.
Отговор в тема
Страница 52 от 69 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1721
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Бивал ли си привлечен от дама, която е по-голяма от теб? В този ред на мисли- имаш ли предразсъдъци относно допустими/недопустими разлики в годините?
    Помниш ли рождените дни на момичетата, с които си имал връзка?
    Излъга ли, като каза, че не си избухлив?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Тиииии мене уваажаааш ли ме вее, ААААААА?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    БАЧИИИИИИИИИИИИИ!Ти гнидо мръсна,кога седна...тцтц
    Има ле?
    Какъв е смисълът на живота , баце?
    Храниш ли глистите редовно?
    Какво е Бог?
    Колко много ме обичаш?
    maDamn

Голям фен Аватара на chushkopek
    Какво точно спортуваш в момента? Четох в спорт и здраве, някъде беше писал, но помня, че не ми беше познато.
    Някога бил ли си вярващ? В какво? Има ли такова животно като вяра без наивност? Ако да, как става номера, вярата е част от дефиницята на наивност. Каквото питах и щтрудела, има ли смисъл да си добър? Какво печелиш от това? Я кажи някоя задача дето ти е любима. Що хората търсят смисъл на живота? Защо религията влече след себе си толкова много хора? Наивността е много по-успокоителна до момента в който всичко не рухне, а религията с нищо не смекчава това сякаш. Или го? От какво най-много си патил? Защо информатика? С каква мисъл би започнал сериозна връзка? Правиш ли планове за бъдещето попринцип? Любима песен? Любим филм? Защо този филм? К'во ще кажеш за мен? Би ли изпил 1 бира с мен? Ми ако ти кажа, че съм гей? Гейове или лезбийки? Защо хората правят такава разлика? С какво те влече България, че си още тук? Работата, която искаш е? Факта или теорията (физика/математика/whatever), който/която най-много те mindfuck-ва? Що си ми любимия потребител? Би ли простил изневяра? А след дългогодишна връзка? С какво се променят връзките с времето? К'во ше кажеш за ЛейдиДи? А за циганите? Негрите? Хитлер? Расист ли си? Интересни ли са ти хората? Ако да, какво точно? За какво би убил? Нещото което най-много цениш? Ако зависеше от теб щеше ли да има хора на тоя свят? Защо? Защо има парадокси? Какво всъщност са те? Бях питал някой това, но ще те питам и теб, връщаш се назад във времето и убиваш дядо си преди да се запознае с баба ти, какво ще стане с теб в този момент? Какво би станало ако времето спре? Какво е имало преди всичко? Вселената се разширява, или времето се забавя? След като трябва време на мозъка ни да възприеме всичко случващо се, технически всички живеем в миналото, какво мислиш за това? Какво според теб става като умрем? Има ли бог? А искаш ли ида има? Защо? Как ще изчезнем като вид? С какво черното е по-различно от червеното? Любима мисъл? С какво водата е уникална? Най-голямата грешка на човечеството? Страх ли те е да грешиш? Колко голяма е една грешка?

Айде стига ти толкова за сега, мога да ти задавам въпроси или споря с теб за каквото и да е доста време.

Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ?
    Любим романтичен филм ?
    Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ?
    Имаш ли любим сезон и защо точно той ?
    Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата?
    А в горещите през лятото ?
    Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ?
    Любими цвят,цвете,книга,цитат?
    Твоя девиз е ?
    Целта ти в живота е ?
    Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си?
    Страх ли те е от смъртта?
    Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот?

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!

Мега фен
    кАкво смяташ да работиш след като завършиш
    колко см ти е обиколката на ръката ;d изневеряваш ли на тренировките от мързел?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    : (

