.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 152
    Мега фен Аватара на draid
    Мале, мале, респект към родителите -> 0 Тоя форум се напълни с келеши...

Повече от фен Аватара на autumn666
    Много сте тъпи, бе. Как може да ви е срам от родителите ви? При т'ва заради някви малки пикли и пикльовци от класа ви. То ако ще сте 8ми клас в ново даскало е най-вероятно майките на повечето да са там. Ебати поколението... к'во и по улиците ли те е срам да се разхождаш с жената, която те е родила? Дано и ти някой ден, като имаш деца и тях да ги е срам от теб, пък да видиш какво е.
    По малоумната ви тема: Не, майка ми няма да е с мен на 17-ти, както вече от няколко години. Била е с мен само в 1-ви и 8-ми клас.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Ами аз освен,че съм 8-ми клас в ново даскало,съм и в друг град..Та сигурно ще са с мен.Не че ме е срам от нашите,но по-скоро се притеснявам да не ме бъзикат след това
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на JuStElly
    Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Като влизахме зайци в гимназията, половината родители бяха дошли. Мама дойде и гледаше зад редиците, както и другите родители. От какво да ме е срам. А и да не мислите, че некой ще ви запомни на първия учебен ден DD : Майка ми толкова се радваше и толкова ми помогна с влизането, аз да и кажа, да не идва. Ето от това ме е срам мен!!
    Вече съм 11 клас, тя не е и предлагала, но за 12 ще я поканя. Да не говорим, че по принцип съм рожденичка на петнайсти. И на завършването ще я поканя. Това са моменти, които всеки родител заслужава да преживее след като ви е ходил по лигавия задник 18 години.

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
    Извинявай ама сестра ми почва за първа година и ще е предучилищна,сама ли да я оставят ОМГ какви хора има в този форум..

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.
    +

Цитирай Първоначално написано от crowberry Виж мнението
    пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
    ТОЧНО

Мили боже..срам те от жената,която те е родила ?! .. тоя форум е пълен с гадни хора като теб .. :// ;x

Не няма да идва и не защото ме е срам, просто тя не иска, а и аз не изгарям от желание Но за сметка на това другата година и двамата ще идват, защото съм в ново училище в друг град и просто няма как, но какво от това все пак какво ще правя там сама, да не говорим че трябва да се настаня в общежитието И сега като се замисля баща ми никога не е идвал на 15, само мама (не че ми трябват и двамата ).

Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    Извинявай ама сестра ми почва за първа година и ще е предучилищна,сама ли да я оставят ОМГ какви хора има в този форум..
    Айде преди да си раздвижваш пръстите, помисли малко, а? Естествено, че като е малко детето ще иде.
    Човек трябва да се научи на самостоятелност. Като ходих на изпит за университет имаше хора, които бяха дошли с родителите си. Ехо, цял живот ли до на мама полата...
    Весииии

Talking

Ем аз съм за 6 клас и за последно родител дойде за започването на 4 клас.тогава бях малка и ме беше яд за завършването че не дойде ама са ми е кеф.Така ми е по-спокойно че мога да се лигавя на воля и да дразня даскалките.Еми моите просто имат работа и не идват.Мама само ми прави неква прическа на бързо (може и без прическа.Кара ме до училището защото е на 2,5 километра от нас и си тръгва.)Хубавото е че ме закарва със Джип Nissan X-Trail

Цитирай Първоначално написано от MinichkaMilichka Виж мнението
    Хубавото е че ме закарва със Джип Nissan X-Trail
    Мен ме карат с Bugatti Veyron Super Sport, 1200 коня.
    Problem?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от MinichkaMilichka Виж мнението
    Ем аз съм за 6 клас и за последно родител дойде за започването на 4 клас.тогава бях малка и ме беше яд за завършването че не дойде ама са ми е кеф.Така ми е по-спокойно че мога да се лигавя на воля и да дразня даскалките.Еми моите просто имат работа и не идват.Мама само ми прави неква прическа на бързо (може и без прическа.Кара ме до училището защото е на 2,5 километра от нас и си тръгва.)Хубавото е че ме закарва със Джип Nissan X-Trail
    Голяма работа като те кара със джип.. чак и модела казала ;д Можела си да дразниш учителите... ако не бяха тия хора,нямаше да можеш да си пишеш името,айде стегни се малко и покажи малко уважение... изненадвам се на къде отива света ;х

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Айде преди да си раздвижваш пръстите, помисли малко, а? Естествено, че като е малко детето ще иде.
    Човек трябва да се научи на самостоятелност. Като ходих на изпит за университет имаше хора, които бяха дошли с родителите си. Ехо, цял живот ли до на мама полата...
    Много ясно ,че не ,просто вие викате КАК МОЖЕ ДА ВИ Е СРАМ ОТ МАЙКА ВИ и аз отговарям ,че мен не ме е срам ,обаче тя няма как да дойде.ЦЦц неразбрали хора и тъпа тема.

Голяма работа като те кара със джип.. чак и модела казала ;д Можела си да дразниш учителите... ако не бяха тия хора,нямаше да можеш да си пишеш името,айде стегни се малко и покажи малко уважение... изненадвам се на къде отива света ;х
    +

Цитирай Първоначално написано от FreeExtazy Виж мнението
    Problem?
    Хайде бе какво се хвалите,голяма работа.Да ви се невидят и джиповете.

Много ясно ,че не ,просто вие викате КАК МОЖЕ ДА ВИ Е СРАМ ОТ МАЙКА ВИ и аз отговарям ,че мен не ме е срам ,обаче тя няма как да дойде.ЦЦц неразбрали хора и тъпа тема.
    Душицо, точно аз не съм от тези хора. Напротив, казах, че много малко потребители, всъщност, се изказаха, че реално ги е срам.
    Весииии

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Наще от доста години не идват и то не защото аз не искам, а защото те не искат пък и от няколко години ходя с големият ми брат, така или иначе сме в едно училище, радвам се че не го е срам да отиде с малката си сестричка

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Не знама дали искат, но и в 2та случая са заети и не могат да дойдат. А и аз там ще бъда с приятели, просто ще се почувстват неудобно, според мен.

Хайде бе какво се хвалите,голяма работа.Да ви се невидят и джиповете.
    Май не си хванала иронията.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    97 е,нормално. Иначе, няма да идват. Мисля, че след като съм в университета, съм достатъчно голям, за да се оправя сам. Така става ли?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Arrow

Цитирай Първоначално написано от FreeExtazy Виж мнението
    Problem?
    Никакъв даже.Но просто казвачм че когато е нещо важно ме кара със него.Дали на започване дали на завършване.

Извинявам се че съм направила такова лоооооошо впечатление но просто изразих че въпреки това че на съучениците ми родителите им идват да ги подкрепят а моите не аз се радвам че поне мога да пристигна там без да нося няколко букета из центара.А това че казах че е джип Нисан даже и модела споменах беше защото се радвам че ме кара със него вместо със ежедневната и кола.А това което каза че го правя за да ядосвам учителките изобщо не е вярно защото ако майка ми не ме караше до училището за започването аз нямаше и едно цвете да и донеса просто защото живея на 2,5 километра от училището и то ходя пеша.Та Ако майка ми ме закара нося букет за госпожата ,за бившата госпожа,за директорката и заместник директорката за да изразя уважение към тях ЧЕ СА МЕ НАУЧИЛИ ДА СИ ПИША ИМЕТО .А иначе ако тръгна пеша със 4 букета то те ще станат на прах по пътя.Така че моля помислете дали мога 2,5 километра пеш в жегата да нося 4 букета през центара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си