.
Отговор в тема
Страница 27 от 34 ПървиПърви ... 17232425262728293031 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 827
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ^Балансът е нещо,което няма как да се наруши и ще го бъзикаш много нали(defender)?

Ами Господ съществува ли?Как си се появил ти?Каква е целта на съществуването ти?

Ти май трябва наистина да отидеш в четвърто измерение
    И ако Господ съществува ще е направил така, че за да разбереш всичко това да трябва да правиш извънтелесни пътувания в световете му на отвъдното, а не просто да четеш религиозните и духовни книги в които са обяснени тия въпроси, които са допуснати да се напишат от хора които знаят това? След като навсякъде, където се говори за Бог се казва, че метода с доказателствата не е правилен, логично е ако Бог съществува, да иска от хората да положат усилия и да вярват и т.н., а не да разчитат на доказателства все едно е някаква научна теория и не би допуснал нещата, които си мислиш.
    А ако Бог не съществува, значи не съществува нито душата, нито други измерения от нефизически характер(т.е. такива в които би могъл да си с душата не с тялото си), значи и астралното пътуване няма да съществува, а хората, които уж са го преживели или ще лъжат, или ще са били просто в някакъв осъзнат сън или каквото и да е друго.

Иначе четвъртото измерение е времето или нещо по-научно, отвъдното се нарича тънките светове, защото все пак се твърди, че и те са изградени от доста по-фина материя/енергия.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 08-31-2012 на 23:52
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    И ако Господ съществува ще е направил така, че за да разбереш всичко това да трябва да правиш извънтелесни пътувания в световете му на отвъдното, а не просто да четеш религиозните и духовни книги в които са обяснени тия въпроси, които са допуснати да се напишат от хора които знаят това? След като навсякъде, където се говори за Бог се казва, че метода с доказателствата не е правилен, логично е ако Бог съществува, да иска от хората да положат усилия и да вярват и т.н., а не да разчитат на доказателства все едно е някаква научна теория и не би допуснал нещата, които си мислиш.
    А ако Бог не съществува, значи не съществува нито душата, нито други измерения от нефизически характер(т.е. такива в които би могъл да си с душата не с тялото си), значи и астралното пътуване няма да съществува, а хората, които уж са го преживели или ще лъжат, или ще са били просто в някакъв осъзнат сън или каквото и да е друго.

Иначе четвъртото измерение е времето или нещо по-научно, отвъдното се нарича тънките светове, защото все пак се твърди, че и те са изградени от доста по-фина материя/енергия.
    Та то осъзнатият сън и астралната проекция са едно си също само че има малко разлика.То по тая логика ако го нямаше това нещо,което ни е създало,нямаше и ние да съществуваме.Аз говоря за тоя Господ,в който вие християните вярвате.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Въобще не са едно и също, осъзнатият сън си е сън, в смисъл всичко е "локално", става в мозъка ти и т.н., астралната проекция е "out of body experiance", т.е. :

http://en.wikipedia.org/wiki/Astral_plane

http://en.wikipedia.org/wiki/Astral_projection

С 2 думи, едното е сън, другото е все едно си в друг свят, само че вместо с тяло с душа, и не е плод на подсъзнанието ти и теоретично може да се "срещнеш" с друг разум(т.е. други души или каквото и да е).

Може да звучи изключително интересно и хубаво, но ако го има, значи оттам си дошъл тук(образно казано), и пак ще се върнеш след като умреш, т.е. сме живи тук и сега, какви толкова въпроси може да си отговори човек ако го прави това не знам, а и това не би подобрило живота тука.

