- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Колко КГ трябва да съм
Висок съм 1.87 Колко КГ трябва да съм
как така го изчисли 75 та и още 0,85Първоначално написано от Waterpolo1997
Към 80 без мазно ще ти е перфектно![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
С този ръст можеш да си доста, зависи какво ти харесва.
+1Първоначално написано от hamilcar
ако искаш да си леко масивен трябва да си 100+ ... че на твоя ръст трудно му личи
а ако искаш да си атлетичен 85-90КГ
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
@firstdiesel, просто не мога да не отбележа, че при виждам прогрес при теб (предполагам, че снимката е актуална)
По темата: На всеки човек килограмите му стоят различно, до колкото си спомням Chacho го беше обяснил в една тема по-подробно, виж се в огледалото и ако си доволен от това което виждаш ок, ако не, явно трябва да промениш нещо.
75кг. само мускули,ти к'во културист ли ще го правиш.Има си калкулатори дето го смятат това.А и много зависи от типа на тялото.
The time's for sobieski
О извинявай,авторе качи се до 75 кг , ама гледай да е мазно, че да не станеш накъв културист.При положение, че е 187 не може да е хърба 65-70 кг,капиш?Ти дори забеляза ли че е 187?И за кви калкулатори говориш,повечето(ако не и всички) онлайн калкулатори са грешни.Първоначално написано от vankata5555555
Имаше си някаква формула
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от Waterpolo1997
Waterpolo "1997" недей го слушай този въобще само му виж годините.Аз съм 178 и съм 77 килограма говорим ти само за мускулна маса имам плочки,гръб,ръце и особенно здрави крака т.е ти си с около 10 сантиметра по-висок трябва да си поне 83-4 килограма.
Само да не ме банне админа..Абе ма***у да е*а ти тъп ли си не мога да разбера,за к'во определяш човека според годините.
"ти си с около 10 сантиметра по-висок трябва да си поне 83-4 килограма."
А аз к'во написах,75-80-85 килограма,като е добре към 80 да клони,и то да не е мазнина,ами да е добре оформено тяло.
Waterpolo "1997" недей го слушай този въобще само му виж годините.
Извинете Г-н Компетентност,да не би да имаш предвид, че като съм на НЕГОВАТА възраст,нямам право на мнение,или като имам то не трябва да се вземе под внимания,защото съм на 14?
Искам да имам само мускулна маса как да го достигна
Няма как да имаш само мускулна маса![]()
П.п. Оцени факта, че ти го казвам без груби шеги
правилно хранене и яко зоб ... и пак ще имаш поне 10% подкожни мазнини ... и няма да можеш да я поддържаш тая форма ;DD
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
187,значи(без зоб)77кг.Много проста е схемата-раста в сантиметри минус 110,демек 187-110=77кг.Но това не важи ако зимa6 хранителни добавки,освен ако не е обикновен протеин.Това е разбира се само мускул.
нещо изчисленията ти не са точни .... аз съм 174 - 78кг и ма виж къв съм смешко, а тоя кат е 187 си мисли къв ша еПървоначално написано от Vladel
и няма значение дали със зоб или без зоб, мускулът си е мускул!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Колко сте далеч от истината повечето тукТова колко кг за ръста трябва да си не се определя с прости числа,ако тренираш и вдигаш много,предизвикваш хипертрофия и тогава някъв 1.70 на 65 кг гледаш да има ръка 37-38 см (за ръста си и кг-тата - огромна) ,така , чеее ..
То ако става въпрос зависи от много неща щото ако е 75кг. мускулна маса,къде е водата,къде са костите и т.н. и отива на колко килограма...над 100(ако изобщо някой тук го разбере това де).Външния вид има значение,но той е в голяма зависимост от % на водата в тялото,защото аз например не съм сух ама като направя стромбата и ставам 2х по-голям,а това е просто илюзия.Може да изглеждаш много добре,но и само мускули да си когато килограмите са доста повече се усештат и тежат на човека.
The time's for sobieski