- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
Аз какво да кажа като си нямам майка ... Ужасно бих се радвала ако тя беше там ;((
Ще ходя с майка ми, че съм в ново училище.. даже не знам как да стигна до негоПък и на мен по принцип като ми говорят влиза през едното и излиза през другото ухо, за това ще е с мен. Не ме е срам от нея, просто се надявам да не е единствената
![]()
Че защо ми е там . Не , че имам нещо против да дойде , но просто няма смисъл да си губи времето с глупости . Ако дойде само ще стои на една страна и ще гледа тъпото откриване , тук таме ще поприказва с някой друг родител и после ще си тръгне . Няма никакъв смисъл да идва , не че не я искам , просто предпочитам да и го спестя .
Все ми е тая. Като бях по-малък ми беше тъпо, щото нали е готино сам да идеш, не с ваште, особено първия път. Ама сега ми е все тая дали ще идва. Аз ще ходя сам де, щото мойта е на работа, ма кво толко ви е срам от ваште не знам. Пък да не говорим за тия дето се ебават на хората дошли с техните. Тва е пълна простотия. Особено за 7-8 и нагоре клас.
Не .. ще идва баща ми![]()
омг. за какво да се срамувам от майка ми .. Лол.
амии аз съм в ново даскало (заек съм) така, че майка ми ще дойде.
моите от 2 клас не идват, не че ме е срам, просто се справям и сама. Аз ще съм 8 клас в ново даскало тая година и пак ще съм сама на 17ти. Ако не се изгубя, няма нищо![]()
4ти клас за пръв път не ходих с мама за откриването на учебната година ... ходих с приятели и направо ми беше супер яко ... 4ти клас с моите приятелки се мотаехме с момчета 2/3 години по големи от нас, не че е голяма работа, но тогава се чувствахме много ГОЛЕМИлапешки филми :/
Мне. От 5-ти клас не идва мойта. Тя и не иска, защото е на работа, и аз не искам. Всички сме доволни - въпросът е решен![]()
Не. Mоята не е идвала сигурно от 5-ти класНе, че ме е срам от нея, даже напротив. Просто мисля, че съм твърде голяма да ходя с мама на първия учебен ден, пък и на нея не и се ходи
Догодина може да се прежали, защото ще бъда 12-ти клас, но за сега не искам да я излагам на стрес да вижда класната![]()
Последно редактирано от the lil legend : 09-12-2012 на 08:59
Не. Първо, че е на работа, но дори и да можеше да дойде щях да и го спестя, защото всяка година е толкова тъпо. Аз едвам издържам.![]()
МОМЧЕ
12-и клас ще бъда… Какви майки, какви бащи…
Сега ще съм 9 клас и майка ми ще идва. Не за друго, ами понеже е репортер и ще отрази цялата сбирщина и тъпотия там.![]()
![]()
Ще съм в ново даскало и ще ходя с приятелка..
майка е.. на работа
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
От 1ви клас не е идвала майка ми с мен на 15.09, дори и накрая на годината.
----------------------
Разбира са баааааааааа
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Амии аз съм зайче (8 клас) и съм в друг град, така че някой трябва да ме закара. Ще дойдат мама, тати и баба. демек цялото семейство. Досега като си учех в моя град обаче не са идвали нз откога, сама си ходех, като изключим 1-2 клас. Сега обаче няма как да не дойдат. Другите години нз, но вероятно пак ще ме карат, дори и да не дойдат с мен. Абе 1,8,12 калс е нормално да дойдат. Но дотам. Останалите години самички. Не, че ме е срам от тях, ама защо да ги карам, ще полудеят от скука, и без това учителите, директорите и особено учениците ще се отегчим, тъй че е излишно, но не виждам смисъл някой да го е срам... Ама ние наистина ще се съберем цялата рода тамАз с мама, тати и баба, една от братовчедките ми ще ми е съученичка, друга пък учи там отдавна и ще дойде с леля и брат й (т.с. моя братовчед) и такаа .
![]()
Да не говорим, че има още хора от бившия ми калс там и ще се видим... т.с. многоо познати лица ще има за менв непознатото училище
![]()