----

Търпелив ли си? Не особено.
    А чувстваш ли се щастлив? По-често да, отколкото не. Щастието го възприемам като временно състояние, не смятам, че съществува общо, постоянно такова чувство.
    Колко грама кафе има в едно пакетче нескафе 3в1? НеСКафе. От името предполагам, че няма никво и само ни будалкат гъзарската. Дори 3в1-то е подсказка, че са 3 думи в една, но въпреки това си купуваме и го пием.
    Мислиш ли, че хората, които си нямат братче/сестриче са по егоистични от тези, които си имат? С това се оправдавам. Но не мисля, че е вярно.
    Ядеш ли през нощта? Аз живея през нощта.
    Ходиш ли по дискотеки/барове/кръчми/клубове? Барове, клубове. Стига да въртят мой тип музика, ходя.
    А по паркове/планини/гори/реки/етц? Мхм, сега планувам едни палатки в Балканя.
    Кога ти е досадно и отегчително? Когато ми говорят за дрехи.
    Какви хора не харесваш? Недобронамерени.
    Какво мислиш за циганите? Циганина е като курвата. Начин на мислене. Предпочитам курвата.
    Харесваш ли рекламите за прах за пране? Не съм гледал реклами от години. Все пак има добри и лоши, без значение дали са за пране или не. Ако изперат магаре с доматите, ще ми хареса.
    Вярваш ли, че мога да те залея с въпроси? Като си поема дъх, ще ти отговоря.
    А това дразни ли те? ^^ Приятно.
    Разбираш ли се с малки деца? Да, докато не почна да правя пакости. Тогава ми се карат.
    Правил ли си секс на обществено място? Какво мислиш за идеята? Да. Забавно е, тръпка е, стига да не е подбудено от някъв засилен ексхибиционизъм.
    Иимаш ли си любима поза? ^^ Задна. Класика.
    Какво искаш да пробваш в секса, което не си? Някъв интересен и непринуден ролплей, който да е започнал отдавна преди леглото. Без костюми, като един добър театър, в който добрата актьорска игра те въвлича в света на постановката. И двамата да проявим успешно някакво алтер его.
    Сърдиш ли се, ако ти откажат секс? (когато си обвързан) Ми, ако трябва да съм честен, да.
    От къде тоя интерес към физиката?! (За математиката май те питаха нещо..) Да се потопиш във физиката е като да четеш фантастика докато се друсаш с разнообразни халюциногени.
    Обичаш ли да стоиш сам понякога? Да, дори когато съм сред хора. Зависи от настроението ми.
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Виждаш ли себе си след 5 години с жена и деца? Аха.
    Какво мислиш за брака? Приемам го много сериозно и вярвам, че има смисъл в него.
    На кого последно каза "обичам те"? На майка ми. Много рядко ползвам тези думи.
    Мислиш ли, че в България можеш да се реализираш, стига да си достатъчно амбициозен? Да.
    Песимист, оптимист или реалист? Мисля, че умея да се разхождам разумно между последните две.
    Какво мислиш за прекалено оптимистичните хора? Нищо добро няма в прекаления оптимизъм. Прекалява се само тогава, когато човек е заблуден, иначе оптимизмът е оправдан в каквато и да е доза.
    А за прекалено песимистичните? Песимизмът за мен е плод единствено на комплекси.
    Открил ли си смисъла на живота? Хаха.
    Вярващ ли си? Моментните ми виждания са атеистични.
    Обичаш ли да си сам? Да, както и да съм сред хора.
    Харесва ли ти София? О, да.
    Гласуваш ли? Да и смятам да продължавам.
    Мислиш ли, че работиш най-успешно под напрежение? Напрежението е нож с две остриета. Действа и като инициатор, и като пречка. Добрия баланс между стрес и спокойствие ми идва най-продуктивно.
    Като цяло организирана личност ли си? Не.
    Мразиш ли някой? Не мразя.
    Некви буквички.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Каква е тежестта на висшето образование за теб в преценката ти към хората? Кефят ме хора, които търсят висшето образование. Дали самостоятелно или с помощта на институция ми е все тая. Не мисля, че е някъв порок, ако не учи човек, но се възхищавам на хората, които са си посветили живота на това.

Вярваш ли в хороскопи, зодии и тн.? Религиозен ли си? Не и не.

Умираме и спираме да съществуваме или има нещо отвъд? Физикалист съм, не вярвам в живот след смъртта. В същността си идеята за смърт е край на живота. Но смъртта в този вид, в който я приема медицинското съсловие, вярвам, че ще успеем да я надвием. Тогава ще се наложи да преобмислим разбиранията си за това кога настъпва.

