелиии, компанияяя, бурни нощии хаха.. няма ли да ти липсват всички познати лица? Нещата, които правиш обичайно в свободното си време? Разходките в паркаа, любимото кафене?
Какво за момчетата? Сменяш ли ги често или имаш връзка от 16 години и половина?Те ли те свалят или ти тях? Мислиш ли, че момчето трябва задължително да те свали, дори много да го харесваш? В смисъл, ако много го харесвша, не трябва ли ти да предприемеш първата крачка? Обичаш ли да те стискат и да ти мачкат дупето? Като цяло 'отворена' ли си? имам предвид освободено ли се държиш, склонна ли си към импулсивни, импровизирани решения на секундата тип 'айде да тръгваме където ни видят очите'...
какво завършваш сега и какво искаш да кандидатстваш? Ще ни пуснеш ли някоя своя рисунка? Какво мислиш за секса като цяло хаха ) Прашки или боксерки?
Кажи ни в какво си добра и в какво не чак толкова? Ако искам да си стана приятел с теб, да си говорим по телефона с часовее или пък по никое време, да се разхождаме напред-назад, да си споделяме - лесно ли ще ме допуснеш до себе си, или ще изискваш да се доказвам с времето като искрен и добър човек...
В колко ставам и в колко си лягам... графиците са последното нещо, с което бих се съобразявала, правя го само като се налага :Д. Обичам да си се разполагам във времето свободно, ама не и да го пилея. ; P
Градът вярно не ме кефи кой знае колко. Ще ми липсват някои неща и особено хора, ама като цяло не е място, където се чувствам в свои води. Скучничък е, живва само покрай празника на розата, не предлага кой знае какво, отделно повечето хора се чудят по какъв начин да се набъркат в ставащото около тях, обикновено по най-неподходящия начин :Д. Не си въобразявам, че като се преместя разликата ще е чак някаква титанична, ама мисля че определено няма да е същото.
Приятели си имам, излизаме си с тях редовно, правим различни неща, говорим си за какво ли не, вдетиняваме се даже от време на време, но и се подкрепяме и се стараем да си помагаме като имa нужда. Компания не знам дали може да се каже че имам, от време на време излизаме доста стабилна група хора, друг път сме по-малко...
В парка хич не липсват разходки, даже често ни се случва да се грабнем и да заминем някъде извън града, има интересни места и определено има какво да се види. Това лято трябваше да се ходи и на лагер, обаче се съсипа организацията, за което много ме е яд. Щеше да е страхотно, шестото ми чувство ми го нашепваше. Хъх. Любимо кафе нямам.
В свободното си време какво правя обичайно... ами рисувам, напоследък много съм се запалила и музата не ме напуска. Винаги ми е харесвало де. Обичам и да чета също, ама сега са ми свършили запасите от книги и съм на сухо. Ролерите и федербала много ги уважавам :Д. Преди се занимавах и с танци, обаче от известно време ги спрях. Фотошопът също ми беше интересен, но и с него вече не се занимавам. Излизаниците с приятели не мисля че има смисъл да ги споменaвам, подразбират се.
За момчетата... сега нямам връзка, ноо може би тва скоро ще се промени. Основно те ме свалят. Правила съм и аз първатa крачка, обаче си предпочитам инициативата да е у момчето, поне в началото. Стисканиците ги обичам, ама зависи по какъв начин са. Хаха.
Импулсивна съм, но гледам тва да не граничи с безразсъдство. Импулсивност проявих в историята с лагера. Предложиха ми ей така просто, на мен ми прозвуча готино като идея и се съгласих.
Всъщност не завършвам, есента се гмурвам в предизвикателствата на 11 клас. Историята ми е интересна и мисля да се занимавам с това, т.е историческа специалност, която не съм решила със сигурност каква ще е. В СУ само са 23. Преди исках медицина и всъщност още ми е интересна, ама химията не е предмет, в който блестя и това ме спира.
Рисунка ще постна, но по-късно.
Какво да мисля за секса като цяло :Д .. ами да речем, че има различни измерения. Огледало е на самата връзка, ако изобщо има такава. И боксерки, и прашки. Разнообразие.
