- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
Мале, мале, респект към родителите -> 0 Тоя форум се напълни с келеши...
Много сте тъпи, бе. Как може да ви е срам от родителите ви? При т'ва заради някви малки пикли и пикльовци от класа ви. То ако ще сте 8ми клас в ново даскало е най-вероятно майките на повечето да са там. Ебати поколението... к'во и по улиците ли те е срам да се разхождаш с жената, която те е родила? Дано и ти някой ден, като имаш деца и тях да ги е срам от теб, пък да видиш какво е.
По малоумната ви тема: Не, майка ми няма да е с мен на 17-ти, както вече от няколко години. Била е с мен само в 1-ви и 8-ми клас.
Абе, хора, бе .. само 1-2ма се изказаха, че ги е срам .. другите просто не виждат смисъл. И кво, родителите си нямат друга работа ли? Боже .. Не знам какво ще изпуснат от ''тържеството'', което е скучно дори и за директорите и преподавателите..
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
пхахаха .. Да не съм 1 клас. Ако тая идея я предложа на мама ще умре от смях.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Ами аз освен,че съм 8-ми клас в ново даскало,съм и в друг град..Та сигурно ще са с мен.Не че ме е срам от нашите,но по-скоро се притеснявам да не ме бъзикат след това![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Майка ми не е идвала с мен от 1ви клас.Не че ме е срам или нещо подобно,просто е ненужно.И в 8ми клас не мисля,че е чак такъв проблем с новото училище и така нататък.. просто вървиш след другите и това е.При нас почти никой не беше с родител.
Като влизахме зайци в гимназията, половината родители бяха дошли. Мама дойде и гледаше зад редиците, както и другите родители. От какво да ме е срам. А и да не мислите, че некой ще ви запомни на първия учебен денDD
:
Майка ми толкова се радваше и толкова ми помогна с влизането, аз да и кажа, да не идва. Ето от това ме е срам мен!!
Вече съм 11 клас, тя не е и предлагала, но за 12 ще я поканя. Да не говорим, че по принцип съм рожденичка на петнайсти. И на завършването ще я поканя. Това са моменти, които всеки родител заслужава да преживее след като ви е ходил по лигавия задник 18 години.
Мили боже..срам те от жената,която те е родила ?! .. тоя форум е пълен с гадни хора като теб .. :// ;x
Не няма да идва и не защото ме е срам, просто тя не иска, а и аз не изгарям от желаниеНо за сметка на това другата година и двамата ще идват, защото съм в ново училище в друг град и просто няма как, но какво от това все пак какво ще правя там сама, да не говорим че трябва да се настаня в общежитието
И сега като се замисля баща ми никога не е идвал на 15, само мама (не че ми трябват и двамата
).
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ем аз съм за 6 клас и за последно родител дойде за започването на 4 клас.тогава бях малка и ме беше яд за завършването че не дойде ама са ми е кеф.Така ми е по-спокойно че мога да се лигавя на воля и да дразня даскалките.Еми моите просто имат работа и не идват.Мама само ми прави неква прическа на бързо (може и без прическа.Кара ме до училището защото е на 2,5 километра от нас и си тръгва.)Хубавото е че ме закарва със Джип Nissan X-Trail![]()
Наще от доста години не идват и то не защото аз не искам, а защото те не искатпък и от няколко години ходя с големият ми брат, така или иначе сме в едно училище, радвам се че не го е срам да отиде с малката си сестричка
![]()
Не знама дали искат, но и в 2та случая са заети и не могат да дойдат. А и аз там ще бъда с приятели, просто ще се почувстват неудобно, според мен.![]()
97 е,нормално. Иначе, няма да идват. Мисля, че след като съм в университета, съм достатъчно голям, за да се оправя сам. Така става ли?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Никакъв даже.Но просто казвачм че когато е нещо важно ме кара със него.Дали на започване дали на завършване.
Извинявам се че съм направила такова лоооооошо впечатление но просто изразих че въпреки това че на съучениците ми родителите им идват да ги подкрепят а моите не аз се радвам че поне мога да пристигна там без да нося няколко букета из центара.А това че казах че е джип Нисан даже и модела споменах беше защото се радвам че ме кара със него вместо със ежедневната и кола.А това което каза че го правя за да ядосвам учителките изобщо не е вярно защото ако майка ми не ме караше до училището за започването аз нямаше и едно цвете да и донеса просто защото живея на 2,5 километра от училището и то ходя пеша.Та Ако майка ми ме закара нося букет за госпожата ,за бившата госпожа,за директорката и заместник директорката за да изразя уважение към тях ЧЕ СА МЕ НАУЧИЛИ ДА СИ ПИША ИМЕТО .А иначе ако тръгна пеша със 4 букета то те ще станат на прах по пътя.Така че моля помислете дали мога 2,5 километра пеш в жегата да нося 4 букета през центара.