.
Затворена тема
Страница 38 от 121 ПървиПърви ... 283435363738394041424888 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 3024
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от pressiana Виж мнението
    Здравейте, момичета. Имам 3 въпроса.

1. Според вас на колко време трябва да се ходи на фризьор, дори косата да не цъфти, за да се поддържа винаги перфектна?
    2. Доволни ли сте от маските на Christian of Roma?
    3. Какви продукти препоръчвате за лесно разресване и защита от преса /2 различни неща са, наясно съм, питам и за 2-те/?

Мерси предварително
    маските на Christian of Roma са страхотни,ползвала съм 4 вида маски и са уникални,много съм доволна и от шампоаните им,скоро време смятам да си купя и някакъв термо продукт от тях.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз да се включа по въпроса за купуването на продукти за коса.
    Чесно казано като си купя една маска от 500мл и с нея карам по 3-4 месеца,шампоан от 1л,макар че и майка ми го ползва с него изкарваме по половин година.Масла и такива неща не купувам всеки месец,ползвам в момента само стимуланта на Икаров като масло за косата,останалите продукти са хининова вода,и продукти от в къщи,които слагам за домашна маска.Ползвам и кристали за коса,в момента имам едни с ленено семе на Christian of Roma и от 100мл съм изхабила около 20мл,а вече 3-4 месеца ги ползвам.общо взето това е,което купувам за косата си,аз пяни и лакове не ползвам,ттака че поне там не давам пари и за тях.На година давам около 60-70лв за 2 маски,2 шампоана и някоя дреболийка,която ми е затрябвала.

Banned Мега фен
    направих си обичайната маска - жълтък,кисело мляко и оцет.. ще стоя 2 часа сиг.

Супер фен Аватара на fizzyg
    О,и аз ще си направя сега една маска. Като я забъркам ще пиша какво съм сложила :Д

Така,направих си с яйде,1л. зехтин,2л. кис.мляко и няколко капки пшенично масло

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    ^^ Аз си правя същата, но слагам значително повече пшенично масло.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    ^^ Аз си правя същата, но слагам значително повече пшенично масло.
    Хаха,зависи от настроението:Д И на мен ми се е случвало ..

Мега фен Аватара на strawberry88
    fizzyg,всъщност 30 лв. за 200 мл.
    Да ви се оплача! Вчера ходихме на село и си бях забравила шампоана (как можах точно него да забравя,а да взема толкова ненужни неща :/ ) та съм чувала от много хора,че е изключително полезно и против пърхот и всичко и реших да пробвам да се изкъпя с домашен сапун. Прави пяна (и като го изплакваш ръцете не се плъзгат по косата,както с нормален шампоан) и мирише ужасно.Веднага след,като си измих косата с него,си излях 3 жълтъка на главата и това беше. Без шампоан.Само малко от маската на Денис сложих по краищата.И нали вече излизам от банята и очаквам косата ми да е уникална и след като изсъхна :X беше кошмар!!!Косата ми никога не е била толкова ОТВРАТИТЕЛНА!Като слама,адски суха и невъзможна да се среше!И сега пак ще я мия.И между другото ужасно мирише на яйца! Не мога да я опиша даже колко е гадна!И видях,че пак ми е малко нацъфтяла.Направо съм бясна.

Banned Мега фен
    ее няма нищо де нали е само един път сега една маска с повечко масла,твоя си шампоан и си готова

btw. аз се къдря като в един клип и после може да пусна снимка в темата за прическите ако стане нещо де

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    fizzyg,всъщност 30 лв. за 200 мл.
    Да ви се оплача! Вчера ходихме на село и си бях забравила шампоана (как можах точно него да забравя,а да взема толкова ненужни неща :/ ) та съм чувала от много хора,че е изключително полезно и против пърхот и всичко и реших да пробвам да се изкъпя с домашен сапун. Прави пяна (и като го изплакваш ръцете не се плъзгат по косата,както с нормален шампоан) и мирише ужасно.Веднага след,като си измих косата с него,си излях 3 жълтъка на главата и това беше. Без шампоан.Само малко от маската на Денис сложих по краищата.И нали вече излизам от банята и очаквам косата ми да е уникална и след като изсъхна :X беше кошмар!!!Косата ми никога не е била толкова ОТВРАТИТЕЛНА!Като слама,адски суха и невъзможна да се среше!И сега пак ще я мия.И между другото ужасно мирише на яйца! Не мога да я опиша даже колко е гадна!И видях,че пак ми е малко нацъфтяла.Направо съм бясна.
    Ай,милата. От сапуна ще е,сега като я измиеш няма да е така. Вижте колко е важен шампоана,ейй..

