.
Затворена тема
Страница 37 от 121 ПървиПърви ... 273334353637383940414787 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 3024
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    weheartiit тази фирма на това червеното ако не се лъжа я имат в магазини Лили

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Мерси за отговорите. За подстригването питах, защото фризьорката ми днес ми каза да ходя на месец или най-много 2. Много ме ядоса, защото ми каза, че косата ми била изтощена, а тя реално не е. Не можела да я среше, дрън-дрън. Аз по принцип не се сресвам особено, колкото и тъпо да звучи. Косата ми си застава по един начин и дори сутрин си е същата, не става рошава. Сресвам я само в корените, за да масажирам скалпа, понякога и дължината. Та, много ме ядоса тази фризьорка. А за сресването сигурно сега ще започнете с коментарите как съм някаква мърла и е задължително. :Д
    щом ти е казала,че е изтощена значи е ! не се разочаровай - сега края на лятото е нормално косата ти да се е поизтощила ... другото което е ти е казала че се заплита т.е. дължината... ако поддържаш косата си от половин/една година е нормално да не е възстановена цялата т.е. в корените и израсналото за тоя период е здраво,а другата коса от преди да почнеш да си поддържаш косата е слаба и изтощена... т.е. може би наистина е такава,НО по дължината ! сега ти остава само да продължаваш да я поддържаш и да изчакаш да израсте цялата и да е здрава цялата

p.с. надявам се да не съм те разочаровала

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    моля ви пратете клипчета от youtube за маски за пречески и тем подобни каквито сте гледали
    hair masks, hairstyle tutorial и си готова,какво му е трудното ?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Спрея на Toni&guy го има и в Лили и в Драка. Може и на други места, не съм търсила. А розовото на Лореал го има по разни сайтове все още, например в този на аптека Ремедиум, от който дадох линка гледам, че не пише да е неналично, но не знам...

Мерси за отговорите. За подстригването питах, защото фризьорката ми днес ми каза да ходя на месец или най-много 2. Много ме ядоса, защото ми каза, че косата ми била изтощена, а тя реално не е. Не можела да я среше, дрън-дрън. Аз по принцип не се сресвам особено, колкото и тъпо да звучи. Косата ми си застава по един начин и дори сутрин си е същата, не става рошава. Сресвам я само в корените, за да масажирам скалпа, понякога и дължината. Та, много ме ядоса тази фризьорка. А за сресването сигурно сега ще започнете с коментарите как съм някаква мърла и е задължително. :Д
    Аз ходя на месец-два за бретона и постригвам останалото когато фризьорката ми прецени, че трябва. Избрала съм си добра фризьорка и мога да и се доверя напълно, предния път дори не гледах какво прави. Косата ми преди беше изтощена от преси и аз така казвах, че не е изтощена, защото си бях свикнала някак да изглежда така, а и не е била сламена сякаш с блондор правена и горена.. Но мога да ти кажа, че фризьорките си разбират от работата. Косата трябва да бъде най-напред здрава, после дълга и с прическа. Колкото и да е дълга и с прекрасна прическа, изтощената коса изглежда ужасно.
    Пък за сресването и аз не го правя понякога ако не излизам никъде Ако ти е къдрава косата, те се сресват само в банята когато е мокра и после не
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на pressiana
    FuCKkK13, не съм разочарована, спокойно. Косъмът ми е тънък, косата ми в последните си 3-4-5 см е изтъняла просто, цъфтежи почти няма, мнооого малко са. Мисля да ходя вече през месец на фризьор, докато ми махне това по края и после съм готова, през това време ще си правя маски.

JoLLiE92, не ми е изтощена, лъскава и здрава е, много хора са ми го казвали. Грижа се за косата си, просто не ходя толкова често на фризьор и затова изтънява по краищата. Не е къдрава. И аз се сресвам преди да изляза, но никога не съм особено старателна.

Някой ползвал ли е арганово масло?

Banned Мега фен
    ^ просто трябва да изчакаш още време да мине,за да ти се възтанови цялата коса

за аргановото масло - доста момичета в темата,но аз точно сега в началото на учебната година не мога да заделя 30-40 лв. за хубаво арганово масло,но по нататък мисля да си взема

Мм и аз така, особено както мисля тия дни да си взема маска от фризьорката ми /която е 25лв/, ще изчакам известно време, пък дотогава ще си карам със зехтина и пшеничното масло.

