.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Какво разбирате под ... "голяма" сватба?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Какво разбирате под ... "голяма" сватба?
    150 човека, 4-5-6-10 братовчеди + 3ти братовчеди на баба ти и общо взето хора, които дори и не познаваш. Дори повече от 30 човека биха ме изнервили жестоко. Всеки си има предпочитания де

важното е да е хубава

Супер фен Аватара на Cloud9
    То поне едно 50 човека няма как да не се съберат- приятели, много близки роднини и колеги примерно и ето ти стават от страна на булката 25-30 човека. И от страната на младоженеца така и събраха се. Наистина повече от 60-70 души е излишно. Трябва да се изберат само онези, които наистина ще се радват и трогнат от събитието, а не са дошли да се снимат да фейсбук и да клюкарстват.

Град
    Варна
    Нашата беше 150 човека.

На 21 съм. Да, имам момиченце на година и месец

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    На 21 съм. Да, имам момиченце на година и месец
    Да ти е живо и здраво!!!
    Много здраве и семейно щастие ти желая!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Никога не ми е предлагал брак специално. Просто и двамата много добре знаем, че ще се оженим един ден. И често говорим за това. Предполагам ще е веднага щом най-накрая съумеем да заживеем заедно.
    Тhe same story. Говорим си за брак доста често и за това, че искаме дечица заедно. Последният път се лигавех нещо и го попитах: "Ще се ожениш ли за мееен ? " и той просто ми каза: " На този въпрос вече си му знаеш отговора, остава само да решим кога."
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм мислела по този въпрос. Не искам и да си превъртам някакви захаросани сценарии в главата, за да не оставам после разочарована. Да срещна първо "мъжът", пък как ще се получат нещата натам, за мен няма значение, все ще съм щастлива, че се случва.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Бях останала с впечатлението, че си го срещнала.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм, за жалост. Имала съм 3 сериозни връзки (година и половина, две години и сегашната, която върви към половин година), но за всеки един съм знаела, че не е "той".

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Нашата беше 150 човека.
    Важното е да сте си я направили както вие сте искали и да сте си прекарали страхотно. Нищо против големите сватби, просто аз бих искала по-малка

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Сгодих се преди половин година и не съжалявам, че го направих! Убедена съм, че това е човека за мен, този с който искам да споделя живота си, и от който да имам дете ( деца ). Със сватбата не бързаме, може би след годинка, две.
    Предложението беше много романтично и нетрадиционно
    Бяхме отишли за една нощ в едно хотелче в околията на града, просто за да избягаме малко от сивото ежедневие. В стаята ни имаше и вана, която той под оправданието, че отива да се изкъпе, беше напълнил и направил с много листенца от рози и пяна. Завърза ми очите с едно сатенено шалче, съблече ме ( в него момент си помислих, че е решил да ме скъса от секс ), и ме понесе на ръце. По едно време усетих как тялото ми се потапя във вода, и как ми става топличко. Когато отворих очи, той ме целуна, а после ми каза погледни на ляво, когато поглднах имаше тъмно синя кутиика с годежен пръстен в нея. Сигурно поне едно 5 минути съм седяла като ударена от гръм. После само повтарях Да, да, да като ненормална Неможех да повярвам, че ми се случва, беше като сън!
    Ето такова искам да е. Искам си моминското парти със стриптизьора, многото алкохол и няколкото пияни, напушени приятелки. Искам си тръпката от това дали ще съм постъпила правилно като съм казала заветното "да". Искам след тържеството да си разказваме какво е станало на събирането с "момичетата" и "момчетата". Искам си сбирщината пияни приятели, роднини и прочее хорица. Някак си не толкова, защото не може без това, колкото защото искам да усетя какво са изпитали майка ми, баба ми... И така нататък. макар да съм много малка, това искам.
    Последно редактирано от tori : 09-09-2012 на 10:25

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ето такова искам да е. Искам си моминското парти със стриптизьора, многото алкохол и няколкото пияни, напушени приятелки. Искам си тръпката от това дали ще съм постъпила правилно като съм казала заветното "да". Искам след тържеството да си разказваме какво е станало на събирането с "момичетата" и "момчетата". Искам си сбирщината пияни приятели, роднини и прочее хорица. Някак си не толкова, защото не може без това, колкото защото искам да усетя какво са изпитали майка ми, баба ми... И така нататък. макар да съм много малка, това искам.
    Мда, майка ти и баба ти 100% са се изкефили на стриптийзьора и на сатенените шалчета и ваните с рози. По-скоро искаш да изживееш холивудските романтични драмички, с които ви е пълна главицата на днешните госпожици.

Няма лошо де, всеки с предпочитанията си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Cloud9
    Ние сме се разбрали без ергенски партита. Наживели сме се достатъчно. Свободата и на двамата няма да ни липсва, защото имаме това, което искаме и от което се нуждаем. Иначе мечта ми е да ида на мъжки стриптийз ама готин, не тия тестостеронените мъжлета по чалга клиповете да ми въртят тънък ханш под звуците на банална музика.

anonymous708973
    Guest
    И аз бих се изкефила на стриптийз, няма какво да си кривя душичката.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Иначе наистина на красиво място ще е много хубаво, например откъдето съм аз-Велико Търново.. на звук и светлина на Царевец ще е много приятно ! Или на скалите на картала, от където се вижда целия град, уж да идете на разходка,а да ти предложи там.. уникално !
    Велико Търново е любимият ми град...леле...това ще е едно от най-прекрасните предложения за брак за мен,ако някой ден ми се случи... НО едва ли

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Рибите трябва да са романтични и загубени
    Но пък телците са традиционалисти!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не съм, за жалост. Имала съм 3 сериозни връзки (година и половина, две години и сегашната, която върви към половин година), но за всеки един съм знаела, че не е "той".
    Странно.И аз съм останала с впечатлението,че си намерила мъжа за теб.Ако си убедена,че настоящият ти приятел не е този мъж,защо си още с него?

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Всъщност, не си го представям изобщо.
    Единственото предложение, което съм виждала, беше към мен(на бъзик, надявам се) от бившия ми с капачка от бира, и той просто се изтресе на колене насред кафето. Определено си беше преживяване.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Но пък телците са традиционалисти!
    трябва да ти кажа, душата, че мойта сватба нямаше нищо общо с това, което съм си представяла винаги

и адски ми хареса

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямам някакви претенции.
    Достатъчно ще съм щастлива, когато просто дойде с един пръстен и ми предложи. Но като го знам, определено ще измисли нещо доста романтично.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    То ние си мечтаем за сватби ама кой мислите,че трябва да плати ? Примерно ако родителите на младоженеца са богати или тези на момичето? Уж е най-добре да се разделят парите ,обаче съм виждала такива сватбиии....много готини и всичкото е само от едните родители.
    Не знам,аз както си го представям моето...дано да имам толкова пари

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Ако си убедена,че настоящият ти приятел не е този мъж,защо си още с него?
    Ти за всеки мъж в живота ти ли си си мислела, че той е "човекът"?
    Аз съм реалист.

^А и к'во, тряя си седим сами и да не си изкарваме приятно, докато не срещнем Него?
    Аде моля ви се : )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си