- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предложение за брак
Какво разбирате под ... "голяма" сватба?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
То поне едно 50 човека няма как да не се съберат- приятели, много близки роднини и колеги примерно и ето ти стават от страна на булката 25-30 човека. И от страната на младоженеца така и събраха се. Наистина повече от 60-70 души е излишно. Трябва да се изберат само онези, които наистина ще се радват и трогнат от събитието, а не са дошли да се снимат да фейсбук и да клюкарстват.
Нашата беше 150 човека.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Не съм мислела по този въпрос. Не искам и да си превъртам някакви захаросани сценарии в главата, за да не оставам после разочарована. Да срещна първо "мъжът", пък как ще се получат нещата натам, за мен няма значение, все ще съм щастлива, че се случва.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бях останала с впечатлението, че си го срещнала.
Не съм, за жалост. Имала съм 3 сериозни връзки (година и половина, две години и сегашната, която върви към половин година), но за всеки един съм знаела, че не е "той".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ето такова искам да е. Искам си моминското парти със стриптизьора, многото алкохол и няколкото пияни, напушени приятелки. Искам си тръпката от това дали ще съм постъпила правилно като съм казала заветното "да". Искам след тържеството да си разказваме какво е станало на събирането с "момичетата" и "момчетата". Искам си сбирщината пияни приятели, роднини и прочее хорица. Някак си не толкова, защото не може без това, колкото защото искам да усетя какво са изпитали майка ми, баба ми... И така нататък. макар да съм много малка, това искам.
Последно редактирано от tori : 09-09-2012 на 10:25
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ние сме се разбрали без ергенски партита. Наживели сме се достатъчно. Свободата и на двамата няма да ни липсва, защото имаме това, което искаме и от което се нуждаем. Иначе мечта ми е да ида на мъжки стриптийз ама готин, не тия тестостеронените мъжлета по чалга клиповете да ми въртят тънък ханш под звуците на банална музика.
И аз бих се изкефила на стриптийз, няма какво да си кривя душичката.![]()
![]()
Нямам някакви претенции.
Достатъчно ще съм щастлива, когато просто дойде с един пръстен и ми предложи. Но като го знам, определено ще измисли нещо доста романтично.
То ние си мечтаем за сватби ама кой мислите,че трябва да плати ? Примерно ако родителите на младоженеца са богати или тези на момичето? Уж е най-добре да се разделят парите ,обаче съм виждала такива сватбиии....много готини и всичкото е само от едните родители.
Не знам,аз както си го представям моето...дано да имам толкова пари![]()
^А и к'во, тряя си седим сами и да не си изкарваме приятно, докато не срещнем Него?
Аде моля ви се : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride