- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещият стол е OutlawGirl
Христинче, ти нали каза, че умееш много бързо да анализираш хората, анализира ли някой от тук вече ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
бих предложил ти да си 1-ва, но имам др работа и ако изтрият снимката, няма да я видязатова нека никой не пуска нищо в следващите 3-4-5 часа
n00bs
фистинг пробвала ли си - Не, тясничка съм
би ли си дарила органите и защо ?- Няма лощо да ги даря след смъртта ми, когато вече не са ми нужни.
Вярваш ли в извънземни ? Защо ? В призраци ? Защо ?- Вярвам в извънземни. Разбирасе че ги има. Преди години имаше един филм ,ако не бъркам се казваше "хангар 18 " ,американски е. Във този филм се лансираше идеята, че човечество не е нищо друго , освен плод на секс, между извънземни и маймуни. Земята е била нещо, като публичен дом за тях. Освен това, във днк на маймуните, липсва нещо и това опровергавало теория на дарвин. Имам теория, че ние сме просто един експеримент на извънземниете. Пък и мисля, че е абсурдно да се заблуждаваме, чесме единствените разумни същества в безумно огромната Вселена! Не бих казал, че вярвам в духове но не го изключвам изцяло като вариант...Сега ще сметнете, че си противореча, но за да повярвам в нещо трябва да го видя. И вся пак, факта, че дадено нещо е невидимо за мен, не го прави несъществуващо.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Това май бях аз.
Не искам да ви се меся в споровете (които наистина са безсмислени). Все пак ще кажа какво имах предвид под "пътешественик". За мен това е човек, който пътува, не може да се задържи на едно място, не може да пусне корени, един вид странник. Пътешественикът обича да пътува, защото застояването на дадено място не го удовлетворява духовно.
Не знам какво пише в тълковния речник, но аз такова значение влагам в думата.
Човек пътува, защото търси нещо. Не го намира ---> следваща дестинация.
Не си представям пътешественика като турист с фотоапарат и карта, по- скоро е някой, който търси себе си.
А домошар е човек, който обича да си стои вкъщи. Харесва му там, чувства се щастлив, закрилян, спокоен.
Да не е спам, ще питам и мацката - пътешественик или домошар?
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
И аз съм пускал много, макар и не по свое желание !
n00bs
Потърси ги из темата за снимки има 1
cya
n00bs
http://vbox7.com/user:yakuza_
Момче от Аксаково
:lol;
Казах, че ще си помисля, пък и не ви ли писна да пускам снимки :Д
Не си мислете, че имам много снимки, мразя да се снимам пък и мисля, че съм пускала предостатъчно :П
пусни им поне онази с прашката дето ми показа, да се успокоят малко.![]()