.
Затворена тема
Страница 45 от 121 ПървиПърви ... 354142434445464748495595 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 3024
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Glam0rous - много ти отива така.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Понеже съм по-назад с нещата винаги съм се чудила за какво се използват тези кремове и дали са за след или преди къпане.Може би са нещо като балсам без отмиване или ... Ако може някой да ми разясни.

П.П. Майка ми и баща ми преди доста време използваха едни ампули против косопад и ако се сещат за името утре ще ти споделя,понеже тогава бяха доволни.Естествено ако стават за по-млади защото те са доста по-възрастни и не знам за каква възраст е предназначен продукта.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Ами нямам идея защо започна да пада, наистина. Тогава тая коса беше непокътната - преса не беше виждала никога (то и само 2-3 момичета в класа имаха) не беше боядисвана, мазана с нищо, само къпане с шампоан и толкова. И започна да пада адски...непрестанно като бръкнеш вътре, като мръднеш пада по една топка коса. Ходих на дерматолог, пробвахме с Фитовал (не си давай парите за това!), взех цялата серия, пих и се мазах месец - никакъв ефект! Като лекарката видя, че работата е сериозна ми даде витамините на Дюкре. Около 30 лева беше кутията тогава и ампули Ревалид за втриване когато се сетя буквално, (много ми е сложно нанасянето на ампули). С обикновен шампоан съм се къпала, не съм го сменяла, просто спрях фитовала. Иначе сега като някой път, главно есен започне да пада повечко, но вече в границите на нормалното, шампоанът на Клоран я оправя, само че трябва задължително след него маска или балсам, че няма сресване. Иначе състоянието на косата става доста добро, просто супер много я оплита без балсам.
    weheartiit , благодаря!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    сложих и кисело мляко и сега съжалявам... мих си косата със шампоан и после купена маска като балсам и косата ми мирише отвратително просто на мляко... не искам да слагам от този балсам без отмиване, който имам, ще си купя може би от тези спрейове на Глис и така..... сега ме е яд, защото ще излизам, а мириша на крава
    Аз всеки път слагам кисело мляко и досега не ми се е случвало да ми мирише косата.Само един път се излъгах да си сложа домашно краве мляко,а то нали е доста по-мазно от това в магазина и тогава наистина малко ми намирисваше косата,но от това от магазина в кофичките нямам този проблем.

Glam0urs,много ти отива русо.

Banned Мега фен
    странно...баба ми като направи домашно кисело мляко си взимам и пак не ми мирише косата...

Сега излизам от банята - този косопад ще ми съсипе здравето! Ампулите на Ревалид вършат ли работа или да ми кажете някоя друга марка, че от мноого отдавна не съм ползвала и забравих.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Glam0rous - много ти отива така.

Понеже съм по-назад с нещата винаги съм се чудила за какво се използват тези кремове и дали са за след или преди къпане.Може би са нещо като балсам без отмиване или ... Ако може някой да ми разясни.
    Мисля, че след къпане на мокра коса.

И на мен косата не ми мирише от млякото, ползвам домашно най-често.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    споделете мнения за безамонячните бои за коси,мисля да се боядисвам и фризьорката ми я препорча.Увреждат ли косата ,защото моята си е доста увредена и безжизнена и се надявам като и сменя цвета да не се увреди повече .
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от kittenella Виж мнението
    Сега излизам от банята - този косопад ще ми съсипе здравето! Ампулите на Ревалид вършат ли работа или да ми кажете някоя друга марка, че от мноого отдавна не съм ползвала и забравих.
    Сезонен ли ти е косопада, мацка?
    Аз днес бях в Лили и щях да си взема един тоник за косопад на Билка, не че се надявах да помогне с нещо, беше само 3 лв ама не ми бяха останали пари и прецених, че е по-добре да си взема широк гребен и ролки, за да си оформям къдриците.

