.
Затворена тема
Страница 34 от 121 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от annamari Виж мнението
    FuCKkK13 бях останала с впечатление, че си с много яка коса, от това което чета как я поддържаш, и правиш разни маски...
    а на снимките изглежда като слама, хубаво дълга е, но не изглежда красиво, нито здрава , някви грозни краища като изкуствена е ))
    нда.. преди бях пуснала снимка и бях предупредила,че е преди да си взема връхчетата, + снимката е на гадна светлина и е без светкавица.. спец. за теб ще я снимам още сега да видя още ли мислиш така.. не се заяждам просто аз направих темата и е наистина разочароващо да казвам на момичетата как да се грижат за косите си,а моята да изглежда гадна,но оставям сама да прецениш

Banned Мега фен
    annamari специално,снимката е от преди 2 мин.

http://www.prikachi.com/images.php?i...1/5201551J.jpg

Banned Мега фен
    а и да,момичета извинявам се, че пак ви затрупах с мои снимки,но се наложи

http://prikachi.com/images.php?images/744/5202744t.jpg ами ето ми косичката аз лично изправена по се харесвам това ми е естествената ; аз пък мисля че косата на фък13 е уникална какво не и харесвате или може би е завист btw кои етерични масла са за блясък
    Последно редактирано от donatc : 08-29-2012 на 22:56

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    хахахха :д не съм се заяждала, бях точно изненадана от това какви грижи полагаш... а пък косата ти изглеждаше изтощена
    благодаря за втората снимка, хубава коса имаш
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    http://prikachi.com/images.php?images/744/5202744t.jpg ами ето ми косичката аз лично изправена по се харесвам това ми е естествената ; аз пък мисля че косата на фък13 е уникална какво не и харесвате или може би е завист btw кои етерични масла са за блясък
    мерси много... за блясък помагат всички масла по принцип,но ти препоръчвам оцет или лимон в маските.. иначе косата ти е хубава.. защо я изправяш ? а и си има блясък... защо не си купиш нещо за къдрици или с малко масло не ги оформяш след баня да видиш че ще се харесваш повече (предполагам де)

Banned Мега фен
    хахахха :д не съм се заяждала, бях точно изненадана от това какви грижи полагаш... а пък косата ти изглеждаше изтощена
    благодаря за втората снимка, хубава коса имаш
    радвам се че си промени мнението

Град
    in your heart
    мнението ми не е било нито лошо, нито съм завиждала, просто бях изненадана. да прекратим това

Banned Мега фен
    мнението ми не е било нито лошо, нито съм завиждала, просто бях изненадана. да прекратим това
    мнението ти беше лошо т.е. не че се заяждаше,а просто си останала с лошо впечатление за това и ти пост-нах снимка ... и до колкото виждам си промени мнението или не е така ?

Град
    in your heart
    следя доста тази тема, и виждах че пишеш какви маски си правиш.... поддържане и ми стана любопитно да видя косата ти, и ти ми поста онази снимка на която явно не е била подстригана, както и да е, изненадах се. Не съм имала никво мнение за теб, нито съм се заяждала, не съм малка да се занимавам с детски истории, от другата снимка наистина си личеше, че полагаш грижи за косата ти и ти казах, че ми харесва.

Banned Мега фен
    следя доста тази тема, и виждах че пишеш какви маски си правиш.... поддържане и ми стана любопитно да видя косата ти, и ти ми поста онази снимка на която явно не е била подстригана, както и да е, изненадах се. Не съм имала никво мнение за теб, нито съм се заяждала, не съм малка да се занимавам с детски истории, от другата снимка наистина си личеше, че полагаш грижи за косата ти и ти казах, че ми харесва.
    разбрах те още в първия ти пост,сложих другата снимка,за да опитам да ти променя мнението,защото е доста разочароващо да полагаш грижи за косата си,да помагаш на други хора да го правят и накрая твоята да изглежда зле ...казах ти че се радвам че си промени мнението и ти започна да ми обясняваш как не завиждаш,не се заяждаш и etc. ,което беше ненужно,защото го разбрах от първия пост и въпреки това не е нужно да харесваш косата ми.. т.е. има различни хора и различни разбирания + още повече,че от снимки трудно се разбира - примерно косата ми е тъмно руса с кичури,но на снимки излиза някакъв странен цвят - може би от светкавицата (само пример) ...та.. приключваме тази тема.. радвам се че ти промених мнението и се надявам да не съм разочаровала и останалите момичета в темата,защото целта на снимките е да видим подобрение в косите си и това да ни мотивира да ги поддържаме все повече
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 08-30-2012 на 09:37

Град
    in your heart

FuCKkK13 имаш страхотна коса, а и цвета много ми харесва.
    Стимуланта на Икаров ми е на свършване, и мисля да си взема масло от пшеничен зародиш, нали той беше за цъфтящи краища? Моята е много суха и се накъсва лесно. Мисля да го комбинирам с някакво друго в корените, но се чудя какво. Косата ми се омазнява бързо, а и сега ме мъчи и сезонен косопад.Вие от кое сте доволни?

