Първоначално написано от
irrationalDecision
Не бях чела отговорите и зададените въпроси, сега го направих.Затова сори за дублирането на места.
Очевидно си спортен тип. Наскоро четох тук една тема с въпрос, насочен към момчетата. Бихте ли имали връзка с пълно момиче? Твоят отговор? Би ли дал въобще шанс на такава връзка? Не. Не ме привлича пълнотата, съответно не намирам причина за връзка с физическа близост. Макар че има такова животно "приятно закръглена", та не знам точно къде е границата. Но трябва да ме привлича на външен вид.
От кога датира интересът ти към математиката?Кой го събуди и доразви? От 5 клас още ли си бил в МГ или от 8-ми? Какво е твоето обяснение на факта, че математиката е сигурно най-мразеният предмет от много ученици? Като малък имах, в края на гимназата отново се появи, горе-долу когато отворих и темата за математиката тук. От 8 съм в МГ, по мое време нямаше кандидатстване след 5ти клас. А математиката е абстрактна, задачите изглеждат безсмислени и на всичкото отгоре е трудна за усвояване материя, та съвкупността от тези неща е основният фактор. А и повечето ученици смятат, че или го можеш, или не. Пък и разочарованието от неуспехите също допринася.
Пееш ли си под душа? Мда.
Казват, че математиците са и малко поети, колкото и несъвместими да са на пръв поглед двете неща. Харесваш ли поезията, пробвал ли си самият ти да пишеш нещо?Ако да, би ли го споделил? В най- общ план, не само в рамките на поезията, кой е любимият ти автор и любимата ти книга? Харесвам някои произведения, на Гьоте особено. Иначе аз съм пробвал дотолкова, доколкото пробват и всички останали - едно-две стихчета през ученическите години, нищо особено. По онова време си мислех, че стихотворението е римуван текст, тъй че не мога да нарека мойто опит за поезия.
Тъмни или светли очи харесваш? Не се влияя от цвета, има и светлооки, и тъмнооки хора с много красиви очи. Но тъмнозеленото ми грабва погледа, може би на няква далечна асоциация с бог знае какво.
Обичаш ли животните, имал ли си домашен любимец? Като състрадателен ли се самоопределяш, не само към животни, а и към хората ( много възрастни, просяци, инвалиди, умствено изостанали)? Харесвам домашните любимци, не всички животни и със сигурност не съм някъв ентусиаст, които да се бори за правата им. (не че има нещо лошо в това) Определям се като умерено състрадателен.
Предлагат ти в момента безплатен самолетен билет до която и да е точка от земята, по твой избор. Накъде ще се отправиш и защо? Амстердам, по очевидни причини.
Би ли простил изневяра? Не.
Любима марка маратонки? Как се чувстваш в официални дрехи, костюмиран?Какъв цвят беше костюмът ти на бала и обличал ли си го повторно или събира прах в гардероба? Въобще не обръщам внимание на марката. Имах едни Найк, които си харесвах, но ако си бях купил Пума, сигурно също толкова щях да се привържа към тях. Как се чувствам костюмиран ли? Както се чувствам и с небрежен стил. Стига да са ми удобни и да ми допадат дрехите, все ми е тая, не се водя по някаква етикеция. Черен ми беше костюма и да, обличал съм го на разни поводи - рожденни дни, сватба.
Имаш ли брат/сестра? Тц, само язе съм.
Коя беше първата ти работа като ученик ( сезонна , преди или след даскало или нещо такова) и помниш ли какво си купи с първите изкарани от теб пари? Водех се пакетажник, реално увивах някви железни детайли, които служеха по-късно за конструиране на мебели. Но през по-голямата част от времето тичах да ги свалям от камионите като пристигаха или се мотаех из цеха да си търся работа, за да ме не сгащи бригадира. Така 2 седмици и си купих гореспоменатия чифт Найки. Тва ми беше първата кратка, но запомяща се работа.
Имаш ли шофьорска книжка? Ше взема да я взема най-накрая.
Какви са плановете ти след СУ - оставане тук или заминаване в чужбина? Тука, засега.
Готов ли си за тазгодишния маратон в наречената от теб тема-феникс? Носи ли ти удовлетворение това, че помагаш на много хора? Не ти ли минава поне понякога мисълта, че голяма част от тях не оценяват тази помощ и не си заслужава да хабиш собственото си време заради тях? О, да, с нетърпение чакам, макар че малко ми писнаха някои от елементарните задачи, та ще се включвам избирателно. Иначе ми прави много голям кеф да помагам по предмета, все ми е тая колко го оценяват. Един да зарибя, пак печеля.
"Опознай Родината, за да я обикнеш" - пътувал ли си доста из България и кое е любимото ти място ( изключваме Враца като роден град)? Планина или море като място за relax? Всъщност съм пътувал много малко, но сигурно ще го променя. А между планина и море не мога да избера. И двете си имат предимствата. Но на бала исках на море, педерасите направиха ново гласуване и отидохме на планина.
Готвиш ли понякога? Нещо освен пържени яйца или пържени картофи, които "готви" всеки. Любимо ястие? Ако сготвя нещо, ще се отровя с него после. Ако преди това не съм подпалил цялата кухня и не съм изгорял жив там. Яйца и сандвичи, тва ми е репертоара. Иначе я умра за шкембе, МАЛИИИИИ!!!!