.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    да се подмазваш не е начина!
    това е уважение към човека,който те учи на нещо всеки божи ден ,а ти му се отблагодаряваш така -като занесеш цвете

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Вие така ли не се научихте? 8-ми клас задължително се подаряват цветя.
    И аз ще нося букет, защото съм 12-ти клас и според мен така е редно.
    Точно така

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Изобщо не ми се купуват цветя и подобни, и най - вероятно нищо няма да купя.
    Че и са скъпи...ама съм длъжна-ново у-ще

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Имам класен. Просто не върви да му нося цвете, при положение, че знам, че е мъж. В 8ми клас му занесох понеже не знаех, предната година - не. Не мисля и сега. Не че не го уважавам или го мразя, напротив.Тоя човек е С-Т-Р-А-Х-О-Т-Е-Н! Вярвайте ми, чудесен човек е.
    Ами тогава нещо ,което не е цвете ,ама има ли значение ?!?

Ало, Пепа Секса ли е?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Да не мислите,че на учителките са им притрябвали тия цветя,да мъкнат по 30 букета по рейсовете.. ако ще подарявате нещо,поне подарете нещо полезно,а не цвете,което ще изсъхне след 2 дена.

Да не мислите,че на учителките са им притрябвали тия цветя,да мъкнат по 30 букета по рейсовете.. ако ще подарявате нещо,поне подарете нещо полезно,а не цвете,което ще изсъхне след 2 дена.
    Ами какво да е това нещо ПОЛЕЗНО??? Подаряват се обикновено цветя.......

Айде на бас, че всеки учител се радва на цветята, нищо че се събират по много (изключват тези, на които им е крив света и работят колкото да не е без хич). А и какво друго може да се подари? Ако всеки тръгне да подарява нещо 'полезно' ще се напълни с някакви безсмилени вещи.

Цитирай Първоначално написано от MakeMyWorld Виж мнението
    Айде на бас, че всеки учител се радва на цветята, нищо че се събират по много (изключват тези, на които им е крив света и работят колкото да не е без хич). А и какво друго може да се подари? Ако всеки тръгне да подарява нещо 'полезно' ще се напълни с някакви безсмилени вещи.
    ДА и аз това го попитах какво полезно може да подари?!?

Когато бях 8-ми клас, занесох цвете за класната си. После спряхме всички да й подаряваме цветя. Обикновено няколко дни преди наалото на учебната година се събирахме и решавахме какво да й подарим. В 9ти клас й подарихме цвете в саксия. В 10-ти й взехме сребърна гривна. В 11-ти нищо не й взехме, защото не се организирахме. В 12-ти й поднесохме един огромен букет и ваучер за прическа,грим и маникюр.
    П.П.: Не я обичахме кой знае колко,но я уважавахме, че изобщо си губи времето с нас. Защото докато други класове за 5 години сметиха 6 класни ръководителя, ние си запазихме нашата до 12-ти клас. Не беше от най-добрите, но не беше и лоша с нас.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Ами тогава нещо ,което не е цвете ,ама има ли значение ?!?
    Не знам, не съм се замисляла, но може би...

Мега фен Аватара на Dagichka
    казвам ви го от опит, защото майка ми е даскалка и класна всяка година - да, цветята увяхват бързо и са безполезни, но когато постъпваш в ново училище/имаш нова класна по няква причина е хубаво в знак на уважение да подариш цвете!! вкъщи е пълно с всякви боклуци, които са подарявали на майка ми - вази, странни грозни статуетки (защо за бога подарявате такива глупости?!) така че, ако ще купувате друго, а не цвете трябва да знаете какво харесва класната/класният, та поне наистина да си дадете парите за нещо стойностно. например класният ми е по физическо - подарявали сме му марков анцунг, гравирана купа за най-добър класен номер 1, гравирани умалени топки за баскет, футбол, волейбол, свирка и тн.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    казвам ви го от опит, защото майка ми е даскалка и класна всяка година - да, цветята увяхват бързо и са безполезни, но когато постъпваш в ново училище/имаш нова класна по няква причина е хубаво в знак на уважение да подариш цвете!! вкъщи е пълно с всякви боклуци, които са подарявали на майка ми - вази, странни грозни статуетки (защо за бога подарявате такива глупости?!) така че, ако ще купувате друго, а не цвете трябва да знаете какво харесва класната/класният, та поне наистина да си дадете парите за нещо стойностно. например класният ми е по физическо - подарявали сме му марков анцунг, гравирана купа за най-добър класен номер 1, гравирани умалени топки за баскет, футбол, волейбол, свирка и тн.
    +

И аз съм в осми клас обаче мисля да не подарявам. Иначе другата година в новото училище задължително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си