Умееш ли да рисуваш? Или да снимаш? Ако да, качи нещо. Не умея, но си драскам някви работи понякога. На тоя комп нямам рисунки, но като се прибера, ще кача. (стига да се сетя)
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Бивал ли си привлечен от дама, която е по-голяма от теб? В този ред на мисли- имаш ли предразсъдъци относно допустими/недопустими разлики в годините? Бивал съм, па и колко сгодни майки има, хаха. Имам известни предразсъдъци, но само при фрапантни случаи, а да чукам на дърво не наблюдавам такива покрай мен.
    Помниш ли рождените дни на момичетата, с които си имал връзка? Хвана ме на тясно. По принцип трудно помня рожденни дни. Мисля, че ги помня, но колко да ги помня..
    Излъга ли, като каза, че не си избухлив? НЕ, ЩО!?
    @TheNormalGuy: дръж са баце, те ма е. Ти си мой приат'л.

Цитирай Първоначално написано от granger
    БАЧИИИИИИИИИИИИИ!Ти гнидо мръсна,кога седна...тцтц Седи па тизе, кво ше правиш тука?
    Има ле? Макя, избегаа.
    Какъв е смисълът на живота , баце? Да си див по целата глава и те така.
    Храниш ли глистите редовно? Абе пак се случи да карам на порции кашкавал, ма кат цело положението е Увладено.
    Какво е Бог? Идея, която не ме грабва.
    Колко много ме обичаш? Хаха, диване. От тука до майната си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Споделени са чувствата ,бачи! Освен муската и шкембе, и домашнярка огнена вода ще има!
    Няма да те питам разни умнотии,квото съм искала да питам съм те питала в чата, в който все по-рядко те засичам. Нищо тук ще си ръся простотиите
    Шоколад или карамел?
    Кой натопи заека Роджър?
    Том или Джери(таа гнида прокиснала) ?
    Със или без...задръжки ?
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чачииииии.

Често ли излизаш извън студентски град?
    Социален тип ли си?
    Какъв беше като дете? Все още ли си такъв?
    Какъв ти е асцедента?
    Винаги ли си се интересувал от математика? Винаги ли си мечтаел да учиш информатика?
    Кой сезон ти ти харесва най-много? Защо? Как те кара да се чувстваш?
    Ииии, как върви с видео играта с въркулаците?
    Иии, как е Виктор? Поздрави.

