- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
И какво се е случило с хининовия шампоан?
А хининовата вода хубава ли е?
На мен пък хининовият шампоан и хининовата вода ми действат супер, особено, когато ги ползвам заедно.
Всичко е строго индивидуално (:
И аз си взех на Гарниер шампоана и маската (с авкадото) преди месец, само че на мен много гадно ми подействаха. Някаква много странна и гадна ми стана косата от тях, не мога точно да я опиша мазно-суха някаква, много зле. От Фруктис пък съм супер доволна!
И аз от Фруктис съм много доволна.Преди ползвах един техен шампоан pure & shine и такъв блясък никога не съм имала!Направо се учудих.Пак ще си го купя,каго свършат моите.
А някой ползвал ли е на Фруктис Sleek & shine и наистина ли заглаждат косата и се изправя по-лесно???
Винаги съм твърдяла , че тея неща не се делят на хубав и лош продукт, а на подходящ и неподходящ за твоята коса. Това че на мен ми е добре шампоана не значи , че и на теб ще ти бъде, и обратно ако на мен ми е кофти не значи че и на теб ще ти е ;п Доста съм чела да оплюват най-любимите ми шампоани.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох,сега като чета за вресните съставки,които се използват в козметиката мисля,че трябва да си направим темичка за биопродукти и вредни съставки в козметиката,които да избягваме..
http://www.youtube.com/watch?v=rQpGq...XC-7e6rSxgm1DQ
Вижте това.Интересно е.Този прави много готини видеа (така ли се пише ?) и е много забавен.
Eто и видеото му за по-бърз растеж на косата.http://www.youtube.com/watch?v=PiVKl...XC-7e6rSxgm1DQ
^ нда,интересно е кличето.. аз това с фуркетите съм го правила,но на мокра коса и без преса и бях станала... абе няма да повторя с толкова малки кичури определено![]()
направих я така, без оцет, обаче май сложих повече мляко или не знам какво направих, доста течна ми се получи, но реших все пак да я пробвам, едвам я нанесох, в корените с помощта на гребен, не знам дали ще има някакъв лек ефект, надявам се да не мириша крава, след като се изкъпя, защото сега много ми мирише на мляко...
![]()
Аз каквото и да сложа,само жълтъка ми мирише.Друго не.
Мен най-много ми мирише киселото млякo![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ааа след като си измите косата с шампоан миризмата остава ли...![]()
Ми да де,казвам че миризмата на жълтъка остава.Но не винаги де.