- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс със същия пол
Пфф миналата нощ сънувах точно такъв сън... fuck... И ми хареса. Оо
Сънувах, че целувам някакво момиче и сме си някакви супер неежнички една с друга омг :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тц да бе ;Р
То даже не беше баш сън, ама май в такова прерасна, щото първо докато заспивах си го представях и беше супер странно. Опитах се да си представя и че ще съм груба с Нея (нямаше лице :о), щото винаги съм си мислела, че ако съм момче, ще искам да разглобя някоя многоооо сексуална мацкаа и да й причиня много лоши нещаа хахах ама нещо не си го представиш баш така и всъщност беше ного нежничко :3
Оф сигурно звуча вече като лесбийка. УжасТ!
4XCOKИ
аз за друго те питах, ЗАЕБИ ти ще да е било интересно![]()
хахахахахх awwwww
какво, какво?!
май се сещам, ама твойто подсъзнание явно е загряло по-бързо от моЙтомръсниК! http://data.whicdn.com/images/25496478/C2C_large.gif ^^
4XCOKИ
На теб нещо ти има.
Определено ти има.
Според мен ти самата не разбираш себе си. Нито имаш реална преценка над нещата. Май ти е кеф да ти обръщат внимание на сбърканата персона.
Или наистина си такава. В такъв случай бих казала - Господ да ни пази. Или Благо Георгиев в най-лошия случай.
В абсолютно нищо не се опитвам да те убедя. Просто ти казвам че когато едно малко дете не е опитало дадено ястие,но някой му е казал че е гадно и то не иска да го опита изобщо. Още повече и ако е нормално да яде от това ястие. Но пък ти каза че и жените не те привличат. Ами то не остана нищо друго освен хемафродитите или пък с пръстчета или вибратор,защото просто си ти е заложено в природата да ти се иска като на абсолютно всеки един човек. Това е просто част от системата за размножаването на вида. А теб вече не те привличали жени, но с мъже ти изглеждало отвратително. Ще ме извиняваш не се обиждай, но не знам защо се сещам за песена на Черно Фередже-Калугер ме гони , която няма да публикувам тук защото е много нецензурна.
Ами не не помня, защото тогава не следял заглавия, а и беше много отдавна. Сега съм на 26 годни, а тогава съм бил много малък,защото едва тогава разбрах че цревцето дето ми виси отпред има друга функция освен пикаене.А наще откъде да занаят че ще има такива сцени в него.Тогава предупредителните надписи ги нямаше, а филма май си беше трилър. Единственото,което си спомянм бяха тези две сцени и че мъжът на добрата жена май беше полицай и понеже знаеше за тези отвличания беше сложил навсялъде в къщата кодови брави,но понеже лошият дълго време им се беше правил на много добър приятел знаеше кодовете и ги смени и дълго убеждаваше полицая че приятелката му не си е вкъщи и се правеше на тъжен. Нещо такова беше.
Е, какво готино си е. Не е като мен веднъж как сънувах че съм станал гей и съм се хванал с някакъв,защото се обичаме. В съня даже се и целувахме. Постепенно обаче в съня разбрах че съм се объркал че имам влечение към мъже, а винаги съм си имал влечение към жени и искам да си хвана жена за гадже.Той обаче ме държеше с нещо и имах някаква полза от него и трябваше в целият сън да се правя колко ми харесва да съм с мъж пффф ебаси и тягостното настроение беше.По едно време чак в съня ми се повдигаше, а като се сетя още ме втриса и ми се доповдигва.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така го изразяват че чак ми стана гадно. Аз съм доста склонен да вярвам че сънищата показват често бъдещи събития под метафорични явления и на базата на чувства, мисли и усещания.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
И аз бих искала да пробвам ;д .. далеч съм от мисълта, че някоя от приятелките ми ще се навие ;д .. Целувала съм се с момиче, като им казах реакцията им беше сякаш съм станала прос****тка .. така, че скоро време май няма да стане![]()
Имам един въпрос към момичетата, които са пробвали.. Ползвате ли вибратори, когато го правите с жена. И как е по-хубаво с или без намесата на вибратор?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
просто ми се наби в очите като гранде глупостаре и реших да отбележа
бе нека си пита
току виж някоя компетентна 14 годишна лесбийка му отговори![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Питах, защото ми е интересно. Не, защото ще тръгна да го правя. Да искам да пробвам и с момиче, но когато стана по-голяма. Не е ли хубаво да се уведомя за някои неща сега? Ще питам каквото ми е интересно, няма значение на колко години съм.![]()
Я немога да повярвам. machoka си е сменил аватара с плачещото момченце.![]()
Няма по красиво нещо от това да видиш две жени как го правят.![]()