Олеле, а си мислех, че Щруделчето задава доста въпроси. Поне са ми интересни.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Какво точно спортуваш в момента? Четох в спорт и здраве, някъде беше писал, но помня, че не ми беше познато. Бойни изкуства и кросфит. Макар че сега бях малко почивка заради университета, още не съм решил как точно ще подновявам заниманията.
    Някога бил ли си вярващ? Като малък, но по-скоро вярвах, че съм вярващ.
    В какво? Нещо много объркано. Квото ми звучеше интересно.
    Има ли такова животно като вяра без наивност? Не мисля, стига да разграничаваме вярата от знанието.
    Ако да, как става номера, вярата е част от дефиницята на наивност. Многоточие
    Каквото питах и щтрудела, има ли смисъл да си добър? Аз лично не виждам смисъл, но се надявам да има такъв. Предполагам, че има биологичен произход "добротата", макар да е толкова субективна.
    Какво печелиш от това? Аз ли? За добро или зло, хората сме слаби и страхливи. Някои повече, други по-малко, но сме опасни за себе си. В този ред на мисли, идеята е, че ако сме добри към другите и те ще са добри към нас. Може би не по собствена воля, но страхът от последствията засега е най-добрият ограничител на желанието ни за самоунищожение. И така цялата идея развита до работещите ни правни системи. Но дотам, в карма не вярвам.
    Я кажи някоя задача дето ти е любима. The Monty Hall Problem, Алгоритъма на Хъфман (реализацията и на компютър), задачата за четирите цвята. Всъщност имам купища любими задачи, но тези са доста известни.
    Що хората търсят смисъл на живота? Естествен въпрос е. А и откриването на "смисъл" и вършенето на "смисленото" според собствените ни разбирания ни носи щастие. Любов, дела, власт, помагане на другите - това са неща, които осмислят битието на много хора. Съответно и търсейки ги се чувстват щастливи. Не на последно място е и страхът от липсата на смисъл
    Защо религията влече след себе си толкова много хора? Има потенциала да влече големи маси от хора. Слабите, търсещите, алчните, индивидуалистичните, т.н.
    Наивността е много по-успокоителна до момента в който всичко не рухне, а религията с нищо не смекчава това сякаш.
    Или го? По-скоро го смекчава, но според мен изкуствено. Нито съм вярващ, нито достатъчно запознат, за да мога да коментирам въпроса.
    От какво най-много си патил? От големи очаквания.
    Защо информатика? Заблудиха ме, че ми се отдава, пък и ми беше приятна, та когато дойде момент да избирам, просто избрах нея. Никак не съжалявам, но тогава нямах много ясни представи за науката. Към момента искам все по-добре да се научавам да боравя с информацията в различните и форми. Предметът предлага много голяма свобода за изобретателската натура, след като всичко се автоматизира и компютъризира, мога просто да си избера полето на интерес и да върша информатичната част в него. Хем предлага добри възможности за реализация, хем ми помага да си тласкам напред философските възгледи. Надявам се, че в бъдеще ще ми даде възможността да съм технологичен иноватор.
    С каква мисъл би започнал сериозна връзка? С мисълта, че може и да не е сериозна, и че времето ще покаже.
    Правиш ли планове за бъдещето попринцип? Да, разбира се. Има една приказка, че плановете се провалят, но без тях мисля, че е още по-зле.
    Любима песен? Надали имам такава, но се бъзикаме в компанията, че на Whitesnake - Sailing Ships е мойта песен. Със сигурност е една от любимите ми. Даже преди да сменят персонала в едно местно рок клубче, като влезнех и веднага зазвучаваше.
    Любим филм? Доста са, но ето няколко: Peaceful warrior, Stranger than fiction, The seven samurai, Fight club, Dead poet society, Shawshenk Redemption. На английски, че не знам преводите на всички заглавия.
    Защо този филм? По различни причини, но повечето носят послание за цели идеологии, интересно ми е да се докосвам до тях.
    К'во ще кажеш за мен? Първото нещо, което ми се наби на очи е, че провокираш хората да обмислят и от друга гледна точка коментарите си. С добро впечатление съм за теб и очаквах въпроси в този дух. Имаш интересни коментари и интересни интереси.
    Би ли изпил 1 бира с мен? Да, що не?
    Ми ако ти кажа, че съм гей? И да си, и да не си, задника ми е непроницаем. Нямам против гейовете, само показността и натрапчивостта ме дразни.
    Гейове или лезбийки? Лесбийки. Ако са хубави, губя разсъдък.
    Защо хората правят такава разлика? Щото е трудно за разбиране.
    С какво те влече България, че си още тук? По-точно чужбина не ме влече. На тоя етап има накъде да се развивам в България и квото правя тук, ще мога да го правя и там, не виждам разлика. Не ми е цел американската мечта, така че докато мога да се развивам тук както аз съм решил, не искам да се местя. Приятелите и роднините ми също са голям фактор.
    Работата, която искаш е? Може би програмист, програмиране на ниско ниво. Очаквам ИТ професиите да се размножават и да си намеря подходяща, свързана с изкуствен интелект. След време ми се ще и да даскалувам.
    Факта или теорията (физика/математика/whatever), който/която най-много те mindfuck-ва? Като го схване човек, после се чуди как се е пънал над нещо такова. Беше ми много трудно да разбера какво е полином според висшата алгебра. Също и методът на резолюцията в математическата логика ме разби като го научих.
    Що си ми любимия потребител? Имам цветни лафчета, хаха.
    Би ли простил изневяра? Не мисля.
    А след дългогодишна връзка? Хептем.
    С какво се променят връзките с времето? Не ми се говори за угасване на тръпки и глупости. Хората се променят, това променя и връзките.
    К'во ше кажеш за ЛейдиДи? Лейдито е пич. Предполагам, че е интересна личност на живо. Точна е и е уравновесена, харесва ми как мисли.
    А за циганите? По-горе писах.
    Негрите? Имат черна кожа.
    Хитлер? Не знам как проминах по история.
    Расист ли си? Не.
    Интересни ли са ти хората? Много.
    Ако да, какво точно? Интересно ми е да опознавам как функционираме. Пък и само да наблюдавам, без да анализирам, пак е интригуващо.
    За какво би убил? Не мога да си представя, но сигурно има нещо. Много се надявам да не ми се налага да правя такъв избор.
    Нещото което най-много цениш? Животът
    Ако зависеше от теб щеше ли да има хора на тоя свят? Да.
    Защо? Заради отговора ми на предните няколко въпроса.
    Защо има парадокси? Парадоксално е, нали?
    Какво всъщност са те? Неразрешимости може би.
    Бях питал някой това, но ще те питам и теб, връщаш се назад във времето и убиваш дядо си преди да се запознае с баба ти, какво ще стане с теб в този момент? Стига да не се наведе да си завържа връзката, сигурно ще изчезна. Макар че мисля, че не можем да пътуваме в миналото по този начин.
    Какво би станало ако времето спре? Нищо, буквално.
    Какво е имало преди всичко? Потенциално всичко.
    Вселената се разширява, или времето се забавя? Знае ли човек? Предполагам, че е първото все пак.
    След като трябва време на мозъка ни да възприеме всичко случващо се, технически всички живеем в миналото, какво мислиш за това? Реакцията ни е в настоящето.
    Какво според теб става като умрем? Какво става като хвърлим телевизор от покрива на блок? Чудноватата му дейност приключва.
    Има ли бог? Не мисля.
    А искаш ли ида има? Безразлично ми е.
    Защо? Не виждам нужда от такъв.
    Как ще изчезнем като вид? Като се превърнем в друг вид.
    С какво черното е по-различно от червеното? Не излъчва. Но от друга страна, защо червеното е червено, а зеленото - зелено? Ако аз виждам един предмет червен, а ти зелен, никога няма да можем да се изясним с думи, че действително възприемаме различно цветовете.
    Любима мисъл? "Опитът е това, което получаваме, когато не получаваме това, което искаме." Често я ползвам във форума.
    С какво водата е уникална? Щеше ми се да имах нещо умно тука. Не знам.
    Най-голямата грешка на човечеството? Да се разделяме толкова много по всевъзможни критерии.
    Страх ли те е да грешиш? Е не е някъв кой знае какъв страх. Понякога въобще нямам.
    Колко голяма е една грешка? Колкото й позволи човек.