Banned Мега фен
    ^ от всички масла съм доволна... за подхранване -бадемовото.. иначе от гроздови семки - да регулира малко
    това можеш да го правиш 1 път и другия път в корените каквото искаш и по дължината зехтин или рициново масло - щом ти е суха ще помогнат много,защото са по мазни и от маслата - нда,странно звучи,но е така т.е. да редуваш.. а и забравих благодаря

Благодаря за бързия отговор. От гроздови семки не съм ползвала, и ще пробвам да ги комбинирам двете с масло от пшеничен зародиш, пък дано има ефект. http://www.ivis.bg/products_images/e...nforcateur.jpg някой ползвал ли е този шампоан? Мнения?

не я изправям често в месеца по 2 пъти и винаги с термо защитния сещате се на syoss най-често си правя следната маска :бадемово масло,кисело мляко,тривитаминол,водка и жълтък е вече ще добавям и малко лимон може да стане мн изсушаващо ама само ме притеснява срока на тривитаминола защото пише че е годен до 28 след отваряне аз всеки ден да си бях правила нямаше да ми свърши толкова бързо имам пяна на водна основа на wella ; спомням си че май с аргановото се оформяха къдриците или се лъжа , през зимата не си я пипам само я суша със сешоар и така общо взето за нея полагам много грижи ама пак като че ли не стои така както искам кажете ми вие как разбирате дали една коса е изтощена

Момичета, препоръчайте ми продукт, с който косата стои по-права и не се начупва от влагата?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    ^ ако си правиш 2 пъти маска с тривитаминол в седмицата и слагаш по 1 сп.л. или си правиш 1 път в седмицата с 2сп.л. тривитаминола за един месец спокойно си ти свършва... а и ако е в хладилник може малко да надвишиш срока... с всякакво масло може да си оформяш косата след баня - само да не е зехтин/рициново/стимулант и etc. т.е. леките масла като арганово,пшеничен зародиш,кокосово ... за това как разбирам дали е здрава : първо косата изглежда на външен вид добре - само от краищата лесно можеш да разбереш.. ако са изгорени изглеждат ужасно сухи,заплитат се и са накъсани - цъфнали и накъсани - има разлика,но и двете... другото е че здравата коса има блясък.. няма здрава коса,която да е без блясък - това е едно от основните и най лесни за разпознаване неща, друго е че косата става по жива т.е. става по мека,прическата изглежда добре и т.н. .. най лесно се разбира с преса - ако косата ти не се изправя хубаво,а е накъсана на места примерно значи не е здрава... здравата коса расте и по бързо,косъма е по плътен и т.н. мисля че ти дадох достатъчно примери,за да разбереш дали косата ти е станала по-здрава

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Момичета, препоръчайте ми продукт, с който косата стои по-права и не се начупва от влагата?
    термозащитен спрей и след това лак - професионален най добре... също трябва да ти е хидратирана хубаво.. ако си слагаш в банята купена маска или балсам за 3-5 мин. после по лесно ще се изправя

Нямам предвид лак, а продукт, който да изправя косъма, не да я фиксира в някаква прическа Много мразя да имам лак по косата, усещането е отвратително. А и не мога да го слагам всеки ден. Маска си слагам винаги, да.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Имам ето това http://www.nisea-bg.com/produkti/Flo...ing-cream.html
    Не прави чудеса, но заглажда добре и мирише много хубаво!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нямам предвид лак, а продукт, който да изправя косъма, не да я фиксира в някаква прическа Много мразя да имам лак по косата, усещането е отвратително. А и не мога да го слагам всеки ден. Маска си слагам винаги, да.
    ами термопродуктите помагат.. за друго не знам.. по принцип косата вътрешно трябва да е много хидратирана,а и кристали след баня.. за продуктите за изправяне - можеш да пробваш с шампоан/балсам или маска,които ги водят,че изправят косата,но не мисля, че ще има някакъв ефект

Какво имаш предвид под "термопродукти" ? Кристали даже фризьорката ми спря да ми слага, че в най-добрия случай са безполезни, но обикновено ми правят косата гадна. Имам предвид нещо по-силно от обикновен шампоан, не знам .. Просто да си стои правичка и да не се начупи 5 минути след като изляза : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    in your heart
    може да използваш балсам за изправяне, аз имах на Балеа (5лв) в никакъв случаи не може да се сравнява с резултат от изправяне с преса, но определено има разлика

Идеята ми е да я изправям с пресата когато я измия и после да си е правичка благодарение на този продукт Ще го опитам, благодаря. Аз използвам флуид за изправяне на коса Magy, има полза .. Но моята прави всякакви измислени чупки, особено бретона.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове