.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    И аз съм се питала подобни неща, на които не мога да намеря достатъчно компетентен отговор и си остават просто неясни.
    така е, ти си един вярващ "атеист"............... все пак накрая признахте своето безсилие и че причина да сте атеисти всъщност изобщо не са "доказателствата".
    Последно редактирано от defender : 09-03-2012 на 22:12

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    така е, ти си един вярващ "атеист"............... все пак накрая признахте своето безсилие и че причина да сте атеисти всъщност изобщо не са "доказателствата".
    NICE ONE BRO

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Тази вечер съм в много добро настроение и коментарът ти ми се стори просто смешен, вместо дразнещ. Между другото не съм твърдяла никога, че науката е причината да съм атеистка. Двете неща не са еквилентни, нито пък се взаимоизключват във всички отношения, но все тая.

Дори да си представим, че науката действително няма никакви обективни доказателства (както религията), което е далече от истината, но ситуацията е хипотетична, пак бих избрала науката точно пред християнския бог. Ако ги разглеждаме двете единствено като философия за живота - науката позволява промяна, изменя се, по-интересна е и изисква поне някакво умствено усилие. Християнството не ми допада просто като идея и не считам различната си гледна точка за безсилие. Моля те, дръж се адекватно.

Мега фен
    както съм казвал, хубава усмивка имаш

пак бих избрала
    мдаа, този прословут избор.

ПП: от днес, за мен думата "атеист" вече е тотално лишена от съдържание (поне що се отнася до Бог). Благодаря.
    Последно редактирано от defender : 09-03-2012 на 22:45

Мега фен
    Ако ги разглеждаме двете единствено като философия за живота - науката позволява промяна, изменя се, по-интересна е и изисква поне някакво умствено усилие.
    Не мога да вярвам или да се доверявам на неща, които се изменят.

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Дори да си представим, че науката действително няма никакви обективни доказателства (както религията), което е далече от истината, но ситуацията е хипотетична, пак бих избрала науката точно пред християнския бог. Ако ги разглеждаме двете единствено като философия за живота - науката позволява промяна, изменя се, по-интересна е и изисква поне някакво умствено усилие. Християнството не ми допада просто като идея и не считам различната си гледна точка за безсилие. Моля те, дръж се адекватно.

01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си