Айде стига ти толкова за сега, мога да ти задавам въпроси или споря с теб за каквото и да е доста време.

Чета си аз отговорите ти и попадам на "Хората се променят". Как го разбираш това? Какво значи за теб един човек да се промени? А защо да не е обратното? Връзките да се променят, а хората не по твоите представи. Как аз взимам решения според теб? А щтрудела? А един гълъб? Щастието е временно => също и нещастието => какво има в останалото време? Какво е нищото? Какво според теб има отвъд вселената? Още вселени? А отвъд тях? Защо съзнанието ни не може да възприеме някои неща? Знаеше ли, че имаме орган в носната кухина, с който можем да надушваме феромони, но е неизползваем? С какво щеше да е по-различен света ако се използваше въпросния орган? Защо са им на мъжете зърна?

П.С @Щтрудел, не съди за мен по въпросите ми, рядко ще намериш мое лично мнение в тях.

Цитирай Първоначално написано от Lisinka Виж мнението
    Ако можех да пресъздам живота си във филм, то този филм щеше да бъде... ? Импресионистки.
    Любим романтичен филм ? Всъщност са две анимета, надявам се да минават за филми. Двете OVA на Ронин Кеншин.
    Ако можех да пресъздам истинската си любов в песен, то тази песен щеше да бъде .. ? Чакай да я открия тази любов.
    Имаш ли любим сезон и защо точно той ? Лятото. Чувствам се по-жизнен и активен.
    Какво обичаш да правиш в студените дни през зимата? Да се грея. Идва ми на ум и подходящ начин.
    А в горещите през лятото ? Да тичам и да се ципликам и климбуцам у водата в басеина.
    Обичаш ли ходенето по магазини и ако да, по какви ? ООООооооОООооооОООоооо...... А, чакай. Магазин за техника.
    Любими цвят,цвете,книга,цитат? Черно. Нямам. Ъъъ, няма определена, но "Пътеводител на галактическия стопаджия" беше първото заглавие, което ми изплува в главата току що. Айде и един цитат от там, макар че и той е един от много: "I'd much rather be happy than right any day"
    Твоя девиз е ? С воля всичко се постига
    Целта ти в живота е ? Да преследвам целите си и нито една идея по-малко рекурсивно.
    Къде искаш да идеш задължително преди края на дните си? Някъде извън нашата планета.
    Страх ли те е от смъртта? В здравословна доза.
    Вярваш ли в духове, митове, задгробен живот? Не.