Banned Мега фен
    Мм и аз така, особено както мисля тия дни да си взема маска от фризьорката ми /която е 25лв/, ще изчакам известно време, пък дотогава ще си карам със зехтина и пшеничното масло.
    нда.. а след около месец- два трябва и шампоан да си купя и там най малко 20 лв. , стимулант,зехтин и някакво масло за маските ( на Икаров) и там 20лв. и такам... доста ще ми дойде ако в същия месец си купя и аргановото .. иначе се радвам че поне купена маска имам

Мда, много е тъпо така, като всичко свършва едновременно.
    А ти какви шампоани ползваш?

Banned Мега фен
    Мда, много е тъпо така, като всичко свършва едновременно.
    А ти какви шампоани ползваш?
    ами и професионални и от масовите марки... по принцип ако е от масовите си купувам на Глис,а професионалните винаги на различна марка ми носи фризьорката,но почти всички,които съм си поръчвала са били подхранващи ...

нда и сега се сетих : искате ли всяка да каже г/д. по колко пари харчи на месец за косата си и какви продукти си купува НАЙ-ЧЕСТО ?

Аз не знам дали съм доволна от тва арганово масло или не. Много трудно попива в косата, ако сложа съвсем малко повече или в неподходящ момент така си седи мазно на клечки (а малко повече може да значи вместо 2 капки -3). Взех си шампоана с арганово масло на Ейвън, страшно много ми харесва. Те имат и някакво като кристали, пише, че и то е с арган, може да пробвам него.

Banned Мега фен
    а ти кое ползваш ? - снимка

Banned Мега фен
    хм.. изглежда ми хубаво... апф сега се зачудих дали изобщо да давам толкова пари.. ако не ми действа хубаво какво ще го правя

Не знам, мен ми го пробута фризьорката доста отдавна. Преднишния път като се подстригвах значии....края на март....Докато ми разправяше колко било хубаво и качествено и нз си какво и аз поразпитвах какво и що, направо ми вика искаш ли да ти докараме едно шишенце, утре ще ни зареждат и аз ъъъъ...ъъъ, айде да не изглеждам мизерна, че едно масло не мога да си купя викам ок хайде. Иначе не ми се виждаше нещо чак толкова необходимо и готино, сега пак така си мисля.
    п.п. за тия пари по-добре нещо друго...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    нда и сега се сетих : искате ли всяка да каже г/д. по колко пари харчи на месец за косата си и какви продукти си купува НАЙ-ЧЕСТО ?
    Добра идея Но аз като се замисля-шампоани и балсами(маски) не купувам всеки месец,защото ме издържат повече от месец.Маслата и те ме издържат доста повече от 1 месец. Абе,масла купувам на 3-4месеца.А шампоани,маски/балсами зависи от количеството им

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението

На каква цена е?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз съм казвала и преди.Ползвам това http://www.nashiargan.it/bg в голямото шишенце-100мл е и е 31 лв.Не съм ползвала нещо по-добро до сега.Гарантирам,че ще се влюбите в него. Всички само ми пипат косата и казват колко приятна е на допир и като коприна. А и мирише яко.Сега искам да си взема и шампоана и маската от тази серия ама не знам кога ще е,защото са скъпи.Около 30-35 лв. е всяко нещо.И между другото,след като се изкъпя на мокра коса,слагам повече от няколко капки от маслото...даже доста и си попива идеално.Слагам и по дължината.

около 20 лева ми взе за най-малката разфасовка (15мл.)

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз съм казвала и преди.Ползвам това http://www.nashiargan.it/bg в голямото шишенце-100мл е и е 31 лв.Не съм ползвала нещо по-добро до сега.Гарантирам,че ще се влюбите в него. Всички само ми пипат косата и казват колко приятна е на допир и като коприна. А и мирише яко.Сега искам да си взема и шампоана и маската от тази серия ама не знам кога ще е,защото са скъпи.Около 30-35 лв. е всяко нещо.И между другото,след като се изкъпя на мокра коса,слагам повече от няколко капки от маслото...даже доста и си попива идеално.Слагам и по дължината.
    А колко милилитра е шампоана(а и маската) за 30-35лв?

около 20 лева ми взе за най-малката разфасовка (15мл.)
    Оооо,ужас. Пък и само за 15мл..
    Не,аз такова масло няма да си купувам близките месеци,определено

Шампоана и маската ги има в малки и големи опаковки.250 мл и 500 мл.Малките са по 30-35, а големите около 50 лв.

минали са ме...все едно, поне е икономично

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Момичета, някакво мнение за новия серум на лореал с 6 масла ? Не мога да се сетя как се казва и не мога да намеря снимка. ;д

Това ли?

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Шампоана и маската ги има в малки и големи опаковки.250 мл и 500 мл.Малките са по 30-35, а големите около 50 лв.
    Сериозно? 30лв за 250мл? Лелееее :Д

минали са ме...все едно, поне е икономично
    СЛучват се такива неща понякога хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си