Напоследък съм станала страхотен толеранс, което определено си е полезно. И привлича също. Не знам, повече по тая тема не мисля да разтягам. Със сигурност не съм добра в точните науки :Д, също понякога ми липсва търпение. Разпиляна съм. За последния въпрос - по принцип не съм мнителна към хората като цяло, старая се да не подхождам с предразсъдъци и да ги разбирам, ама пък и не съм от типа хора, които много лесно се отпускат. Да ми се доказва някой изобщо не ми звучи привлекателно. Или ще си допаднем и ще искам да сме близки, или съответно не. Има елемент на предразполагане и напасване тук.![]()
Последно редактирано от paradosou : 08-25-2012 на 12:27
Ее paradosou ще се видим в СУ след 3 години и ще се изпитваме по история :P между другото какво значи ника ти?
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
След 2 бе :Д От една гръцка песен е - http://www.youtube.com/watch?v=UKKS6yquECk ;п
Всъщност значи "предай се" :Д, което гледам да не ми се случва.
Да де 2 ...![]()
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
НО2
Добрее, не разбрах за момчетата сега язе ;P нещо потайна ми се видиш, развържи го това езиче малко дееее.. РАзкажи ни за последната си връзка. Как те свали той? С какво те спечели? Какво те привлече у него? Всъщност, абе за кво да си говорим за минало.. я след тия въпросчета ми кажи какво търсиш от тук нататък у бъдещото си момче, стъпвайки така вече на някаква база от предишен опит.. какво искаш да притежава момчето ти? Важнаааа ли е усмивката, бицепса, прическата, стила на обличане? Има ли всъщност достатъчно 'избор' в Казанлък? ДО колко важна е външната привлекателност?) Какво намираш за 'привлекателно'? Отпускаш ли се веднага в секса, или ти трябва време да се напаснеш с някой? По-скоро 'важно' преживяване ли е или може да си правиш секс ей така за удоволствиеее в колатаа, в асансьораа, ей така за спорта?
Постни ни рисунка.
Постни ни и снимка в ЦЯЛ РЪСТ, пък!
Можеш ли да правиш пържолки? А някакви други неща с месоооо?? Всъщност какво можеш да правиш за хапване, обичаш ли да готвиш? А обичаш ли KFC??
Къде извън България искаш да отидеш на почивка, ако гаджето ти те изненада с ваучери за двама за самолетни билети и хотели където ви душа иска? )
Искаш ли да ми разкажеш за някоя своя смела мечта, която си имала, но която уви не си успяла да сбъднеш? Можеш ли да ми кажеш какво искаш от все сърце да се случи покрай теб?
Хм. Последното не съм съвсем сигурна дали беше връзка :Д. Пф, само като го пиша звучи мега глупаво. Ама... факт. С него се бяхме запознали покрай излизания с общи познати, но тогава нямаше нищо специално, пък и той си имаше приятелка. Симпатичен ми беше и външно, и като поведение. След доста време се намерихме случайно и той ми прописа, та от там тръгнаха нещата. Бързо си пренесохме контакта в реалния свят. Привлече ме основно със спокойствието, което излъчваше, също с амбициозността си, с искреността, с това, че е широкоскроен и има готино чувство за хумор, което може да те накара да се разсмееш даже и когато не ти е особено весело. Доста си пасвахме, като се заговорим нямахме спирка. Абе, много неща са, но първо тези ми направиха впечатление.
Рядко, наистина рядко някой ме грабва истински. Ще се повторя с писанията си в една друга тема - едно момче би ме привлякло, ако се чувства добре в кожата си и е самоуверено. Те двете неща си вървят в комплект де хД. Динамика търся, жизнерадостност, жажда за живот, искреност, смелост да се изправя пред проблемите и да нарича нещата с истинските им имена, разчупено мислене, отвореност към новото, амбиция, самоуважение, толерантност, разбиране, любопитство в градивния смисъл :Д и не на последно място социална интелигентност. Ако сме на едно мнение за важните неща, НО ни е интересно заедно и имаме за какво да спорим/какво да научаваме един от друг и същевременно гледаме в една посока, са ок нещата. Искам детско да има у момчето. Да се целим със снежни топки, да си организираме бой с възглавници... такива неща, за сериозност винаги има време.