Надявам се да са ти интересни въпросите и да няма някое повтарящо се,защото не съм чела всичко!
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik
    кАкво смяташ да работиш след като завършиш? Ми надявам се да съм няква форма на програмистче, а и всъщност възнамерявам да е преди да завърша.
    колко см ти е обиколката на ръката ;d изневеряваш ли на тренировките от мързел? Отдавна не съм я мерил, но надали сигурно е към 30-31см. Хърбавичък съм, доста кила свалих последно време. А от мързел рядко изневерявам, но се случва да се размотавам на тренировка.
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Споделени са чувствата ,бачи! Освен муската и шкембе, и домашнярка огнена вода ще има! Ше ти досвидеят.
    Няма да те питам разни умнотии,квото съм искала да питам съм те питала в чата, в който все по-рядко те засичам. Нищо тук ще си ръся простотиите
    Шоколад или карамел? Да.
    Кой натопи заека Роджър? Казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш?
    Том или Джери(таа гнида прокиснала) ? Оная белата котарачка на том.
    Със или без...задръжки ? Без, но отговарям с известни задръжки.
    Изпотих се.
    Последно редактирано от Chacho : 09-10-2012 на 02:05

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Чачииииии.

Често ли излизаш извън студентски град? О, да. Даже често не спя в Студентски град. >:]
    Социален тип ли си? Харизматичен съм.
    Какъв беше като дете? Все още ли си такъв? Страшен шемет, обикновено никой не ме разбираше, бях няква невъзможна флегма и много яко си живеех в собствения си свят. Много се промених от тогава. Заеби съзряването, като че ли се люшнах в другия край като характер. И си мисля, че детското ми аз е все още в мен, но съм го закътал някъде надълбоко. Не, че нямам детинско поведение често, но съм затрил собствения си детски образ.
    Какъв ти е асцедента? Рак
    Винаги ли си се интересувал от математика? Винаги ли си мечтаел да учиш информатика? Ами като малък ходех по олимпиади. В гимназията зарязах тотално математиката и едвам кретах с тройки. Интересът ми се появи в 12 клас, което за съжаление е малко късно но се старая да наваксвам. Между другото, не знам що ме възприемате за математик, просто се интересувам от предмета, но нямам нищо общо с ония впечатляващи хора, които наистина са въвлечени в това.
    Колкото до информатиката, не точно. Всъщност и за нея научих много късно, чак в 9 клас като ми дойде в учебния план. Учехме тъпотии, съучениците ми масово изтърваха основите, а нещата бяха много лесни. Аз пък хващах материала докато го предават и обяснявах на останалите неща, които току що съм чул. Всъщност просто ме биваше в обясняването, а тогава се заблудих, че съм някъв гении и реших, че имам шансове с информатиката, та в последствие това записах. Но от друга страна от много отдавна имам компютър и се възприемах като някъв компютърджия, та имал съм и като малък периоди, в които съм искал да се занимавам с това, но тогава повече от думата "компютър" не знаех. След като тръгнах на уроци в 12 клас почнах да надушвам същината на материята, хареса ми и по чист късмет се оказа, че наистина искам това.

Кой сезон ти ти харесва най-много? Защо? Как те кара да се чувстваш? Питаха ме, виж по-горе
    Ииии, как върви с видео играта с въркулаците? Отново пауза. Уж потръгна добре, но нещо май сме се позатрили екипа след дългата почивка, а аз нямам възможност да координирам и да върша нещо по проекта въобще. Много ядове ми се струпаха покрай тая сесия. Но се надявам всичко да изплува отново на повърхността, особено сега, след ваканцията, когато ще се приберат всички избягали.
    Иии, как е Виктор? Поздрави. Екстра е, пие бира в Австрия с билета, който щеше да затрие. Имате поздрави с Надето и Влади, ма съм забравил да предам.
    Ци-пляк-пляк..ци-пляк.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    chushkopek, кефи ме как си ме наредил до циганите и Хитлер
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    chushkopek, кефи ме как си ме наредил до циганите и Хитлер
    Всички сме хора.

