.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 133
    Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    огато бях доста по-малък със семейството ми гледахме някакъв филм дето един мъж и една жена отвлякоха една друга жена.Тя се опитваше да избяга и в един момент се стигна до там че лошата жена започна да прелъстява добрата и се стигна до секс със доста големи подрбности.

Нещо ми изглежда интересен филма. Да помниш как се казва?

Но иначе аз мисля че си много прав.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от DennisCobain Виж мнението
    не, от година-две някъде не ме привличат и жените. Асексуална съм.
    Чакай бе,недей да подражаваш на Насето,той изобщо не е пример за подражание !

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен
    Град
    <3
    Пфф миналата нощ сънувах точно такъв сън... fuck... И ми хареса. Оо
    Сънувах, че целувам някакво момиче и сме си някакви супер неежнички една с друга омг :о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Сънувах, че целувам някакво момиче и сме си някакви супер неежнички една с друга омг :о

hahah ВЕРНО ли ма ; P хахаха

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    hahah ВЕРНО ли ма ; P хахаха
    тц да бе ;Р
    То даже не беше баш сън, ама май в такова прерасна, щото първо докато заспивах си го представях и беше супер странно. Опитах се да си представя и че ще съм груба с Нея (нямаше лице :о), щото винаги съм си мислела, че ако съм момче, ще искам да разглобя някоя многоооо сексуална мацкаа и да й причиня много лоши нещаа хахах ама нещо не си го представиш баш така и всъщност беше ного нежничко :3
    Оф сигурно звуча вече като лесбийка. УжасТ!
    4XCOKИ

аз за друго те питах, ЗАЕБИ ти ще да е било интересно

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Знаят.
    И какво мислят по въпроса?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен
    Град
    <3
    аз за друго те питах, ЗАЕБИ ти ще да е било интересно
    хахахахахх awwwww
    какво, какво?!
    май се сещам, ама твойто подсъзнание явно е загряло по-бързо от моЙто мръсниК! http://data.whicdn.com/images/25496478/C2C_large.gif ^^
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Wednesday666
    не, от година-две някъде не ме привличат и жените. Асексуална съм.
    На теб нещо ти има.
    Определено ти има.

Според мен ти самата не разбираш себе си. Нито имаш реална преценка над нещата. Май ти е кеф да ти обръщат внимание на сбърканата персона.

Или наистина си такава. В такъв случай бих казала - Господ да ни пази. Или Благо Георгиев в най-лошия случай.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Еми не позна отново. Както казах, момчетата не ме привличат. Защо толкова се опитваш да ме убедиш в противното си нямам на идея.
    В абсолютно нищо не се опитвам да те убедя. Просто ти казвам че когато едно малко дете не е опитало дадено ястие,но някой му е казал че е гадно и то не иска да го опита изобщо. Още повече и ако е нормално да яде от това ястие. Но пък ти каза че и жените не те привличат. Ами то не остана нищо друго освен хемафродитите или пък с пръстчета или вибратор,защото просто си ти е заложено в природата да ти се иска като на абсолютно всеки един човек. Това е просто част от системата за размножаването на вида. А теб вече не те привличали жени, но с мъже ти изглеждало отвратително. Ще ме извиняваш не се обиждай, но не знам защо се сещам за песена на Черно Фередже-Калугер ме гони , която няма да публикувам тук защото е много нецензурна.

Цитирай Първоначално написано от SunnyBlue Виж мнението
    Нещо ми изглежда интересен филма. Да помниш как се казва?

Но иначе аз мисля че си много прав.
    Ами не не помня, защото тогава не следял заглавия, а и беше много отдавна. Сега съм на 26 годни, а тогава съм бил много малък,защото едва тогава разбрах че цревцето дето ми виси отпред има друга функция освен пикаене.А наще откъде да занаят че ще има такива сцени в него.Тогава предупредителните надписи ги нямаше, а филма май си беше трилър. Единственото,което си спомянм бяха тези две сцени и че мъжът на добрата жена май беше полицай и понеже знаеше за тези отвличания беше сложил навсялъде в къщата кодови брави,но понеже лошият дълго време им се беше правил на много добър приятел знаеше кодовете и ги смени и дълго убеждаваше полицая че приятелката му не си е вкъщи и се правеше на тъжен. Нещо такова беше.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Е, какво готино си е. Не е като мен веднъж как сънувах че съм станал гей и съм се хванал с някакъв,защото се обичаме. В съня даже се и целувахме. Постепенно обаче в съня разбрах че съм се объркал че имам влечение към мъже, а винаги съм си имал влечение към жени и искам да си хвана жена за гадже.Той обаче ме държеше с нещо и имах някаква полза от него и трябваше в целият сън да се правя колко ми харесва да съм с мъж пффф ебаси и тягостното настроение беше.По едно време чак в съня ми се повдигаше, а като се сетя още ме втриса и ми се доповдигва.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Сънищата изразяват подсъзнанието.Така де,ако подсъзнателно искаш нещо е силно възможно да го сънуваш.Не важи естествено за кошмарите.Или си си мислел за това,което сънуваш,или го искаш.

Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм

Така го изразяват че чак ми стана гадно. Аз съм доста склонен да вярвам че сънищата показват често бъдещи събития под метафорични явления и на базата на чувства, мисли и усещания.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Честито ще ставаш гей по твоята логика

И аз бих искала да пробвам ;д .. далеч съм от мисълта, че някоя от приятелките ми ще се навие ;д .. Целувала съм се с момиче, като им казах реакцията им беше сякаш съм станала прос****тка .. така, че скоро време май няма да стане

Цитирай Първоначално написано от Me4encety Виж мнението
    Честито ще ставаш гей по твоята логика
    Момиче...метафора,символика питай чичко Гугъл какво е това

Имам един въпрос към момичетата, които са пробвали.. Ползвате ли вибратори, когато го правите с жена. И как е по-хубаво с или без намесата на вибратор?

Цитирай Първоначално написано от SunshineM Виж мнението
    Имам един въпрос към момичетата, които са пробвали.. Ползвате ли вибратори, когато го правите с жена. И как е по-хубаво с или без намесата на вибратор?
    абе човек, ти намери в раздела с 14 годишни лапетии да питаш, ползват ли вибратори докато го правят с други ЖЕНИ )))

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    абе човек, ти намери в раздела с 14 годишни лапетии да питаш, ползват ли вибратори докато го правят с други ЖЕНИ )))
    и тва те изненадва щото?
    те тука питат кви ли не глупости, а тия дето им отговарят са точно толкова компетентни колкото и самите питащи
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

просто ми се наби в очите като гранде глупостаре и реших да отбележа

Град
    Варна
    бе нека си пита
    току виж някоя компетентна 14 годишна лесбийка му отговори

Питах, защото ми е интересно. Не, защото ще тръгна да го правя. Да искам да пробвам и с момиче, но когато стана по-голяма. Не е ли хубаво да се уведомя за някои неща сега? Ще питам каквото ми е интересно, няма значение на колко години съм.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SunshineM Виж мнението
    Питах, защото ми е интересно. Не, защото ще тръгна да го правя. Да искам да пробвам и с момиче, но когато стана по-голяма. Не е ли хубаво да се уведомя за някои неща сега? Ще питам каквото ми е интересно, няма значение на колко години съм.

Ок.

Я немога да повярвам. machoka си е сменил аватара с плачещото момченце.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Няма по красиво нещо от това да видиш две жени как го правят.

Аз не съм пробвала с вибратор,така че не мога да дам компететно сравнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си