Дори и всички хора на света по време на сън да бъдат пренесени временно в астрала и да разберат, че имат души които продължават да съществуват след смъртта, и да разберат че има Бог и т.н., това как ли би афектирало живота на земята?
    Последно редактирано от Nam3less3 : 09-01-2012 на 00:22

Offffff все едно говоря с не знам какъв изгледай клипчето и виж,че е едно и също бе ей.Аз за красота ли съм го постнал ей така.Там е истината,не гледай от Уикипедия,там почти всичко относно това е лъжа.Има много въпроси.Ако всички хора разберат,щяха да не се боят от смъртта и половината щяха да се самоубият ааааааааамаха

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не ми се гледат 15 мин клипче, можеше вместо това с 1 изречение да напишеш защо няма разлика, само че има и то много голяма, ако имаш предвид някакъв вид сънища това няма общо с астралната проекция(дори и доста неща да са еднакви), не знам автора на клипа кое как нарича но не може да измисля измисленото, а и клиповете в youtube са последният по ранг на авторитет източник(дори и нещата от клипчето да са верни и да "работят"). В wiki поне има обща информация под кое какво се има предвид. А и ако това клипче казва, че са едно и също, то 90% от източниците по темата биха казали обратното, на кой да се довери човек, на някой модерен дето прави клипове или на самите книги, които са описали тези неща, и ако не бяха те никой нямаше и да знае.

А иначе да, някой нямаше да ги е страх от смъртта ако това стане, но други щяха да треперят от ужас, а това за самоубииството е голяма грешка.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Наистина ли ми задаваш този въпрос?Защото така ще открият отговорите на всичките си въпроси.То това е целта на стралната проекция,а не да се шматкаш в астралния свят.
    Да, сериозни ти задавам този въпрос.

Ами Господ съществува ли?Как си се появил ти?Каква е целта на съществуването ти?

Ти май трябва наистина да отидеш в четвърто измерение
    Защо не зададеш тези въпроси на някой който вече се е проектирал ?
    За себе си знам, че християнския господ не съществува, аз съм се появила след като родителите ми са благоволили да ме направят и цел на съществуването която е константа за всички не може да съществува.

Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Хеееей, я млъквай. Най-добрите ми идеи, реализации и обобщения за света дойдоха именно от такива състояния. Ако не ме разбираш, запали една козина и ще го усетиш .
    Аз що ли достигнах тези състояния без да паля нищо и да изпадам в някакви си състояния. Баланса вярно, че е нарушен, естествена еволюция при изкуствен подбор не може и да има, но ако живеехме само за да изпълняваме основни биологични нужди щяхме още да сме в пещерите. Мисля, че е важно да опазим средата, както за себе си, така и за бъдещото поколение, но така или иначе човечеството и планетата няма да съществуват вечно. Съдбата на планетата ни е да бъде неизбежно изпепелена, ние едва ли ще я унищожим, по-скоро тя ще съсипе нас като биологичен вид.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Да, сериозни ти задавам този въпрос.

Защо не зададеш тези въпроси на някой който вече се е проектирал ?
    За себе си знам, че християнския господ не съществува, аз съм се появила след като родителите ми са благоволили да ме направят и цел на съществуването която е константа за всички не може да съществува.

