.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Изпитани упражнения за отслабване

Е, да бях пускала тема .. спрях колелото и започнах да тичам,да ходя и така и да има резултат Но уви откриха ми киста ,която уж беше възпаление нвм и ще се наложи за няколко седмици да не тичкам,жалко тамън се захванах Целя да смъкна коремчето,паласките и няколко см. от бедрата .. да знам лесно няма! Просто искам да се посветя на упражения които имат бърз и изпитан резултат Приемам линкове и съвети ако може без коремни пресички и тичане вие сте
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Няколко седмици няма да върнат кой знае колко назад прогреса ти, споко, а от лежерни упражнения бърз ефект ще бъде последното нещо, което ще видиш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

да и аз съм на същото дередже и а аз искам точно като теб на тези места да отслабнА таа и аз ще следя тази тема. Вече от 3 дена аз бягам ии правя упражнения както и тае-бо но не откривам никакъв резултат абсолютно даже в корема само в краката гледам че има лек ефект. много ще се радвам и аз ако някой даде някакви идеи !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    eminemfenka, погрижи се за здравето си на първо място. Ако толкова ти трябва движение, ходи пеша с умерено темпо.
    Когато се справиш с кистата/кистите, тогава ще се упражняваш целенасочено за тези зони.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от elitovt Виж мнението
    да и аз съм на същото дередже и а аз искам точно като теб на тези места да отслабнА таа и аз ще следя тази тема. Вече от 3 дена аз бягам ии правя упражнения както и тае-бо но не откривам никакъв резултат абсолютно даже в корема само в краката гледам че има лек ефект. много ще се радвам и аз ако някой даде някакви идеи !
    Ти шегуваш ли се??? 3 дена и искаш резултат? ПХАХА, слез на земята по-добре :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Около 6 месеца са нужни, за да се забележи някакъв сериозен напредък.. )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на pepa97
    Коремни преси..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Коремни преси..
    Т'ва пък е възможно най-лошият съвет!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си