- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
И аз да се включа по въпроса за купуването на продукти за коса.
Чесно казано като си купя една маска от 500мл и с нея карам по 3-4 месеца,шампоан от 1л,макар че и майка ми го ползва с него изкарваме по половин година.Масла и такива неща не купувам всеки месец,ползвам в момента само стимуланта на Икаров като масло за косата,останалите продукти са хининова вода,и продукти от в къщи,които слагам за домашна маска.Ползвам и кристали за коса,в момента имам едни с ленено семе на Christian of Roma и от 100мл съм изхабила около 20мл,а вече 3-4 месеца ги ползвам.общо взето това е,което купувам за косата си,аз пяни и лакове не ползвам,ттака че поне там не давам пари и за тях.На година давам около 60-70лв за 2 маски,2 шампоана и някоя дреболийка,която ми е затрябвала.
направих си обичайната маска - жълтък,кисело мляко и оцет.. ще стоя 2 часа сиг.
О,и аз ще си направя сега една маска. Като я забъркам ще пиша какво съм сложила :Д
Така,направих си с яйде,1л. зехтин,2л. кис.мляко и няколко капки пшенично масло![]()
^^ Аз си правя същата, но слагам значително повече пшенично масло.![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
fizzyg,всъщност 30 лв. за 200 мл.
Да ви се оплача!Вчера ходихме на село и си бях забравила шампоана (как можах точно него да забравя,а да взема толкова ненужни неща :/
) та съм чувала от много хора,че е изключително полезно и против пърхот и всичко и реших да пробвам да се изкъпя с домашен сапун.
Прави пяна (и като го изплакваш ръцете не се плъзгат по косата,както с нормален шампоан) и мирише ужасно.Веднага след,като си измих косата с него,си излях 3 жълтъка на главата и това беше.
Без шампоан.Само малко от маската на Денис сложих по краищата.И нали вече излизам от банята и очаквам косата ми да е уникална
и след като изсъхна :X беше кошмар!!!Косата ми никога не е била толкова ОТВРАТИТЕЛНА!Като слама,адски суха и невъзможна да се среше!И сега пак ще я мия.И между другото ужасно мирише на яйца!
![]()
![]()
Не мога да я опиша даже колко е гадна!И видях,че пак ми е малко нацъфтяла.Направо съм бясна.
![]()
ее няма нищо де нали е само един пътсега една маска с повечко масла,твоя си шампоан и си готова
btw. аз се къдря като в един клип и после може да пусна снимка в темата за прическите ако стане нещо де![]()
Да!Сега осъзнах,че не мога да живея без шампоаните и другите ми продукти!
Такаа,изкъпах се с хидратиращия ми шампоан на Шварцкопф (в него сложих и доста арганово масло за по-голяма сигурност) след това сложих и от маската на Денис и сега ще и сложа пак арганово масло и един проф. спрей за лесно разресване на къдрава коса.
Хубаво е да си у дома!
![]()
И сега си чудя кой ден да се подстрижа,че ако ще и един косъм да е нацъфтял,не мога да го гледам така.И съм решила да се подстригвам всеки месец тая година.![]()
![]()
иначе мисля да сложа 2 с.л. кисело мляко, 1 от тривитаминола (ако го отворя @), 1 жълтък, няколко капчици оцет и може би 1 лъжица мед и няколко капки масло от пшеничен зародиш, как ви звучи?
иии после да я отмия първо с хладка вода ли? заради жълтъка питам? и след това вече шампоан и т.н.
Абе, я кажете, само аз ли имам някакви по-къси кичури отдолу на косата?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Така реших да я подстригвам,защото пробвах да я подстригвам на 3-4 месеца и разлика в дължината не виждам. |( И сега ще пробвам така.Дори и да не расте по-бързо,поне изглежда много по-хубава след подстрижка.
Ми, някак си като нова коса седи.. не знам![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
От много скоро косата ми започна да е чуплива. Имам предвид, че веднага след като се изкъпя и краищата й се навиват, също и е много бухнала, направо съм като пуделИ има страшен обем отдолу. Какво да правя, за да си върна правата коса?
Почти на 14. Защо питаш?![]()
защото може да е от пубертета... моята коса като малка (2-3 годишна) е била къдрава с много хубави къдрици - не много ситни,нито много дебели... после косата до към 5ти клас ми беше много права и като почнах пубертета пак си ми стана доста чуплива.. сега е тежка и дълга,но пак е чуплива,а ако се подстрижа не знам какво ще стане.. оф отклоних се... нда.. разбра ме - от пубертета си мисля че е .. за сега преса ? сешоар ? начин да се харесаш къдрава или поне чуплива ?