Външният вид си е важен, дам. Една връзка не може да бъде качествена, ако няма привличане.
Има си избор тук, ама ми се иска все пак да беше по-голям :Д. Иначе навсякъде има свестни и заслужаващи внимание хора, които само с присъствието си могат да ти направят цветен деня.
Излъчването ме привлича основно. Съчетава в себе си много неща. Една хубава усмивка може да изглежда не само физически привлекателна, но и да издава самоувереност, да речем. За секса е относително и много зависи от партньора. Някои просто умеят да предразполагат, на други не им се получава толкова... Сексът може да бъде нещо повече от удоволствие, обаче може да си е и чисто и просто задоволяване на нагон. Мога да го възприемам и по двата начина.
рисунка - http://i.imgur.com/Ija8h.jpg * доста е аматьорска, но е и супер стара. Неподготвена ме хващате тук, понеже старите снимки са ми някъде из архивите и би паднало егати търсенето, пък сега няма как да снимам нещо ново.
снимка - http://i.imgur.com/IypeS.jpg ** фонът е убийствен просто хД
Пържолки сигурно мога да правя :Д, но не бих хапвала. С месо .. нямам идея, не съм му почитателка. Царица съм на палачинките и спагетите :Д. Малко неща мога, ама пък са качествени. Работи се по въпроса да си разширя уменията, любовта на мъжа минавала през стомаха. хаха
Ами ще бъда скучна и ще кажа, че сигурно ще оставя избора на него. Иначе аз винаги съм искала да отида в Египет, супер привличащо ми звучи като идея. Сигурно бихме се гмуркали, бихме карали сърф, бихме си наели балон... все такива раздвижени неща. Където и да е.Ау, размечтах се.
За супер смела мечта, която супер много съм искала, ама не съм успяла да осъществя не се сещам. егати хД.
В момента един близък има здравословни проблеми и ще кажа, че от все сърце искам нещата да се оправят и да няма сериозни последствия.
Последно редактирано от paradosou : 08-26-2012 на 12:08
*с тънкописец ли си я рисувала? Хубавичко е.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тва си е чисто и просто молив, от меките. и благодарско![]()
paradosou, съгражданка![]()
Ама не се познаваме, или поне на мен не ми изглеждаш позната ;р
:*
Първоначално написано от antifashionshit
уж влезнах само да кажа здрасти, но трябва да отбележа, че рисунката на парадосу наистина е хубава![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Джипси, помня че преди доооста време беше постнала снимки и вярно и на мен не ми изглеждаш позната. Не е толкова странно де хД.
:*
бахти темата... и аз да я открия след 50+ страници
май трябва да се завърна в Секса...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
НО3
описваш един идеален мъж, който всичко може да прави, отговорен ама и малко детски настроен, бла бла .. да, ама ИДЕЛАНИ МЪЖЕ НЯМА ;P кои са нещата, с които можеш да направиш компромис в изискванията си? Как си представяш един мъж, след 10-тата ви година връзка, когато сигурно вечер сте женениии, имате си близначета и т.н. .. как си представяш половинката си след толкова време на съжителство, вече показал истинската си същност и онези малки нещица, които ти вадят душицата понякога..
вярваш ли в късмета? Разчиташ ли на него? Повече на него или повече на това, което сама си постигнеш?
Коя поза в секса най-те възбужда? Какво считаш за НЕприятно в секса? Какво би отказала на партньора си?
С какво си по-напред и с какво си по-назад от връстниците си? Какво самочувствие, айде да го наречем мнение имаш за себе си? Потавяш ли се ПРЕД останалите? ДО каква степен си готова да направиш жертва със себе си, на сметката на някой около теб, който заслужава доза добрина?
В процентно отношение, колко от момчета, с които си била се е случвало само заради сексуалната основа, и колко от тях е било сериозна връзка? Падаш ли си купонджийка? Разкрепостена ли си? Би ли се изчукала с някой готин свеж младеж, ск ойто се запознаваш същата вечер на парти у някой приятел? Ей така, просто да се усамотите за половин-един час в някоя от стаите, да се заключите отвътре и да се изтряскате? )
Какъв си представяш живота си след 10 години)