.
Отговор в тема
Страница 49 от 141 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 3520
    От Варна съм
    fizzyg Да, имат и до колкото пробвах веднъж от първата, от по-горния ми пост/лилавата/ много ми хареса. Другата също стоеше много добре на една моя приятелка. Тя е едната част черна, другата брокат, за да може хем да ти е черна и да блести. И са на приемливи цени - до 14 лева.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    От Варна съм
    fizzyg Да, имат и до колкото пробвах веднъж от първата, от по-горния ми пост/лилавата/ много ми хареса. Другата също стоеше много добре на една моя приятелка. Тя е едната част черна, другата брокат, за да може хем да ти е черна и да блести. И са на приемливи цени - до 14 лева.
    Странно,че никога не съм ги виждала. Иначе в Бюти Зоун можеш да намериш артдеко (:

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Странно,че никога не съм ги виждала. Иначе в Бюти Зоун можеш да намериш артдеко (:
    Благодаря ти!! Виждала съм ги в Елитис само досега. Странно, че ги няма в ДМ. Но могат и да се поръчат.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В Бюти Зоун и Дъглас има артдеко, но няма точно този коректор. Има само течния, който е не толкова покривен, но също е хубав, той е 20лв. Потърси в Гугъл "Артдеко Варна" и трябва да ти излезе нещо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Момичета, къде в Пловдив мога да намеря базата за грим на GOSH (някоя от вас ползвала ли я е,споделете мнения) и ArtDeco коректора в кутийка?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    artdeco коректора го има на главната в 2 магазина за козметика , единият се намира горе долу срещу сладоледената къща, а другият е срещу чешмичката ,която е до калигула;d Gosh не мога да се сетя къде съм виждала

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    И аз мисля да си взимам фон-дъо-тен днес,но понеже до сега не съм използвала и нищо не разбирам,ако може да ми препоръчате някакъв - бяла съм доста,кожата ми не е суха,но не мога да кажа и че е много мазна..
    МЕЙБЪЛИН АФИНИТОН-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА,ЗАЩОТО ПРИКРИВА ХУБАВО И ПАСВА СУПЕР НА ЦВЕТА НА ИСТИНСКАТА МИ КОЖА И НЕ Е НУЖНО ДА СИ СЛАГАМ НА ВРАТА+ТОВА РАЗПОЛАГАТ С БОГАТА ГАМА ,ТАКА ЧЕ ЦВЕТА ТИ МОЖЕ ДА СЪВПАДНЕ.МОЯТА КОЖА Е ПОПРИНЦИП МАЗНА ,НО ФДТ НЕ Я ПРАВИ ЛЪСКАВА И Е ПЕРФЕКТЕН.

А то всъщност на АртДеко е твърд коректора, нали? Мисълта ми е как се нанася, след като е в кутийка - с пръст, четчица...? И въпрос към PullMeCloser, понеже каза че си със светла кожа на теб кой ти стои добре 1 или 3 от тук - http://shopthebest.eu/product/1207/a...-palnitel.html ?
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Изобщо не гледай цветовете в сайта. Едно би ми паснало(от снимката в сайта), но на живо 1 е зелен(буквално), за червенини е и нямам представа как стои на кожата. 3 пък е розов, ама много, а моята кожа е жълтеникава. Ползвам 8 и въпреки, че на снимката изглежда тъмен, сега, когато съм хванала тен е перфектен, а зимата просто му трябва малко повечко размазване, за да няма разлика. Пробвай на магазина и гледай тона на кожата задължително, защото аз си бях взела 3 мисля, който е ужасно розов и стоеше покъртително :Д
    Аз си го нанасям или с четка, или с гъбичка, но по-често направо с пръсти. С четка бъркаш вътре, мажеш под очите и после с потупвания докато се изравни.

Повече от фен

Bourjois 123 Perfect ???

Момичета, някоя от вас използвала ли е Bourjois 123 Perfect? Хубав ли е?

И понеже мислех да го поръчам онлайн, Pull Me Closer, мислиш ли, че ще се подведа за цвета? Защото ми трябва по-тъмен, тъй като сега имам тен. . . и мислех да поръчам не най-тъмния, а предния. . . ама знам ли. . .