Аз що ли достигнах тези състояния без да паля нищо и да изпадам в някакви си състояния. Баланса вярно, че е нарушен, естествена еволюция при изкуствен подбор не може и да има, но ако живеехме само за да изпълняваме основни биологични нужди щяхме още да сме в пещерите. Мисля, че е важно да опазим средата, както за себе си, така и за бъдещото поколение, но така или иначе човечеството и планетата няма да съществуват вечно. Съдбата на планетата ни е да бъде неизбежно изпепелена, ние едва ли ще я унищожим, по-скоро тя ще съсипе нас като биологичен вид.
    Защото мила не мога да се доверя на такъв,който ми каже,че се е проектирал.И всяко нещо си има цел.Цел да съществува.Може планетата да ни съсипе,може ние да се замеряме с ракети,може Вселената да реши да ни унищожи,както и ЦЯЛАТА планета и така.Фактът е,че все ще бъдем унищожени Ноооо не се плашете! :Д Еми не му се гледали 15 минути клипче.И тва е spirit science тва е направено от човек,който разбира от тези неща,по самото клипче си личи.И защо ми казваш пак wikipedia като ти казах,че там не е вярно.Разликата е,че в осъзнатия сън,хем не знаем откъде сме дошли,хем го правим несъзнателно,несъзнателно излизаме от тялото,при астралната проекция е обратното.И пак ти казвам гледай клипчето.Rebirthing наистина ли си стигала до астрална проекция wow БРАВО!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    На теория - едното е сън(колкото и да е осъзнат и реалистичен), или разните видове медитация или това да се надрусаш и да халюцинираш :Д всичко това става в мозъка ти, докато астралната проекция(която може да се случи и по време на сън но това не значи че няма разлика между тях) е out of body experience за който вече и линкове се дадоха и всичко, и е огромна разликата и стъпката между осъзнатия сън и това(най-малкото всичко останало е напълно научно обяснимо, докато ако направиш астрална проекция ще докажеш поне за себе си, че имаш и душа, има и тънки светове и т.н.).

И пак да помислим "логично" - ако Господ съществува, значи имаме и душа, и тънките светове ги има(т.е. световете на душите или от наша гледна точка "оня свят"), (естествено всеки може да даде различни теории и обяснения тука но да приемем традиционната - най-вероятната) и като нищо християнството примерно ще е легитимна дадена от Бог религия, там се споменава, че вършенето на неща като астрални проекции и други опити временно да се "върнеш" на оня свят не е хубаво(след като живеем тук значи целите ни са тук в момента).

Е, ти може да вярваш в каквото си искаш и да извъртиш нещата както си искаш, но не мисля, че има някаква религия или духовно учение което да казва да правим астрални проекции(дори и тези които ги обясняват), е за по-източните не знам, но едва ли си им последовател.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    На теория - едното е сън(колкото и да е осъзнат и реалистичен), или разните видове медитация или това да се надрусаш и да халюцинираш :Д всичко това става в мозъка ти, докато астралната проекция(която може да се случи и по време на сън но това не значи че няма разлика между тях) е out of body experience за който вече и линкове се дадоха и всичко, и е огромна разликата и стъпката между осъзнатия сън и това(най-малкото всичко останало е напълно научно обяснимо, докато ако направиш астрална проекция ще докажеш поне за себе си, че имаш и душа, има и тънки светове и т.н.).

И пак да помислим "логично" - ако Господ съществува, значи имаме и душа, и тънките светове ги има(т.е. световете на душите или от наша гледна точка "оня свят"), (естествено всеки може да даде различни теории и обяснения тука но да приемем традиционната - най-вероятната) и като нищо християнството примерно ще е легитимна дадена от Бог религия, там се споменава, че вършенето на неща като астрални проекции и други опити временно да се "върнеш" на оня свят не е хубаво(след като живеем тук значи целите ни са тук в момента).

Е, ти може да вярваш в каквото си искаш и да извъртиш нещата както си искаш, но не мисля, че има някаква религия или духовно учение което да казва да правим астрални проекции(дори и тези които ги обясняват), е за по-източните не знам, но едва ли си им последовател.
    Не аз на никоя религия не съм последовател.Колко пъти да ти казвам,че осъзнатото сънуване и астралната проекция са едно и също нещо,но това е,не искаш да го разбереш,добре.Ще ти дам линк,който трябва да прочетеш.Ето това е самата истина за хората.

http://astrosite.org/forum/index.php?topic=4437.0

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз ти обясних на български език защо не са едно и също(и то по поне малко логичен и разумен начин), ти нищо не казваш, значи са различни.
    А иначе думите ми са на базата на единствените източници по темата(а именно религиозни и духовни книги), а не на невежи измислици и конспирации(като тия от линка а и това няма общо). Кое тежи повече - книгите, които са въвели тия термини, и дори и да са лъжа, поне имат сериозност и сериозни последователи, или приказките на разни "специалисти" в нета. А в нета почти нищо няма да намериш за астрални проекции и т.н., тия дето биха се занимавали с това трудно биха седнали да пишат по форуми и да правят клипове.
    Какво да направя, че всеки бърка понятията и черното го нарича бяло.
    По същия начин хората(дето са извън тия сфери) бъркат хакер с кракер или силициева долина със силиконова долина.

