.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Smile Новите ви покупки ( за училище/за есента)

Здрваейте! Понеже наближава 17-ти а и е вече септември искам да ви попитам купихте ли си нови дрехи,обувки или аксесоари? Ако отговора ви е ДА моля ви качете снимки на новите си покупки А ако не сте кажете какво бихте искали да си купите Аз лично все още не съм си купила нищо за есента/училище...но смятам да си купя някакво яке,блузи,чанта,пантофки и дънки

Голям фен Аватара на eminemfenka
    ще пазарувам в последните дни предид даскало . иначе дънки , колан , обеци , боти на платформа <3 и още неща,но това съм си набелязала на първо място , иначе ест. ще си взема някоя чанта хихи , още един чифт дънки , потник,тениска,блузка и ако си харесам още нещичко ако си намеря изчистени кожени черни маратонки би било перфектно
    ла-ла-ла

имам накупени много неща но по касно ще пусна снимки на дрехите защото някои са за пране а други не и така

Нищо не съм си купила/няма да си купя.
    Имам си всичко. Може би ще се уредя с още едни обувки на ток по някое време.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Дънки, пола, ризи, жилетки, тениски, другата седмица ще отскоча и за едни кецове. Маниачка съм на тема чанти и намазах няколко!

На мен нищо не ми трябва Може би ще си купя цветни дънки , някакви гердани , гривни А и жилетка ;д Май това само

На мен ми трябват още 1-2 чифта дънки, имам спешна нужда от кецове, някаква чанта (купих си ама нещо не ми харесва вече много ) някакви блузи, тениски, потници и тем подобни ако си харесам и това е... Аа и трябва да си взема и някакъв суитчер/грейка/шлифер

Нищо не съм си купила, няма и да си купя, имам си всичко, да не говорим и че вече не съм в училище, а в колежа на никой не му и пука. Най-вероятно ще изкарам цялата есен и зима по шорти и hoody. Най-много едни кецове да си взема.

Голям фен Аватара на pepa97
    Имамм дънки,блузи,суитчър,кецове

Някой може ли да ми препоръча определена марка кецове, защото разглеждах всякакви навсякъде, но не мога да преценя кои са хубави и като качество, вие от кои сте най-доволни?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Believe123 Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча определена марка кецове, защото разглеждах всякакви навсякъде, но не мога да преценя кои са хубави и като качество, вие от кои сте най-доволни?

CONVERSE,Supra,Adidas ,Nike .. Качествени ,но и много скъпи :Д

От Cropp имам много добри попадения за кецове. Бях хванала някакви намаления и си бях накупила няколко чифта. Много съм доволна, защото вече трета зима ще карам с тях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на weheartiit
    Nike са много хубави.Аз си поръчах от Англия и ми излезе доста изгодно.Взех ги за 60 лв. ,а в България модела беше около 150.Просто тук много дигат цените.Ако те интересува,пиши ми ЛС да ти дам сайтчето.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Определено вдигат. Конверса тука си го взимам за 15евро на едно, иначе е 30евро на дребно. В България са по 80лв и нагоре.

Banned Мега фен
    не съм си купила нищо освен едни кецове,но тях ги купих началото на лятото и бяха предвидени точно за есента ,а да и едни есенно-зимни ботички... иначе на първо време трябва да си купя чанта за училище... после трябва дънки -поне едни и нов суитчър( апф някой да ми каже как се изписва правилно тая дума ).. някоя друга блузка с дълъг ръкав и качулка... а след време като се застуди още трябва да си купя едни ботички и едни ботуши... и мисля нещо на ток есенно колкото да имам.. абе не мисля да си купувам много неща,но покрай тези винаги си купувам нещо ей така непланирано

Banned Мега фен
    а да... и поне 2 бодита

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    суитчър( апф някой да ми каже как се изписва правилно тая дума )
    Аз го пиша суитшърт.
    http://kaksepishe.com/suichar/

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ще съм с униформа, което автоматично прави пазара ми тази година в пъти по-малък. Като дрехи нищо не съм си купувала. Може би ще ми трябват чифт дънки, някакви шалове, пуловери и жилетки, но могат и да почакат. Засега съм си взела само едни пантофки и едни обувки на платформа от Ботичели, а за зимата - едни ръкавици от H&M.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Още не съм пазарувала,а и не съм измислила какво точно да взема.Ще ходим чак на 13 и тогава ще споделя.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    С униформа ще съм от тази година и макар,че е много грозна я предпочитам пред това сяка сутрин по 57347 часа да се чудя какво да облека ..Купих си дънки от Replay,яке и ботуши от maison scotch,анцуг от адидас и мисля да си поръчам кецове Supra.. А днес си купих раница и несесер и се чувствам като първолак
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Аз го пиша суитшърт.
    http://kaksepishe.com/suichar/
    слитчер се пише

Взех си кецове,блуза с паднало рамо,клин и жилетка,а утре ще си търся дънки по краката и риза ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ще съм с униформа, което автоматично прави пазара ми тази година в пъти по-малък. Като дрехи нищо не съм си купувала. Може би ще ми трябват чифт дънки, някакви шалове, пуловери и жилетки, но могат и да почакат. Засега съм си взела само едни пантофки и едни обувки на платформа от Ботичели, а за зимата - едни ръкавици от H&M.
    А да. И анцуг на Адидас си взех - горнище и долнище. Чакам да ми пристигне и поръчката от sportsdirect - маратонки Адидас; разни ризи и тениски.

Голям фен Аватара на pepa97
    Матстар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си