Град
    Варна
    Всички сме хора.
    Така си е

Chacho, докато чакаме да откриеш истинската любов, я да поиграем на асоциации Какво разбираш под "истинска любов"? "Истински приятел"?

Чета си аз отговорите ти и попадам на "Хората се променят". Как го разбираш това? Звучи ми достатъчно само по себе си, ако тръгна да го тълкувам, просто ще го перифразирам. Аз днес съм различен от аз вчера.
    Какво значи за теб един човек да се промени? Да си измени мирогледа.
    А защо да не е обратното? Връзките да се променят, а хората не по твоите представи. Не мисля, че е ситуация или-или. Даже силно вярвам, че е и-и.
    Как аз взимам решения според теб? Рационално
    А щтрудела? Предполагам, че осъзнато.
    А един гълъб? Привидно плахо, но всъщност предполагам, че доста решително.
    Щастието е временно => също и нещастието => какво има в останалото време? Активно, макар понякога бавно преобразувание между двете.
    Какво е нищото? Подмножество на нещото и всичкото.
    Какво според теб има отвъд вселената? Multiverse. Как му викат на български?
    Още вселени? Аха
    А отвъд тях? Може би непроявена енергия. Дали има такава. Може би отвъд тях е нашата. Затворен кръг.
    Защо съзнанието ни не може да възприеме някои неща? По същата причина, поради която кучетата не разбират човешка реч. Несъвършен ум.
    Знаеше ли, че имаме орган в носната кухина, с който можем да надушваме феромони, но е неизползваем? Честно ли?
    С какво щеше да е по-различен света ако се използваше въпросния орган? Функцията на либидото ми щеше да клони по-бързо към безкрайност. Слава богу, хората са в безопасност.
    Защо са им на мъжете зърна? Защото жените имат клитори.

П.С @Щтрудел, не съди за мен по въпросите ми, рядко ще намериш мое лично мнение в тях.
    Поpа, пора порадуемся на своем веку

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Поpа, пора порадуемся на своем веку
    тримата мускетари?

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Така си е

Chacho, докато чакаме да откриеш истинската любов, я да поиграем на асоциации Какво разбираш под "истинска любов"? "Истински приятел"?
    Оха, не е ли много грозно да ги дефинираме тия неща? Ще трябва да изпиша разни работи за доверие, съчувствие, услужливост, компромиси и тем подобни работи. Ето и нещо, което бих се радвал по-често да се споменава. Истинската НИ любов и истинските НИ приятели са тези, които са в живота ни. С които сме прекарали толкова време и имаме достатъчно хубави преживявания. Това ги отличава от хората, които имат техните качества. Истинската любов може да се различава от идеалната ни представа за такава, но е тази, която ни е оставила трайна следа и която ще се осмелим да наречем такава. Както и приятелите. Ако подхванем сериозно темата за моето истинско приятелство, трябва да се запасим с един камион твърдо пиене и да те разходя из 20те ми години от живота, за да мога едва да пресъздам част от представата, която хората до мен са ми оставили като чувство за това понятие.

И да, тримата мускетари. Стори ми се по-весело от "10 букви".

Град
    Варна
    Аз не искам да ги дефинираш. За това и написах какво "разбираш". Лично ТИ. През твоя си светоглед

Знаеше ли, че имаме орган в носната кухина, с който можем да надушваме феромони, но е неизползваем? Честно ли?
    Да.

Какво значи за теб един човек да се промени? Да си измени мирогледа.
    И с какво се е променил твоя от...миналата година да кажем? Не е ли всичко това илюзия на съзнанието ни, за да се чувстваме по-добре и да вървим напред?

"Защо са им на мъжете зърна? Защото жените имат клитори."
    В интерес на истината и 2-те нямат реална функция, и 2-те се образуват преди да имаме пол още.

Ако вселената се разширява, то и другите теоритично съществуващи вселени го правят, това не значи ли, че все някога в безкрайността няма да има място ако ме разбра?