Здравейте на всички Аз правех маската с тривитаминола и вече започнах да експериментирам - прибавям в маската това, което знам, че е полезно. Ето моята маска с тривитаминол:
    Тривитаминол
    Жълтък
    Оцет
    Бадемово масло
    Зехтин
    Свинска мас ( обезсолена)
    Ракия, уиски, водка..
    кисело мляко
    мед
    арганово масло

Количеството го преценявам на око. Вчера намерих нова маска за по-бърз растеж, твърд косъм, блясък, за намаляване на косопад.Намерих и втора маска, която беше против цъфтеж и съдържаше всичките продукти от първата маска + зехтин. И така, аз реших да обединя тези маски и се получи ето това :
    1 жълтък
    1-1.5 с.л. кисело мляко
    1 с.л. ракия, коняк, ром .. каквото имате
    1 лъжица мед ( може и без него )
    1 капкомер витамин А ( купува се течен. Мисля, че е око 2-3 лева )
    1 с.л. зехтин

Предимството на тази маска е, че може да стоиш с нея колкото искаш, но за да има ефект трябва поне 20 минути да я държиш, а при тривитаминола трябва да висиш 2 часа с увита около главата хавлия.Не, че имам проблеми с времето - аз издържам по 5 - 6 часа с маска на главата
    Даже реших да пия витамини, щото отдавна исках да пробвам обаче все се отказвах, задето повишавали апетита, но вече реших да поемам риска с извинението, че е сезонна смяна и косата ми се нуждае от ОЩЕ допълнителни грижи.
    Пък фармацевтката ми каза, че не витамините са причина за надебеляване, а начинът на хранене. Ако наддавам на килограми ще пукна таблетката и ще изсипя съдържанието в шампоана, в маските за коса, ще си мажа лицето с тях и т.н
    Вече сложих 1 капкомер витамин А в шампоана и балсама и косата ми някак си е по-мека - не знам дали е от маската или витамина.
    Та, реших да си купя геритамин нео ( витамин А+Е) и реших да ги редувам с тривитаминола. Ще пия витамините ( които, укрепват имунната система ) 1 месец, през който няма да прибавям в маските тривитаминол или витамин А, за да не умра от превитаминоза (все пак ме е страх да не се предозирам с тия маски и витамини ), след който ще си почивам от витамините 1 месец и ще си правя маски с тривитаминол и геритамин нео отделно . Така мисля да ги редувам.
    Искам да споделям и проблемите си Имам не много дълга коса, но не е и къса, но е по-дълга и от средно дългата коса :Д:Д Както казах, правя си маски, намалих до минимум употребяването на преса и маша (най-много 2 пъти на месец и то ако има повод ). Искам косата ми да е до кръста обаче много ми цъфти. Преди месец си я подстригах и ето че пак ми нацъфтя.Ако я подстригвам през 2 месеца няма как да ми стигне до кръста. Косата ми е суха, нямам пърхот ( поне видимо), къдрава е и е много гъста, от което не се оплаквам, тъй като е по-добре от рядка коса. И така - Използвала съм на Elseve Arginine Resist, Elseve Anti-casse, Garnier ultra doux, на dove имаше обаче не се сещам точно, Garnier Fructis repair&shine,Gliss ultimate repair. Сега съм с Elidor (турска марка ). Всички ми действат добре.Косата ми расте бавно. Та моят проблем е с цъфтежите- знам, че трябва да се подстрижа, но направо се депресирам, че пак ще си скъся косата. Чувала съм за масло от пшеничен зародиш, но не съм го използвала.Косата ми както и да е ще си порасне, но просто тия цъфтежи ме дразнят и най-много месец да ги търпя и се подстригвам и така няма как да имам дълга коса, нали ?! Моля ви помогнете,че вече се отчаях напълно от цъфтящите крайчета.Надявам се поне тия витамини да ми помогнат .. :S

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    странно...баба ми като направи домашно кисело мляко си взимам и пак не ми мирише косата...
    Ами не знам,но при мен от домашното малко ми мирише косата.

Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    споделете мнения за безамонячните бои за коси,мисля да се боядисвам и фризьорката ми я препорча.Увреждат ли косата ,защото моята си е доста увредена и безжизнена и се надявам като и сменя цвета да не се увреди повече .
    Не. Но имай предвид, че се измиват и че не можеш да си докараш много ярка промяна в цвета - например русите безамонячни бои изобщо не стават руси. Но шоколадовите стават страшно красиви и естествени.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Аз всеки път слагам кисело мляко и досега не ми се е случвало да ми мирише косата.Само един път се излъгах да си сложа домашно краве мляко,а то нали е доста по-мазно от това в магазина и тогава наистина малко ми намирисваше косата,но от това от магазина в кофичките нямам този проблем.

Glam0urs,много ти отива русо.
    Е то целта не е ли да е домашно точно защото е истинско, направено от мляко, да има нещо полезно в него? Това от магазина, дето е сухо мляко смесено с нишесте не знам с какво би помогнало на косата..