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Изобщо не гледай цветовете в сайта. Едно би ми паснало(от снимката в сайта), но на живо 1 е зелен(буквално), за червенини е и нямам представа как стои на кожата. 3 пък е розов, ама много, а моята кожа е жълтеникава. Ползвам 8 и въпреки, че на снимката изглежда тъмен, сега, когато съм хванала тен е перфектен, а зимата просто му трябва малко повечко размазване, за да няма разлика. Пробвай на магазина и гледай тона на кожата задължително, защото аз си бях взела 3 мисля, който е ужасно розов и стоеше покъртително :Д
    Аз си го нанасям или с четка, или с гъбичка, но по-често направо с пръсти. С четка бъркаш вътре, мажеш под очите и после с потупвания докато се изравни.
    Да, права си, че може да са подвеждащи. Най-вероятно ще си взема или 8 или 5, тъй като нямам грам тен. Гледах и 7, ама тъмничък ми се вижда...Иначе, ще те послушам и за пудрата, тази на Римел, тези дни ще ходя до ДМ да си я взема. Попитах те за нанасянето, защото аз съм ползвала досега коректори тип червило и се чудех с този как да процедирам. Благодаря ти отново за съветите, наистина ми помогна.
    Горещо препоръчвам :
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    Момичета, някоя от вас използвала ли е Bourjois 123 Perfect? Хубав ли е?

И понеже мислех да го поръчам онлайн, Pull Me Closer, мислиш ли, че ще се подведа за цвета? Защото ми трябва по-тъмен, тъй като сега имам тен. . . и мислех да поръчам не най-тъмния, а предния. . . ама знам ли. . .
    А, не знам. Не те съветвам да поръчваш онлайн фон-дьо-тени, коректори и тн, защото шанса да ти пасне точно, е малък. Поне ползвала ли си нещо друго на Буржоа, за да знаеш г/д кой цвят, номер да поръчаш?

Момичета, ако не сте ползвали продукта преди пробвайте винаги на живо. Понякога дори като гледам цвета на тестера изглежда един цвят, но на кожата не стои така.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Повече от фен
    Pull Me Closer, използвала съм Bourjois Healthy Mix - 54 Beige. И при 123 Perfect пак има 54 Beige. Затова си мисля, че няма да има проблем, ама знам ли. . .

Голям фен Аватара на pepa97
    Искам да попитам за палитрата на сенките Орифлейм.Доволни ли сте и долу горе на каква цена е ?

Орифлейм имат 115 палитри, коя по точно?

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Може ли да ми препоръчате лек фдт или матиращ крем за лице .. и да не се разтича от топлото, с бледа кожа съм :Д
    И, ако може да не е много скъп ;с
    Благодаря
    Последно редактирано от NqkfaNikakva21 : 09-09-2012 на 23:02
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на fizzyg
    Чувала съм добри мнения за матиращия крем на Ивостин Вземи си тестерче от аптеката.
    А за фон-дъо-тен : Bourjois 10h sleep effect е лек и доста хора с мазна кожа го харесват (:

момичетаа, да ви споделя за новата ми козметична любов

Матира перфектно и грима ми издържа цял ден, а не както до сега за по 2-3 часа. Препоръчвам я

Повече от фен Аватара на akibaki
    Искам да попитам кой от двата фдт е по-траен и хубав? Bourjous Flower Perfection/Revlon Photoready? Утре трябва да ходя да си купя,но ми трябва тази информация.

Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Искам да попитам кой от двата фдт е по-траен и хубав? Bourjous Flower Perfection/Revlon Photoready? Утре трябва да ходя да си купя,но ми трябва тази информация.
    Revlon Photoready

Цитирай Първоначално написано от akibaki Виж мнението
    Revlon! От Flower Perfection ми бяха дали 6-7 тестерчета и имах възможността да го изпробвам за доста дълго време. Първо ми хареса, но после... стои на прашинки върху лицето, сух е, мирише силно и гадно, някак сладко. Фотореди е прекрасен- слива се с кожата(ако си намериш цвят,де), не мърда, докато не г оизтриеш и има прекрасен озаряващ ефект.

Защо ако се намери цвят,попринцип оскъдна ли му е гамата? В кои козметики има най-богат избор на цветове

Защо ако се намери цвят,попринцип оскъдна ли му е гамата? В кои козметики има най-богат избор на цветове

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате лек фдт или матиращ крем за лице .. и да не се разтича от топлото, с бледа кожа съм :Д
    И, ако може да не е много скъп ;с
    Благодаря

С извинение ще се поправя. Не желая матиращ крем, защото съм с доста суха кожа, т.е ми трябва фдт за нея
    (още от началото на темата питах, и още не съм си намерила добър такъв)
    Последно редактирано от NqkfaNikakva21 : 09-09-2012 на 23:14
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си