- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
ако някой има състава на новия шампоан на елсев с аргинин моля да го напише(waiting) а като заговорихме за термо защитен продукт моят е на свършване предложения
Последно редактирано от donatc : 08-30-2012 на 18:35
да и аз да попитам за някой хубав термозащитен продукт![]()
Yunsey термозащитен спрей-балсам,наскоро си го взех,професионален е и съм мн доволна сякаш наистина предпазва
косата !![]()
If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !
нова съм и не съм прочела всичко защото нямам време моля да ме извините
beu как се казва спрейчето и от къде си го взе
Откъде го намери на Yunsey , аз не мога да намеря техни продукти вече, нещо са спрели да ги доставят ??
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте! Преди малко си направих маска: кокосово масло и жълтък ;д смятам да преспя с нея ..
бтв доволни ли сте от шампоаните и балсамите на Шаума?
Според вас възможно ли е от масказа с чесън на Лорис косата да расте бързо без други грижи за нея?
Питам,защото една приятелка каза,че си пуска косата само с тази маска и за 3 месеца й порасна почти 2 педи.
Чувала съм,че чесъна подсилва растежа на косата,обаче едва ли маската на Лорус(която има силикон!!!) би помогнала толкова много. Силиконът е вреден за косата,понеже обвива косъма в безцветен филм,не позволява на косата да ''диша'' и не расте толкова бързо.
Edit:Ефекта при силикона е моментов(докато го използваш) блясък на косата,след като спреш употребата му косата изглежда по-третирана и изтощена..
Последно редактирано от fizzyg : 08-31-2012 на 20:07
Да така е,и аз преди 3г. ползвах на Лорис с змийско олио,не видях кой знае какъв ефект от маската,но сега се зачудих пак за тази маска и това,което твърди приятелката ми.
дори и да помага маската е невъзможно да порасне косата с толкова за толкова малко време.. да не говорим че тия маски са пълни боклуци и аз съм изцяло против тях
Да ви питам,макар че май си знам отговора.Вредно ли е ако си направиш домашна маска и след това като си миеш косата да си сложиш и купена?![]()
А и в/у скалпа различни съставки може да не бъдат понесени. И да придизвика косопад или т.н.
аз да ви попитам жълтъкът какво действие има в/у косата? не знам дали съм питала![]()
Някои ползвал ли е кокосовото масло на Икаров, и защо е толкова евтино (3лв), а моето е на някаква друга марка и дадох около 10 лв за него, но ми е на привършване, та доволни ли сте от това на Икаров?
never never let you go you are the one i'm surching for....
Маслата на Икаров съвсем не са чиста работа, за това.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не го има навсякъде наистина,но аз си го взех от Плевен от козметичен магазин на центъра.Иначе видях,че го има тук: http://get.bg/product_info.php?products_id=39689
Последно редактирано от beu : 08-31-2012 на 14:23
If you can't hande me at my worst then you sure as hell don't deserve me at my best !