Същите ей такива конспиратори като от линка ти(а това за анунаки нибиру и всичко останало е коментирано 100 пъти) съм чел как оспорват и неща като теорията на относителността, оспорват елементарни физични закони(някой мислят, че светлината няма скорост ами "моментално" се появява без да пътува през пространстово), всичко това го пишат в конспираторския им форум мога и линк да дам, ами това е породено от нулева способност да разбера физиката и от самочувствието, че щом те не схващат нещо значи то не е вярно.
    Реално мислещите конспиратори са 5%.

Ти нещо.......така?Кви физични закони бе?А знаеш ли законите в квантовата физика,която е много по-вярна от другата физика?Чувал ли си за квантов скок въобще?Като ти казвам,че е едно и също то е.Чети нещата в линка,който ти пратих преди да говориш и виш,че си просто проект на Ануннаките.Нали ти казах защо са едно и също нещо.То и в клипа е показано.И да защо да не вярвам на хора,които може наистина да са преживели това и да имат повече опит дори от тези,които са написали някви книги?В астрала има 3 нива,на най-ниското са сънищата,земята,където сънуваме.Има и средно ниво и най-високо,което вие наричате Рай.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ти нещо.......така?Кви физични закони бе?А знаеш ли законите в квантовата физика,която е много по-вярна от другата физика?Чувал ли си за квантов скок въобще?Като ти казвам,че е едно и също то е.Чети нещата в линка,който ти пратих преди да говориш и виш,че си просто проект на Ануннаките.Нали ти казах защо са едно и също нещо.То и в клипа е показано.И да защо да не вярвам на хора,които може наистина да са преживели това и да имат повече опит дори от тези,които са написали някви книги?В астрала има 3 нива,на най-ниското са сънищата,земята,където сънуваме.Има и средно ниво и най-високо,което вие наричате Рай.
    И хората, дето уж са преживели това твърдят, че сме проект на Ануннаките?
    Какво мисли уважаемият форум по този въпрос, а и някой линк би бил интересен

Ми нали ти пратих линк бе кво искаш.И да в астралния свят може да получиш отговор на този въпрос.Тоя,който е направил оново клипче,вярва че сме проект на Ануннаките,защото е преживявал 4 пъти осъзнато астрална проекция и би трябвало да знае.Ако наистина е преживявал де.Като ида в астралния свят ще ти кажа Може да се промъкна и в духовните ти сънища :Д

Град
    София
    Rebirthing наистина ли си стигала до астрална проекция wow БРАВО!
    Ох, моя грешка, нямах предвид, че съм достигала някакви състояния, а изводи.
    Била съм иначе в по-дълбока медитация където наистина усещам преграда, като преграда между 'два свята', но нещо ме спира да се отпусна достатъчно. Ако това е астрална проекция или достигане на 'нирвана', определено не е за всеки и вероятно може да е опасно, а може би просто мозъкът ми се бъзика с мен.
    А ти след като не вярваш на такива които са се проектирали, защо вярваш на този който казва, че сме 'проект' на Анунаките ?

Ох, моя грешка, нямах предвид, че съм достигала някакви състояния, а изводи.
    Била съм иначе в по-дълбока медитация където наистина усещам преграда, като преграда между 'два свята', но нещо ме спира да се отпусна достатъчно. Ако това е астрална проекция или достигане на 'нирвана', определено не е за всеки и вероятно може да е опасно, а може би просто мозъкът ми се бъзика с мен.
    А ти след като не вярваш на такива които са се проектирали, защо вярваш на този който казва, че сме 'проект' на Анунаките ?
    Защото ми се струва най-правдоподобната история а и има доказателства доколкотоа разбрах.

