- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да го изгоня от вкъщи?
От къде си ? Ако си от Варна ще дойда аз да го изгоня !!! Най-мразя такива като него ! За да видят вашите какъв изрод е тоя почни да се държиш като него нарочно ! И като ти направят забележка ,че не почистваш след себе си и т.н ще кажеш ,че и той нищо не прави ама нищо не му казвате ! Или другия вариянт , мърмори за всяко нещо ! Оставена чаша чиния .. пък то накрая ще му писне ! Или снимай сички негови поразии и ги покажи на вашите - ако трябва е на майка му ! Що за човек на 22 години да си седи на гъза без да захваща нищо !? Че и тъп на всичкото отгоре !! o.0
П.П - и аз съм на 13![]()
И нашите знаят какво прави,но...не им пука.Мисля да не чистя след мен,точно както него.Мерси за съвета.![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Значи, не ги разбирам вашите- мама квартиранти не иска да вземем, дето ще ни плащат, те тоя навлек. 13, 13 ама по-добре като мине панаира рискувай една две караници и им обясни на висок тон. Това, че си малка не значи, че лъжеш. И се обади на майка си. Майките са винаги по-загрижени, изплачи й по телефона всичко и нека се обади на старците и на баща ти. Ако можеш направо си обирай крушите натам- в България такива навлеци под път и над път.
На оня тумрук престани да му чистиш- да му чистят баба ти, дядо ти и баща ти. Вдигни ръце от него. Не го поглеждай като има хора около вас (ама демонстративно не го поглеждай) Работи си на лаптопа- казвай, че имаш домашни. Сложи парола, да не ти пука. Не му подавай нищо. Подминавай го. Остави с анархията да се оправят по-големите. Да видим ако не си ти като буфер дали ще го търпят.
С него ситуацията е друга. Като го няма семейството наоколо му подхвърляй злобни коментари. сядай демонстративно на компа, колкото да не седне той. Кресни му да си вдигне нещата, ако не го замеряй с тях. НЕ ПРОПУСКАЙ ДА МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ Е ГОСТ, ПРИ ТОВА НЕЖЕЛАН. ПРИПОМНЯЙ, ЧЕ НЕ СИ Е У ДОМА СИ, ЧЕ Е НА ЧУЖДО И ГО ТЪРПИТЕ ОТ БЛАГОПРИЛИЧИЕ.
Пример: " днес ще ми идват приятелки на гости, по-добре излез, че ще ми е трудно да им обясня каква ни е роднинската връзка, та да си в нас" . Ако не излезе доведи някоя предварително наговорена приятелка и най-демонстративно ги запознай, като го представиш като "някакъв далечен роднина, който се налага да живее в нас, понеже е бездомен и безработен" Унижавай го, засягай му мъжествеността, натяквайки, че е бездомен, безработен, без гадже.
И пробвай да си пуснеш камерата на тела и да го оставиш до някой контакт, уж се зарежда, като камерата да гледа към стаята. Излез, а като се върнеш предизвикай една сценка с него и после я покажи на семейството.
Кажи на баба си и дядо си, че ако чакат от навлека да ги гледа на стари години, със сигурност бъркат. Кажи им, че ако е имало божия справедливост, тоя въобще нямало да е у вас и това е по-скоро наказание.
Престани да говориш със семейството си. Като те питат им кажи, че явно вече си имат друг внук и син, а на теб ти остават само пет години докато се изнесеш. Защото поне имаш достойнство да го направиш.
И така- успех. на 13 не си безсилна. Трябва само да си упорита.
Значи ти трябва да чистиш , подреждаш и т.н , а той може да си стои с краката на масата ?!!?!?!??!?! :@@ Останах без думи !! И значи ти и пречиш като си отавиш космите по гребена ама гащите на пода не и речат ?! o.0.. Я си дай фб на лс ..
Тва е малко рисковано щот може да те накажат ама ако ти кипне чайника си заслужава ! Не спирай да не правиш нищо, и като пак ти направят забележка им кажи ,че докато той е в този дом или поне ако не започне за помага с домакинството ти няма да спреш да се държиш така ! Но дори и да ти се развкат трябва да държиш на своето!!!
Така.Слушаш autumn_eyes
Мисля само,че това с тайното снимане е леко прекалено филмирано и може да има обратен ефект.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Според мен се скарай с ваще докато примерно той е в другата стая , но може да те чуе. Кажи им аз не ви ли помагам , не чистя ли , не оправям ли след себе си ? Писна ми вече, скоро ще започна училище ще трябва да си гледам уроците , няма да мога да ходя и след него както до сега. Компютъра ще ми трябва и за уроците , а той само го разваля . Какво ще правя? Не стига , че не е на работа ами и нищо не прави по цял ден. Писна ми, не го искам вкъщи.
