- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Това циците са голяма работа ... А 21/37 беше часа в който пуснах коментара
Ако нямаше гърди, едва ли щеше да има 13 страници.
n00bs
Некви мноу криминални стаи и снимки.Чувала ли си за Водолаза,Изгубения и Аванти ?
Creative Technologie
защото вчера си взех ликвидациите и се прибрах вечерта
n00bs
А какво мислиш за мъжете под чехъл?- Комплексирани и неуверени хора, които не се чувстват добре в собствената си кожа. Нямат смелостта да си изразят мнението...мъжка путка-не са истински мъже за мен.
Кое е по-лесно да се разбере - китайския език или жената?- Една жена може да бъде доста елементарна за разгадаване.
Какво мислиш за Хитлер и нацизма?- Противоречива личност, убедителен диктатор с добри идеи, но прекалено радикален. Националистка съм, но не смятам, че е нужно да се избива всичко живо, което не е с чиста арийска кръв.
А за комунизма?- Всичко е въпрос на интереси. Комунизма като цяло има една добра идеалистична идея, за равенство и единство. На принципа за общото благо всеки трябва да се труди за него. Проблема идва от там, че както още Наполеон Бонапарт е казал "всички са равни, но някои сме по-равни от другите" и в комунизма нещата се опорочават. Където има хора,има и грешки. Така че и тази идеалистична идея се опорочава. Абсолютния чист комунизъм както и абсолютната анархия са химери. Невъзможни за постигане. Проссто в тоя свят не може да бъде създадена система за управление,в която абсолютно всички да са с еднакъв социален статут.
Религията според теб е...........Добър бизнес.
Нормално ли е според теб (само)убийство в името на религията? Защо много хора тогава го правят?- Не. Пълен абсурд е! Хората го правят защото са израстнали с идеята, че има невидим човек на небето, който следва всяко тяхно действие и ако са достатъчно добри и играят по неговите правила, ще бъдат възнаградени.
Според теб какво се е случило на 11 Септември 2001?- Терористи разбиват се пътнически самолети в ''близнаците''.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
ДВА сериозНИ въпроса - падаш ли си по анален секс ? А по тройки ?
n00bs
влюбих се още на 1-вото изречение
n00bs
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Какво мислиш за женската завист ?
Имала ли си чувството, че някоя има такава към теб ?
![]()
n00bs