Град
    София
    Къде са тези доказателства ?
    Допускам че може да сме създадени от извънземни или да сме имали контакт с извънземни в древността, но това което прочетох в астро форумът звучи смешно, иначе това ми е един от любимите форуми и както във всеки друг и там могат да се пускат всякакви глупости.
    Първо Нибиру е хипотетична планета за чието съществуване липсват всякакви доказателства. Няма как тяхната звезда да е изгаснала просто така, а планетата на хипотетичните Анунаки изведнъж да е изхвръкнала от орбитата си и да се е наместила в нашата Слънчева система. Това звучи нелепо. Ако наистина е имало живот на такава планета, то той би бил унищожен при 'изгасването' на звездата майка. Предполагаемата Нибиру би следвала да се намира след Плутон, а ако това е така, там е адски, ама адски студено. Там едва ли е имало какъвто и да е живот, пък какво остава за рептилски раси. А тва, че после са населявали дори Орион и Плеядите е неописуема глупост, защото пък не биха издържали на подобни високи температури. Да не говорим, че е смешно да се говори, че Анунаки въвели 'полигамията, педофилията и кръвосмешението' тъй като това не са неща които могат да бъдат 'въведени'. Други неща като следното изречение ''Чрез генетично инжинерство, жените били направени да бъдат физически по-нисши от мъжете в ръст, сила и бързина.'' също са абсолютно безсмислени. Да, вярно, с по-нисък ръст сме, по-слаби и в някои отношения по-бавни, но жените имаме много други плюсове, както и мъжете имат своите минуси. Много от днешните мъже не са силни като предците им, това едва ли е в следствие на генно инженерство ;д, просто не им се налага да живеят в такива тежки условия, да се борят за храната и териториите си.
    Като цяло текста за Анунаките не заслужа коментар, всеки може да го измисли и да го пусне в нета...

Какво са това тогава? http://vbox7.com/play:2805ddf12c

Мега фен
    http://img692.imageshack.us/img692/5028/rtypf.jpg

Сори ако съм в грешка, но ми изглеждат доста фалшивички повечето рептилски картинки.
    Няма да казвам, че отнема 1-2 часа да направиш нещо подобно. А тази главичка, която съм сложил за сравнение, е един от първите туториъли, през които минаваш, когато започнеш с моделиране на триизмерни обекти. И сляп ще види приликите в workflow-а, ако позволите така да се изразя.

Иначе съм съгласен, че има изключително странни находки от разкопки, които и до ден днешен си остават мистерия.
    Това обаче не означава, че нечии теории са неизменно верни, без оглед на това, че 'доказателствата' са просто нагодени полу-факти.

Допускам извънземна цивилизация в даден момент да е била на тази планета.
    Ни най-малко не вярвам обаче в детските приказки за крокодили, бродещи в паралелни измерения.

Всеки може да вярва в каквото си иска.Точно тези извънземни трябва да са вдигнали мегалитните камъни на стоунхейндж

Град
    София
    Какво са това тогава? http://vbox7.com/play:2805ddf12c
    Очевидно това са снимки от Шумер и Египет, както и линиите Наска + куп обработени снимки на фотошоп показващи огромни скелети, който така или иначе не са реални. Археолозите никога не са откривали подобни находки.
    Да, възможно е да съществуват гиганти, но не и на нашата планета с тези нива на кислород, просто биха изпаднали в несвяст поради недостиг на въздух.
    12-та планета, планета Х, Нибиру или нещо такова никога не е била признавана, че е съществувала някога. Дори планетите не са 12, а 8 + Плутон /планета джудже/, Луната е наш спътник, а Слънцето - звезда. Този който е правил клипа е крайно некомпетентен.
    Както писах вече не отричам съществуването на извънземни, не отричам и възможността да са ни посещавали в миналото, но това с Нибиру, Анунаки и т.н. са изсмукани от пръстите приказки за лека нощ.