А на него въобще не му говори за нищо. Само като си остави разхвърлено отиваш при него и му казваш: "Какво е това?? Аз да не съм ти прислужница?Отивай да си оправяш веднага! Толкова ли си мързелив?" и разни такива упреци. Така без да се налага да се караш с него ще си усети поне малко. Ако не се усети направо се скарайте. А като започнеш училище и той още е у вас , го действай . Кажи му ,че имаш много уроци за учене и нямаш време , той да пусне прахосмукачка или да изтрие праха. А ако баба ти те накара да й помогнеш нещо , можеш да й кажеш ,че имаш много за учене в момента и да помоли него .Важното е на него да му покажеш ,че не си му прислужница и не си му длъжна с нищо.Можеш да говориш по телефона с някоя твоя приятелка и да й "обясниш" как ти е писнало вече да ходиш все след него , но той да те чуе.
Сега се сетих .. може да се разплачеш пред ваще и то не веднъж. Да кажеш колко ти е тежко . Казваш им ,че не те разбират . Не искаш да се карате , а той става повод точно за това . Казваш , че по всякакъв начин се стараеш да им помагаш в домакинството, опитваш се да ги зарадваш и в училище и въобще за всичко , а сякаш те предпочитат повече него и т.н. ..![]()
Последно редактирано от Lyubeto : 09-06-2012 на 10:16
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Сложих парола на компютъра и вече не го използва.И днес стои на двора сам,обаче няма намерения да си тръгва.Сега излезна от стаята и остави вратата отворена и аз му казах "затвори вратата" и той я затвори,абе докато е около мен само ще му крънкам.Сега отивам в другата стая да му видя дрехите къде са и да му се скарам.![]()
Дрехите му са сгънати мисля,че баба е чистила след него.
Ако взема аз да му разхвърлям дрехите нарочно и нашите се ядосат и го изритат дали ще свърши работа?
Дори и да говоря с мама,тя нищо не може да направи,тъй като не говори нито с татко,нито с дядо,нито с някой друг.
Да, пробвай.
Е тва с дрехите не го прави ,че ако разберат ,че си ти може да се ядосат ! Просто ако продължава да не оправя след себе си му мрънкай , прави му забележки ! : DD Ама при положение ,че си има къща защо седи у вас ?? Поне да започне да се занимава с нещо ! o.0
Другото лято във Франция.
За твое добро.
Той влезна в стаята и започна да пее и аз му се развиках "ако ще пееш,излез навън" баба и татко ме погледнаха странно,и дори баба се опита да ме ощипе,за да мълча,но не..Развиках му се ;д и той спря да пее и излезе навън,ако продължавам в същия дух дано да се усети,да му омръзне да му се карат и да си тръгне забога.![]()
![]()
Eeeeeeeeeeeeeпомислих,че ще питаш как да изгониш полтъргайс или дух ама
:d
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Не съм чел коментарите, ма кат излезе един път от вас удряш ключа и не го пускаш повече. Той все някога ще си тръгне отпред вратата, па ако е толко нахален да чука и да звъни най-малкото ще изнерви баща ти, на който едва ли ще му е трудно да му напраи зъбите такси.
Аз съм много спокойна личност, но щом ми се насъбере нещо такова, ми се е случвало да избухвам и си казвам всичко, По-добре така, отколкото да го траеш.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Отново си е направил кафе,и отново имаше боклук.Този път започнах да крещя из вкъщи и излязох навън/той беше на двора/ и ми казах "ае,човек като си правиш кафе,поне чисти" и той се направи на луд,все едно не ме е чул и дядо ми каза"извинявай,вече ще чистя",и аз му отговорих "става въпрос за двама ви,като посочих натрапника".Събудил се е и не си е направил леглото,не ме интересува нищо няма да пипам.И мисля утре докато спи да съм ня компютъра и да си пускам музика.Оплакох се на баба и тя "оф,ми аз какво да направя?стига си говорила,че така притесняваш баща си"
Докато не си тръгне,няма да се спра ;д
Аз да съм го пребил и да съм го изкарал с ритници от нас, па да видим как ше влиза на третия етаж като е заключено. И как така само той седи на компа? В смисъл нещо такова разбрах. Като седи и искаш да седнеш какво става? А като ти си на компа и той иска да седне? Може и да съм разбрал грешно де.