Lady, тва беше от стила ми на писане, нотката отегчение служеше само за контраст.

@Чушкопек
    И с какво се е променил твоя от...миналата година да кажем? Не е ли всичко това илюзия на съзнанието ни, за да се чувстваме по-добре и да вървим напред? Бих казал, че вървенето напред ще е илюзия, ако наистина не се променяме. С какво съм се променил аз? По-загрижен съм за близките си, примерно; обръщам им повече внимание. Преди беше по задължение, сега е от собствено желание.

Ако вселената се разширява, то и другите теоритично съществуващи вселени го правят, това не значи ли, че все някога в безкрайността няма да има място ако ме разбра? Нищо не мога да кажа, въобще не познавам природата на обектите. Но от това, че нашата се разширява, не следва същото и за другите.

"@Чушкопек
    И с какво се е променил твоя от...миналата година да кажем? Не е ли всичко това илюзия на съзнанието ни, за да се чувстваме по-добре и да вървим напред? Бих казал, че вървенето напред ще е илюзия, ако наистина не се променяме. С какво съм се променил аз? По-загрижен съм за близките си, примерно; обръщам им повече внимание. Преди беше по задължение, сега е от собствено желание."
    Защо това да е промяна на мирогледа? Това е просто решение.

"Ако вселената се разширява, то и другите теоритично съществуващи вселени го правят, това не значи ли, че все някога в безкрайността няма да има място ако ме разбра? Нищо не мога да кажа, въобще не познавам природата на обектите. Но от това, че нашата се разширява, не следва същото и за другите."
    Единствения начин да не се разширяват е да са спряли, което значи, че и времето е спряло там. След като тъмната материя заема мястото между материята в нашата вселена и всичко се изравнява, тогава какво има между вселените, където всичко вече е изравнено? Би трябвало да е нещо, което да изравни вселените, което трябва да е обратното на материя И антиматерия, което е теоритично невъзможно да съществува....какво мислиш по този въпрос?

Утре ще те разпитвам още, че много ми се спи и почвам да пиша несвързано вече.

Chuskopek: Защо това да е промяна на мирогледа? Това е просто решение.
    Нали все пак трябва да има мотив решението? Защо сега, а не миналата година? Опитът ни променя.

Единствения начин да не се разширяват е да са спряли, което значи, че и времето е спряло там. След като тъмната материя заема мястото между материята в нашата вселена и всичко се изравнява, тогава какво има между вселените, където всичко вече е изравнено? Би трябвало да е нещо, което да изравни вселените, което трябва да е обратното на материя И антиматерия, което е теоритично невъзможно да съществува....какво мислиш по този въпрос?

А? Отидохме май някъде много далеч. Има купища хипотези за паралелни вселени, коя от коя по непредвидими. Многомерните струнни теории, в които в някакво хиперпространство имаме разнообразни струни и мембрани, където се раждат, загиват, блъскат се, т.н. различни балони/вселени; теории че живеем във вътрешността на черна дупка; циклични теории, в които освен разширение има и свиване на вселената; в някои от тях паралелните вселени имат различни физични закони. Това, което може да е вярно за едната, не значи, че е вярно за другата.
    Без да влизам в подробности за реализацията на идеята, просто щото не е и сигурно никога няма да бъде по силите ми, да приемем че е възможно да създадем виртуална вселена. Компютърна симулация, в стил Матрицата. Когато влезем в тази симулирана реалност, може да не осъзнаем разликата. Тогава се появява въпроса, нашата вселена виртуална ли е? Получава се една йерархия от паралелни светове, но важното е, че въпросът "Какво има между тях?" си губи смисъла.

И малко встрани от въпроса, днес научнопопулярните филми ни бутат с лъжичка думички като "квантова теория", "паралелни вселени", "гравитация", "антиматерия", "тъмна енергия", "черни дупки", "нелинейно време", "ентропия", но ни предлагат една много смляна информация и ни зариват със съвременни хипотези, които звучат екзотично, обаче си нямаме и идея от същинската научна част на нещата. За да разсъждаваме свободно върху проблемите, трябва да сме поне достатъчно запознати с материята, а откровено казано, грам не сме.

Айде легам и аз, утре ако се докопам до нет, ше ви навестя отново.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си