- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По особен проблем..
Боклукът май си ти. Вземете се и си направете деца.
Сериозно. Надявам се да си трол.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тори къде си се изплюла ма шматко ? ела ми пред мене да видиш ще те нахрача яката .. била се изплюла свинкята майка ти деба .. блъскането на дзурлата ти в клавиатурата не е нищо и пак ти казвам не съм длъжен да се съобразявам нито с свине като теб,нито с другите твой братя свине,които подкрепят другите в обора ХАХА друзила и хаяши явно са същите съдя по металските им аватари :Д а да и ако не сте разбрали металите, и свинете не са хора нормално е да се държат така с вас![]()
Последно редактирано от world91 : 09-04-2012 на 15:38
Ти пък щото си много човек... :дд Айде не ме разсмивай. Не виждаш ли, че всички са на моето мнение?! Вземи си бележка и се дръж по-нормално ако не искаш всички "свине" като мен да станат пичове като теб, че иначе ти е аман системата. Ако нещо не ти харесва, почваш да обиждаш. Прост си, комплексар такъв. Понеже някой е по-слаб, ти го обиждаш на крокодил и на животно. Избий си селския манталитет и може и да почнат да те разбират хората като им казваш да те оставят на мира. Правописа ти е "майка плаче", а той седнал да ми обяснява как аз съм си удряла зурлата в клавиатурата. Ти пък спри да мислиш с патката си поне за малко, добре ще ти се отрази. И НИКОЙ НЕ ТЕ Е КАРАЛ да се съобразяваш, искаш решение - ето, дадохме ти го. Смешка.
Тори дано не си качила снимка специално заради мен на аватара си :Д:Д:Д:Д:Д не не ме кефиш и това все още те прави крокодил стадо овце ..
Спокойно, не е заради теб, а мнението ти ни най-малко не ме интересува. Всъщност е качена заради един точно определен човек, той си знае кой е. Ти си 18тата дупка на кавала, пич.
( по темата: ) Колко може да си прост we 91
Ъъ това някаква нова мода ли е, да сменяш частици?
Защо тя да спира копира? Не съм ги прочел другите ама ти какво очакваш? Разнообразие в отговорите? Предполагам, че всички са подобни защото всички знаят, че боклукът не е този, за когото говориш.
![]()
В случЕя, флъфи, май ще чета всички коментари, че стана ми забавно. Ти ги бъркаш думите, то ти ги подчертава, ама кой да види?
Ха, толкова смях само в един коментар. Защо да заключват темата? Искам още да пишеш, г-н Свят91, идол си ми!!
Тори да бе точно така е до сутринта нямаше снимка, после веднага си качи разсмя ме ..
бонев мерси,че ми намери грешките които допускам в тоя форум но човече аз не пиша презентация а на лешници като тебе такаче не мързи и да глеам по точно как пиша окей ? ти се изкачи на номер 1 в класацията ми най-смешните отрепки на планетата :Д:Д:Д:Д:Д
Пак ми стана забавно
Първо-най-щастливо си ти заявявам,че досега трябва да ти е ясно,че очевидно боклукът в ситуацията си ти.А ако още не си го разбрал,значи си не особено умен боклук.Което е леко кофти комбинация.
Второ-Никой не ти казва,че трябва да излизаш с нея.Обаче(виж предишния абзац) ти схващаш леко бавничко,така че ще ти го обясня пак.Като не ти харесва,няма да излизаш.Обясняваш и,че не искаш.Игнор.Има варианти.Ако обаче беше толкова як,пекан и на място,колкото твърдиш,нямаше да говориш за сплашване.Да,разбрахме,че не си заплашвал никого.Ако го напишеш още веднъж,ще си прережа вените с лъжица.Факт е обаче,че,сякаш за да подкрепиш собствената си боклукчивост,обмисляш като вариант да причакаш само момиче и да я СПЛАШИШ,защото те харесва,а ти не я харесваш.И я наричаш боклук,защото не ти допада на външен вид.Ето затова целия форум се изрежда да ти обяснява какво нищожество си.НЕ защото не искаш да излезеш с нея,а защото я обиждаш безпричинно,избивайки комплекси,и очевидно нямаш нищо против да се направиш на голям мъж и едва ли не да я хванеш и да я пребиеш.Та да.Ти си боклука.Честито.
Последно редактирано от someonerandom : 09-04-2012 на 19:37
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Очевидно и ти не си по-добър от нея. Просто я игнорирай и толкова...
Не се възгордявай, със сигурност мога да ти кажа, че не е заради теб. Пък нали знаеш - за теб съм животно, но в очите на друг съм принцеса. И не се изразявай така грубо по отношение на Бонев, ако не беше той, все още нямаше да имам аватар и да видиш какво животно съм.![]()
Още ли си тука мой човек?
Хаха, нещо май множко станахме тези, които не ти разбираме "логиката".
Чак ми е забавно.
Авторе Мистър Свят 91 ти трябва да застанеш начело на армията на празногалвите тъпанари дето се дървят на жени и старци подобно на тези олигофрени дето бият старци и за да покажат колко са мощни качват клипчета по интернет. Нищо чудно и ти да се един от тях красавецо,защото и те като теб на клипчетата със старите хора са велики,но като тръгнаха да им правят гонки се усраха и се изпокриха по мишите си дупки.Чудно защо ли не извадиха снаражението на Рамбо и не подпукаха всичко живо.Защото са комплексирани мишки като теб затова. Като си толкова отворен защо не си постнеш адреса на всечетене в темата да видят някои дали наистина си толкова готин колкото се представяш не за друго.Но то е най-лесно да се криеш в интернет и да налиташ на безпомощни.Тъпа кратуна. И тоя ми бил мъж на около 21 години. Смешка или в краен случай трол или пък много затъпява младежта.А между другото някои модератор да се осмели да каже нещо. Или не то гаврата си е по-добрият вариант всъщност.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чудя се авторът как има нервите да отговаря на толкова олигофрени![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Пичага забавлявам се с отрепки като тях :Д сега ще ти отговоря нещо Niakoitam аз не съм бил никви старци.. а отностно за момичето ако курвата си го заслужава естествено,че ще си понесе последствиятаа отностно за адреса ми нормално да не си го постна тук за да го видиш,а и не само ти и после да ме оберат или да ми откраднат колата , която струва повече от къщата ти/евентуално апартамента
ти си мишката тук всеки може да мине покрай вас и да ти метне яйце по къщата, но можеш ли да ми кажеш нещо някъде където да се срещне само аз ти и юмруците ми ? едвали лапе скапано
(намери си работа като охрана да пазиш изроди :Д )
Последно редактирано от world91 : 09-05-2012 на 16:13
Боклука не е въпросното момиче, а ти
Толкова като не ти пука за нея или от мнението й,
защо се занимаваш
Не й обръщай внимание и толкова
Голяма работа, че живее до вас
Едит: Темата е интересна, ще я следя![]()
Последно редактирано от Anichkaxxwee : 09-05-2012 на 18:37
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Аре снимай я да я видим колко страшен крокодил е...да спреш да повтаряш едно и също
Боклук не е момичето ти си боклука .. Тъп повърхностен тип си човече
По голям боклук от тебе, и тоя на аватара ти няма ЧОВЕЧЕ :Д:Д:Д:Д
^ Така ли говориш с момичета то за това така наречения боклук /който 100% не е боклук ама хайде/ е почнала да те обижда