- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГРЕШКА ЛИ БЕШЕ ?
Здравейте, аз съм на 16г. и се казвам Стефани..Преди месец правих секс за първи път с гаджето си, с което ходихме от 3 месеца и сега още сме заедно..Една вечер просто се случи,но беше за кратко, защото трябваше да излизаме.Въпреки че ми беше за първи път нямаше кръв, казвали са ми че при някои се е случвало да има само 1-2 капки, но това не ме притеснява..Тревожи ме факта, че моите приятелки не са го правили още и когато споделих на една от тях тя изобщо не одобри, все пак ми е близка и ценя мнението и, но въпреки това не мога да преценя збърках ли ? Той много ме Обича и аз също, но напоследък нещата се промениха не се получава, но той не иска да се разделим повтаря ми че ме Обича и затова си мисля че не беше грешка, но понякога ми се струва че можеше да изчакам..Кажете ми какво мислите ?
![]()
Не са приятелките ти тези, които определят дали си постъпила правилно, а Единствено ти! Ако наистина харесваш този човек, ако е било хубаво, а още повече, щом те обича - то бъди щастлива, че той е бил първият ти![]()
Здрасти, боли ме дедовия на колко си и как се казваш.
Браво.
И кво?
Е супер, що не написа къде сте отишли след това и в колко часа сра на следващия ден?
Хубаво.
Епа кажи на гаджето ти и тех да опраи.
Ахам, а аз много обичам сирене.
Не си збъркала.
И един станиол си завивал мармоти в шоколад.
Много жестоко ще те изнасилят някой ден.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ХАХАХАХАХУХАХАУАСД ИАСКДФЛА;СКФАСЛДЙАИИАХУАХ АХАХАХАХА :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
И кво, много ли си важен?
Аман от пишлеменца.
Авторке, кое не се получава? Сексът или взаимоотношенията ви?
Грешка е било, щом допускаш чуждо мнение да се бърка в интимнити ви взаимоотношения.
И спря да се върти за миг земята..
много ви благодаря) след като чух мненията и на други съм сигурна, че е било правилно..не съм сгрешила
![]()
А приятелката ти защо смята, че е грешка?
взаймоотношенията са проблем, но дано да се оправят нещата..приятелката ми смята, че е грешка - първо защото ми е рано и съм могла да изчакам още, второ защото не ододрява много момчето, с което съм..
Последно редактирано от sweetgirl1234 : 09-03-2012 на 16:38
На 16 си е напълно окей.
Важното е ти как го чувстваш..за това дали е правилно или не.Щом казваш,че се обичате..какъв е проблема.
Прави си каквото ти е кеф,а относно тва,че взаимоотношенията ви са се влошили скоро-нормално,във всяка връзка е така.С малко усилие и от двете страни всичко ще е ок.
Иначе за това,че е нямало кръв-и при мен нямаше първите 2 пъти,на 3тия чак имаше..странно,но факт.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Поправих го малко
По Темата: Не е грешка , щом си го обичала , не ти е било рано даже честно да ти кажа съм горд с тая темаза първи път от много време на сам , не се разправяме с 12-13 годишни
![]()
Не позволявай на други хора да пречат на връзката ви и на интимните ви отношения , сега както Митака каза , ако се напънете малко и 2мата всички ще се оправи , а с воденето на здравословен полов живот , ще се сближите още повече![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-04-2012 на 10:02
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това дали е било грешка или не само ти можеш да си решиш. На 16 не е рано, ако се чувстваш готова. Аз бях в подобна ситуация преди време, приятелките ми реагираха остро заради това, че започнах да правя секс, а не одобряваха и момчето. Но аз не ги послушах и си правех каквото знам. От сегашната ми гледна точка- пак не е грешка, защото съм се доверила на себе си, било ми е хубаво. Помисли си дали на теб ти е ок така, дали ти искаш да си с него.. ако е така, ако ти е добре.. какво му мислиш...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Откога за лично решение, трябва мнението на околните и спрямо тях да се определи дали е правилно ?
Не се притеснявай аз също го направих на 16.Та за това дали си сбъркала ти си преценяш сама щом наистина обичаш това момче и си сигурна в него значи не си сбъркала
.А колкото до приятелките ти явно толкова са ти и приятелки,долавям някаква завист у тях.Една приятелка винаги би се зарадвала и би те подкрепила в каквото и да е .. Не се връзвай на хорските приказки,щом ти си си преценила че си готова значи всичко е наред
..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.