Да!Сега осъзнах,че не мога да живея без шампоаните и другите ми продукти!
    Такаа,изкъпах се с хидратиращия ми шампоан на Шварцкопф (в него сложих и доста арганово масло за по-голяма сигурност ) след това сложих и от маската на Денис и сега ще и сложа пак арганово масло и един проф. спрей за лесно разресване на къдрава коса. Хубаво е да си у дома!
    И сега си чудя кой ден да се подстрижа,че ако ще и един косъм да е нацъфтял,не мога да го гледам така.И съм решила да се подстригвам всеки месец тая година.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да!Сега осъзнах,че не мога да живея без шампоаните и другите ми продукти!
    Такаа,изкъпах се с хидратиращия ми шампоан на Шварцкопф (в него сложих и доста арганово масло за по-голяма сигурност ) след това сложих и от маската на Денис и сега ще и сложа пак арганово масло и един проф. спрей за лесно разресване на къдрава коса. Хубаво е да си у дома!
    И сега си чудя кой ден да се подстрижа,че ако ще и един косъм да е нацъфтял,не мога да го гледам така.И съм решила да се подстригвам всеки месец тая година.
    Аз пък си мисля да я пускам да израсте и сухата част да слезе надолу и да я подстригвам малко по малко.

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз не мога да си отворя глупавия тривитаминол

Голям фен Аватара на cheburashka
    иначе мисля да сложа 2 с.л. кисело мляко, 1 от тривитаминола (ако го отворя @), 1 жълтък, няколко капчици оцет и може би 1 лъжица мед и няколко капки масло от пшеничен зародиш, как ви звучи?

иии после да я отмия първо с хладка вода ли? заради жълтъка питам? и след това вече шампоан и т.н.

Абе, я кажете, само аз ли имам някакви по-къси кичури отдолу на косата?
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Така реших да я подстригвам,защото пробвах да я подстригвам на 3-4 месеца и разлика в дължината не виждам. |( И сега ще пробвам така.Дори и да не расте по-бързо,поне изглежда много по-хубава след подстрижка.

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    иначе мисля да сложа 2 с.л. кисело мляко, 1 от тривитаминола (ако го отворя @), 1 жълтък, няколко капчици оцет и може би 1 лъжица мед и няколко капки масло от пшеничен зародиш, как ви звучи?

иии после да я отмия първо с хладка вода ли? заради жълтъка питам? и след това вече шампоан и т.н.
    Да,с хладка.А тривитаминола на мен винаги баща ми го отваря.
    brutaLxxbunny,аз имам по-дълги отдолу на косата.Или може би така изглежда,защото са ми почти прави,а останалата ми коса е къдрава.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението

със студена направо,не хладка

Banned Мега фен
    ами не знам,аз не съм забелязала

Супер фен Аватара на pressiana
    И аз имам, щото понякога виждам цъфнал косъм и режа цъфтежа. И други хора имат, но не от това /поне сред моите познати доста са така/

Ми, някак си като нова коса седи.. не знам
    Бях хиляди пъти Жулиета.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    От много скоро косата ми започна да е чуплива. Имам предвид, че веднага след като се изкъпя и краищата й се навиват, също и е много бухнала, направо съм като пудел И има страшен обем отдолу. Какво да правя, за да си върна правата коса?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    От много скоро косата ми започна да е чуплива. Имам предвид, че веднага след като се изкъпя и краищата й се навиват, също и е много бухнала, направо съм като пудел И има страшен обем отдолу. Какво да правя, за да си върна правата коса?
    хм.. на колко години си ?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Почти на 14. Защо питаш?

Banned Мега фен
    защото може да е от пубертета... моята коса като малка (2-3 годишна) е била къдрава с много хубави къдрици - не много ситни,нито много дебели... после косата до към 5ти клас ми беше много права и като почнах пубертета пак си ми стана доста чуплива.. сега е тежка и дълга,но пак е чуплива,а ако се подстрижа не знам какво ще стане.. оф отклоних се... нда.. разбра ме - от пубертета си мисля че е .. за сега преса ? сешоар ? начин да се харесаш къдрава или поне чуплива ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си