- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
добре
казваш, че си отишла и не си имала нищо, нищо уредено
кво значи това?
кацаш на летището и няма къде да отидеш? няма на кого да се обадиш? тръгваш да си търсиш квартира/хотел, работа, да се записваш на училище?
или си имала при кого да отидеш? и не говоря за роднини
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Освен в Англия, кои други държави си посетила, имаш ли впечатления ?
Англия(в частност Лондон) ли е най-доброто място за жиеене според теб ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
абе... има няква мистика около теб
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кой ти е любимия филм ?
Как се виждаш след 10 години ?
Щеше ли да останеш в България, ако зависеше от теб ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Българин е на 21, да работи. Запознахме се миналата година. Бяхме се виждали 1 или 2 пъти и аз трябваше да се връщам в Лондон. Почнахме редовно да си пишем да говорим всяка вечер с часове и по някакъв начин се привързахме. Бяхме заедно април месец тази година и лятото. Като цяло виртуално сме били заедно 7 месеца...и сега пак.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Кой ти е любимия филм ?- Много са, вече написах няколко в предишните коментари. Като цяло гледам предимно екшън комедии, мразя блуткави романтики.
Как се виждаш след 10 години ?- Не мога да се видя след 10 години.
Щеше ли да останеш в България, ако зависеше от теб ?- Да, но и донякъде се радвам, че не съм.
Кои неща харесваш в България, които във Великобритания ги няма?
А обратното ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Природата, която имаме я няма тук. Също така англичаните са много лицемерни, студени, мрачни и изкуствени хора. Българите са по-духовити и искрени.
Хубавото нещо на Англия е това, че са организирани и не толкова корумпирани. Обръща се доста голямо внимание на бедните и безпомощните, постоянно има намаления и промоции навсякъде, улиците са чисти, разстения навсякъде..също така не можеш да се загубиш в тази държава. Навсякъде има надписи и табели, всичко е направено като за малоумни. И най-вече, хората са учтиви...може да е изкуствена учтивост, но са вечно усмихнати и любезни.
Доволна ли си, че си на дъното на хранителната верига, но в развита държава?
Смяташ ли, че те приемат за човек втора ръка и работиш за минимална заплата, на която никой англичанин не би се навил да работи?
Каква ти е заплатата в момента?
Ако можеше да работиш в пъти по-престижна работа в България, но с 3 пъти по-ниска заплата от сегашната ти, кое би предпочела?
Имате ли планове с приятеля ти някога да заживеете заедно, и ако да - кога и къде?
За временно или за постоянно си в UK, смяташ ли да се върнеш в България, или само ще си идваш през ваканциите/отпуските?
Успя ли да си намериш приятели там, или поне хора, с които да излизаш по-често? Как? С каква народност са?
Доволна ли си, че си на дъното на хранителната верига, но в развита държава?- От много неща не съм доволна.
Смяташ ли, че те приемат за човек втора ръка и работиш за минимална заплата, на която никой англичанин не би се навил да работи?- Не, все от някъде трябва да се започне и при положение, че нямам достатъчно добро образование все още, за да работя нещо по-качествено, не смятам, че това ме прави по-нисша от някой, който разчита на родителите си за всичко и не знае какво е човек сам да се труди за прехраната и покрива над главата си.
Каква ти е заплатата в момента?- Достатъчна, за да оцелявам и да водя нормален за мен начин на живот.
Ако можеше да работиш в пъти по-престижна работа в България, но с 3 пъти по-ниска заплата от сегашната ти, кое би предпочела?- Ако хората, които обичам са при мен в Англия, бих останала, докато не мога да си позволя да работя нещо престижно и високо заплатено.
Имате ли планове с приятеля ти някога да заживеете заедно, и ако да - кога и къде?- Да тук за сега и надявам се скоро.
За временно или за постоянно си в UK, смяташ ли да се върнеш в България, или само ще си идваш през ваканциите/отпуските?- Временно, задължително ще се върна възможно най-скоро.
Успя ли да си намериш приятели там, или поне хора, с които да излизаш по-често? Как? С каква народност са?- Имам доста познати, приятели е силно казано. Всякакви народности с изключение на всички рязани. Държа се възпитано с всеки, но е нормално да имам предпочитания.
добре, явно си истинска, готини цици
n00bs
А не мислиш ли, че в реалния живот на един обикновен човек не му трябват корени, как да намери Х1,2, или тригонометрични функции? Примерно. И всичко това е излишно, освен ако не искаш да изучаваш математика разширено? И образованието в България е грешно?
Браво, че живееш сама. А също имаш яки цици.. И коса. :>
Но пък не съм съгласна, че англичаните са студени хора. Точно обратното е. Познавам доста хора и всъщност те мислят същото за нас.
Последно редактирано от marble : 09-04-2012 на 16:10