Град
    София
    Всеки може да вярва в каквото си иска.Точно тези извънземни трябва да са вдигнали мегалитните камъни на стоунхейндж
    Защо мислиш, че точно извънземните са ги издигали ?
    Кораловият замък във Флорида е съвременна мегалитна структура, строена от човек. Технологията може би е била извънземна, но е факт - човек го е построил.

Защо мислиш, че точно извънземните са ги издигали ?
    Кораловият замък във Флорида е съвременна мегалитна структура, строена от човек. Технологията може би е била извънземна, но е факт - човек го е построил.
    Абсолютно сигурен съм,че Стоунхейндж не е бил изграден от човек.

Град
    София
    Абсолютно сигурен съм,че Стоунхейндж не е бил изграден от човек.
    Сигурно си бил там по онова време ???

Сигурно си бил там по онова време ???

Може би.

Град
    стара загора
    Къде са тези доказателства ?
    Допускам че може да сме създадени от извънземни или да сме имали контакт с извънземни в древността, но това което прочетох в астро форумът звучи смешно, иначе това ми е един от любимите форуми и както във всеки друг и там могат да се пускат всякакви глупости.
    Първо Нибиру е хипотетична планета за чието съществуване липсват всякакви доказателства. Няма как тяхната звезда да е изгаснала просто така, а планетата на хипотетичните Анунаки изведнъж да е изхвръкнала от орбитата си и да се е наместила в нашата Слънчева система. Това звучи нелепо. Ако наистина е имало живот на такава планета, то той би бил унищожен при 'изгасването' на звездата майка. Предполагаемата Нибиру би следвала да се намира след Плутон, а ако това е така, там е адски, ама адски студено. Там едва ли е имало какъвто и да е живот, пък какво остава за рептилски раси. А тва, че после са населявали дори Орион и Плеядите е неописуема глупост, защото пък не биха издържали на подобни високи температури. Да не говорим, че е смешно да се говори, че Анунаки въвели 'полигамията, педофилията и кръвосмешението' тъй като това не са неща които могат да бъдат 'въведени'. Други неща като следното изречение ''Чрез генетично инжинерство, жените били направени да бъдат физически по-нисши от мъжете в ръст, сила и бързина.'' също са абсолютно безсмислени. Да, вярно, с по-нисък ръст сме, по-слаби и в някои отношения по-бавни, но жените имаме много други плюсове, както и мъжете имат своите минуси. Много от днешните мъже не са силни като предците им, това едва ли е в следствие на генно инженерство ;д, просто не им се налага да живеят в такива тежки условия, да се борят за храната и териториите си.
    Като цяло текста за Анунаките не заслужа коментар, всеки може да го измисли и да го пусне в нета...

значиии щом го пише в астро форума е 100 % истина ;дд ... оокей
    и да знаеш след ''първо'', следва ''второ''.. както и да е ..
    има милиони привърженици по света на теорията за анунаките..даже наскоро и по бтв имаше някъв репортаж...
    това че на нас хората са ни необходими тази температура и ниво на кислород не означава и че на другите същества в системата са им необходими
    не трябва да се вярва на всичко в нета дума по дума ... (знам , че все някои ще възрази ама точно тва правите)
    повечето от вас май нямате никви източници различни от някви форумчета и книги писани след 2005 година..

предварително се извинявам, че мисълта ми не е последователна и изчерпателна ама съм на няколко чашки , а и не ми се задълбава...... ;д

дай ми доказателство , че хората са построили Стоунхендж
    Последно редактирано от bishkotka : 09-01-2012 на 23:10
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си