- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
weheartiit тази фирма на това червенотоако не се лъжа я имат в магазини Лили
щом ти е казала,че е изтощена значи е ! не се разочаровай - сега края на лятото е нормално косата ти да се е поизтощила ... другото което е ти е казала че се заплита т.е. дължината... ако поддържаш косата си от половин/една година е нормално да не е възстановена цялата т.е. в корените и израсналото за тоя период е здраво,а другата коса от преди да почнеш да си поддържаш косата е слаба и изтощена... т.е. може би наистина е такава,НО по дължината ! сега ти остава само да продължаваш да я поддържаш и да изчакаш да израсте цялата и да е здрава цялата![]()
p.с. надявам се да не съм те разочаровала
Спрея на Toni&guy го има и в Лили и в Драка. Може и на други места, не съм търсила. А розовото на Лореал го има по разни сайтове все още, например в този на аптека Ремедиум, от който дадох линка гледам, че не пише да е неналично, но не знам...
Аз ходя на месец-два за бретона и постригвам останалото когато фризьорката ми прецени, че трябва.Избрала съм си добра фризьорка и мога да и се доверя напълно, предния път дори не гледах какво прави. Косата ми преди беше изтощена от преси и аз така казвах, че не е изтощена, защото си бях свикнала някак да изглежда така, а и не е била сламена сякаш с блондор правена и горена.. Но мога да ти кажа, че фризьорките си разбират от работата. Косата трябва да бъде най-напред здрава, после дълга и с прическа. Колкото и да е дълга и с прекрасна прическа, изтощената коса изглежда ужасно.
Пък за сресването и аз не го правя понякога ако не излизам никъдеАко ти е къдрава косата, те се сресват само в банята когато е мокра и после не
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
FuCKkK13, не съм разочарована, спокойно. Косъмът ми е тънък, косата ми в последните си 3-4-5 см е изтъняла просто, цъфтежи почти няма, мнооого малко са. Мисля да ходя вече през месец на фризьор, докато ми махне това по края и после съм готова, през това време ще си правя маски.
JoLLiE92, не ми е изтощена, лъскава и здрава е, много хора са ми го казвали. Грижа се за косата си, просто не ходя толкова често на фризьор и затова изтънява по краищата. Не е къдрава. И аз се сресвам преди да изляза, но никога не съм особено старателна.
Някой ползвал ли е арганово масло?
^ просто трябва да изчакаш още време да мине,за да ти се възтанови цялата коса![]()
за аргановото масло - доста момичета в темата,но аз точно сега в началото на учебната година не мога да заделя 30-40 лв. за хубаво арганово масло,но по нататък мисля да си взема![]()
Мм и аз така, особено както мисля тия дни да си взема маска от фризьорката ми /която е 25лв/, ще изчакам известно време, пък дотогава ще си карам със зехтина и пшеничното масло.
Мда, много е тъпо така, като всичко свършва едновременно.
А ти какви шампоани ползваш?
ами и професионални и от масовите марки... по принцип ако е от масовите си купувам на Глис,а професионалните винаги на различна марка ми носи фризьорката,но почти всички,които съм си поръчвала са били подхранващи ...
нда и сега се сетих : искате ли всяка да каже г/д. по колко пари харчи на месец за косата си и какви продукти си купува НАЙ-ЧЕСТО ?![]()
Аз не знам дали съм доволна от тва арганово масло или не. Много трудно попива в косата, ако сложа съвсем малко повече или в неподходящ момент така си седи мазно на клечки (а малко повече може да значи вместо 2 капки -3). Взех си шампоана с арганово масло на Ейвън, страшно много ми харесва. Те имат и някакво като кристали, пише, че и то е с арган, може да пробвам него.
а ти кое ползваш ? - снимка
хм.. изглежда ми хубаво... апф сега се зачудих дали изобщо да давам толкова пари.. ако не ми действа хубаво какво ще го правя![]()
Не знам, мен ми го пробута фризьорката доста отдавна. Преднишния път като се подстригвах значии....края на март....Докато ми разправяше колко било хубаво и качествено и нз си какво и аз поразпитвах какво и що, направо ми вика искаш ли да ти докараме едно шишенце, утре ще ни зареждат и аз ъъъъ...ъъъ, айде да не изглеждам мизерна, че едно масло не мога да си купя викам ок хайде. Иначе не ми се виждаше нещо чак толкова необходимо и готино, сега пак така си мисля.
п.п. за тия пари по-добре нещо друго...
Добра идеяНо аз като се замисля-шампоани и балсами(маски) не купувам всеки месец,защото ме издържат повече от месец.Маслата и те ме издържат доста повече от 1 месец. Абе,масла купувам на 3-4месеца.А шампоани,маски/балсами зависи от количеството им
На каква цена е?
Аз съм казвала и преди.Ползвам това http://www.nashiargan.it/bg в голямото шишенце-100мл е и е 31 лв.Не съм ползвала нещо по-добро до сега.Гарантирам,че ще се влюбите в него.Всички само ми пипат косата и казват колко приятна е на допир и като коприна.
А и мирише яко.Сега искам да си взема и шампоана и маската от тази серия ама не знам кога ще е,защото са скъпи.Около 30-35 лв. е всяко нещо.И между другото,след като се изкъпя на мокра коса,слагам повече от няколко капки от маслото...даже доста и си попива идеално.Слагам и по дължината.
Шампоана и маската ги има в малки и големи опаковки.250 мл и 500 мл.Малките са по 30-35, а големите около 50 лв.
Момичета, някакво мнение за новия серум на лореал с 6 масла ? Не мога да се сетя как се казва и не мога да намеря снимка. ;д