Град
    Пловдив
    Е то целта не е ли да е домашно точно защото е истинско, направено от мляко, да има нещо полезно в него? Това от магазина, дето е сухо мляко смесено с нишесте не знам с какво би помогнало на косата..
    Абе така е,домашното си е домашно.Но и от двете виждам ефект,макар че едното е пълен боклук.Имах в предвид с предишния си пост,че домашното е по-силно,и затова ми намирисва.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не. Но имай предвид, че се измиват и че не можеш да си докараш много ярка промяна в цвета - например русите безамонячни бои изобщо не стават руси. Но шоколадовите стават страшно красиви и естествени.
    ахам мерси,все пак исках и друго мнение освен това на фризьорката ми,ще пробвам.Аз моята коса просто искам да я направя по тъмно кестенява и мисля ,че ще се получи добре
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Ами аз бях с лилава коса преди години ;д и поисках да си възстановя естествения цвят, само че беше изсветлявано и с няколко безамонячни стана прекрасен цвят Важното е да знаеш, че обикновено са маааалко по-тъмни отколкото на кутийката и ако можеш попитай в магазина какво ще ти препоръчат, тоест ако разбират хората там. Изсветлявана ли си, или просто искаш по-тъмен цвят от естествения си ?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    ахам мерси,все пак исках и друго мнение освен това на фризьорката ми,ще пробвам.Аз моята коса просто искам да я направя по тъмно кестенява и мисля ,че ще се получи добре
    Безамонячните бои са по-слаби и по-бързо падат от другите бои.Имай го напредвид,защото ще трябва често да се боядисваш.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Безамонячните бои са по-слаби и по-бързо падат от другите бои.Имай го напредвид,защото ще трябва често да се боядисваш.
    Не особено по-често, защото те падат много по-естествено и не ти стават корени и така нататък. В началото се боядисвах на месец, а между последните две имаше над 3-4 месеца време и сега съм си с моя цвят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    четвъртък се мазах само с масло от пшеничен зародиш и стоях 2 часа,днес мисля да си правя маска и като реша с какво ще пиша

btw. изсушаващите маски лятото ми действат в пъти по добре,а по принцип трябва да има нещо омазняващо... от 1 месец си правя маска само с жълтък,кисело мляко и там още нещо... някой да има идея защо така ?

четвъртък се мазах само с масло от пшеничен зародиш и стоях 2 часа,днес мисля да си правя маска и като реша с какво ще пиша

btw. изсушаващите маски лятото ми действат в пъти по добре,а по принцип трябва да има нещо омазняващо... от 1 месец си правя маска само с жълтък,кисело мляко и там още нещо... някой да има идея защо така ?
    Каква коса имаш ? В смисъл,ако имаш мазна коса нормално е изсушаващите маски да ти действат добре. Аз, например имам суха коса и в маските си слагам колкото се може повече масла..

Вчера си купих дюнапренови ролки среден размер (трябваше да са дебели, ама кой да се сети), навих се вечерта и сутринта като ги махнах се видях в чудо - като овца съм в главата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Каква коса имаш ? В смисъл,ако имаш мазна коса нормално е изсушаващите маски да ти действат добре. Аз, например имам суха коса и в маските си слагам колкото се може повече масла..
    това го знам... косата ми е нормална,мия я 2 пъти седмично и точно и за това се учудих така .. не че сега последния път маслото ми подейства зле,но все пак си е чуденка...

Banned Мега фен
    Вчера си купих дюнапренови ролки среден размер (трябваше да са дебели, ама кой да се сети), навих се вечерта и сутринта като ги махнах се видях в чудо - като овца съм в главата.
    има значение как ги навиваш,ако искаш на лично ще ти пратя как ми става на мен косата и по двата начина,за да видиш,че разлика определено има

Град
    Пловдив
    Фък13,качи снимки на двата начина,да видя и аз разликата.

има значение как ги навиваш,ако искаш на лично ще ти пратя как ми става на мен косата и по двата начина,за да видиш,че разлика определено има
    Нямам нищо против, ще ми бъде от полза.
    Аз се правих като момичето от клипа - http://www.youtube.com/watch?v=KMw87hxczTM.

Супер фен Аватара на wiiwa
    И аз искам.

Иначе за маските може да е защото косата ти се омазнява по-бързо през лятото и за това изсушаващите маски да дават по - добър резултат.

Утре е ден за маска за мен. Мисля да сложа 1 лъжица зехтин, два(или 1 е по-добре ?) жълтък(а), 1чл масло от пшеничен зародиш, 1чл бадемово масло и кисело мляко(купено, домашно нямам). Какво мислите ? Да изключа/добавя нещо ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си