- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- предимството да си животно
оо има и два пъти по-големи от него![]()
От Рони Колман 2003та - 2005та ? 2 пъти по-големи на акъл ли ? xaxa
има по 2 метра високи 200 кг мускули
тва не е ли фалшив акаунт на ловеца ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ми не се снимат по затворите
аз съм , няква калпазанка ме баннала pyy![]()
Всъщност да, виждал съм. Дори онзи ден, когато се прибирах от море видях един и на една бензиностанция.
Ама "смешник" еди какво си... много лаеш. Нали знаеш, който лае много пред компютъра, църка иначе. То цяла България знае за теб какъв си, изобщо за какво ти отговарям. Те затова хората не пишат в тази секция от форума. Заради такива като теб. Това беше последния отговор към теб, де... цър цър![]()
Последно редактирано от BloodRunsCold : 09-10-2012 на 11:23
Смешноооо ,гледам сеир ...)
не те знам къв си , що си ,но DownloadVirus помага и дава много добри съвети и помощ на питащите тук, но на тези, които наистина се интересуват ,а не само заради плочки и момичета
А ти първо се докажи с нещо ,че до сега само глупости пишеш в тази тема
особено за пишките![]()
Споко! Не се карайте за дреболии. Сигурно (предполагам) във фитнеса има и много трениращи с къси пишки. В повечето случаи е до ген. Обаче има и други. Много пъти съм предупреждавал:"Не зобете много,щото ще ви стане малка пишката!". Ама кой да ме слуша?За това си съвсем прав.
Обаче аз пиша с друга идея. По въпроса може да се коментира и от друга гледна точка. Може да бъде обърнат наопаки. Според теб,ако някои момчета имат много къса пишка, не е ли по-добре да направят поне големи мускули? Представи си,че ти си на мястото на някой с много къс.Какво ще предпочиташ? Да имаш големи мускули? Или да нямаш никакви?
![]()
операция за смяна на пола ще иска![]()
Зачетох се в статията, защото наистина ми стана интересно --->
-"Общото на всички тия случки е… че се случват на жени или на слаби мъже. Никога на едри и мускулести. Никога." - Това е пълна глупост. Как може да твърдиш такова нещо. Най-вече това няма как да се случи при юристите, ако ще и 30 кила да е. Мисълта ми е, че авторът малко преувеличава!
-"едрите мъже си влизат и с фотоапарати, и с вода и никой не им прави забележка." Това пък никога не съм го виждал да става.
Изчетох я цялата, но според мен авторът бърка страхопочитанието, както казах по-горе, с уважението. А между двете има огромна разлика.
bloodrunscold ти явно не си от големите![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Всъщност не съм и нямам намерение да ставам. Всичко гледам да е умерено, другото е учене.
ако някой 150 кг мутра те блъсне и изръмжи нещо - ти ще отидеш ли да му се отваряш ?
А ако някой 50 кг пишлеме те блъсне и започне да ти се прави - няма ли да му перниш един шамар?
Прав си!!Но исках да кажа, че не е уважение или респект, а страхопочитание. Някакъв първичен инстинкт. Докато респект и уважение не са плод на първичните ни инстинкти. Както и да е. Не съм искал да обидя никого.