- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
За мен душата.![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
^ Лол, 'ного еФтино
Don't hate the hacker,
hate the code!
в дупето даваш ли?
.. sometimes we need a little magic!
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
за мен тва е 90%фейк профил , на който излишно са отделени 13 страници, но иначе с такова тяло бих я убил с кур
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
Колко ниско трябва да падне един човек, за да публикува чужди снимки...трябва да си бахти комплексара!
честно ли ве
няква хипер яка путка ще отиде сама без абсолютно никъв съпорт от техните в Англия, ще бачка и ще реши да си запълни времето с писане в тп щото едно време се била регистрирала ? на всичкото отгоре го играе доста интелигентна за такива снимки
Хахах долавям капка съмнение :Д Казах, че като малка съм живяла в англия с родителите ми, което до голяма степен ми беше предимство...така са се стекли обстоятелствата, че съм нямала друг избор. Това, че някое момиче има приличен или нормален външен вид, не значи, че трябва да е плиткоумна, повърхностна путка, която разчита на родителите си и си харчи парите за дрешки и тонове грим...Както споменах вече, приятели нямам тук. Жените са безкрайно злобни и завистливи, с лицемери и изкуствени хора не ми се губи време, така, че предпочитам тук да убия няколко часа.
хуу, в момента не ми се мисли, бих те признал за реално и точно пиче ако пуснеш снимка как уринираш на Бъкингамския Дворец
дотогава за мен си неуспешна сливенска имитация![]()