.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Да не ти пука! Така ще знаеш, че момчето те обича не заради циците ти!

spored men gardite sa neshto vajno
    vsichki maje gledat po tqh!
    az sam na 14 godini i imam mnogo malki gardi iskam da mi pomognete vsichki mi se prismivat!
    mama ima sredni gardi A KAKA IMA OGROMNI TQ E NA 19
    MNOGO VI MOLQ KAJETE KAKVO DA PRAVQ SAMO BEZ SILIKON!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе щом ти е перфе тялото значи едните гърди...не са кой знае къв проблем...аз не съм от надарените(за съжаление) но пък затва се старая поне останалата част от тялото ми е де добре(и го постигам )
    четох някъде че след 20-годишнината се наливат не само гърдите но и останалата част от тялото защото тогава жената е най-добра за разплод и затова трябва да е във върхова форма...за да отгледа поколението а тва с бозата недей го прави уголемява всичко не само гърдите по-добре си пази фигурата

Намажи ги с йод ефикасно е

Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко. Спри се, че някои те взимат насериозно...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от ViVi Smile Виж мнението
    Темата е от 2007... А pederasss се ебава мн яко. Спри се, че някои те взимат насериозно...
    мале че съм и аз не видях датата мноу съм зле

Az sum na 13 god. i nqmam gurdi a vsichki moi priqteli i suychenici imat kakvo da napravq az mislq da slagam biustie s podplunka , no kogato e lqto shtee widqt che nqmam nishto

Slagai sytien s podplunka ili biystie s podplunka i banski s podplunka i gotovo i az sum na 13 i nqmam no taka shte pravq
    Последно редактирано от polq_991 : 09-10-2012 на 07:17

Unhappy Na 13 godini sum i nqmam gurdi

vsichki moi suychenici i priqteli imat az ne kakvo da napravq ?? molqq pomognete mi i momchetata vikat pa taq nema nishty i me e sram !!!

Цитирай Първоначално написано от polq_991 Виж мнението
    vsichki moi suychenici i priqteli imat az ne kakvo da napravq ?? molqq pomognete mi i momchetata vikat pa taq nema nishty i me e sram !!!
    Хапвай ядки и пий боза.

Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.

Ве за глупости само човек няма значение дали имаш гърди или не аз дори предпочитам малки гърди прие ми се каквати си въобще не се притеснявай.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Абе вие искате да се родите с 90 санта гръдна обиколка баси ..

2007??? Айде стига сте отваряли толкова стари теми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си