- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Нямам гърди:( Над 14 съм...
Да не ти пука!Така ще знаеш, че момчето те обича не заради циците ти!
spored men gardite sa neshto vajno![]()
vsichki maje gledat po tqh!
az sam na 14 godini i imam mnogo malki gardi iskam da mi pomognetevsichki mi se prismivat!
mama ima sredni gardi A KAKA IMA OGROMNI TQ E NA 19
MNOGO VI MOLQ KAJETE KAKVO DA PRAVQ SAMO BEZ SILIKON!
![]()
абе щом ти е перфе тялото значи едните гърди...не са кой знае къв проблем...аз не съм от надарените(за съжаление) но пък затва се старая поне останалата част от тялото ми е де добре(и го постигам)
четох някъде че след 20-годишнината се наливат не само гърдите но и останалата част от тялото защото тогава жената е най-добра за разплоди затова трябва да е във върхова форма...за да отгледа поколението
а тва с бозата недей го прави уголемява всичко не само гърдите по-добре си пази фигурата
![]()
Намажи ги с йод ефикасно е
Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко.Спри се, че някои те взимат насериозно...
Az sum na 13 god. i nqmam gurdi a vsichki moi priqteli i suychenici imat kakvo da napravq az mislq da slagam biustie s podplunka , no kogato e lqto shtee widqt che nqmam nishto
Slagai sytien s podplunka ili biystie s podplunka i banski s podplunka i gotovo i az sum na 13 i nqmam no taka shte pravq
Последно редактирано от polq_991 : 09-10-2012 на 07:17
vsichki moi suychenici i priqteli imat az ne kakvo da napravq ?? molqq pomognete mi i momchetata vikat pa taq nema nishty i me e sram !!!
Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.
Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.
Абе вие искате да се родите с 90 санта гръдна обиколка баси ..