- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с бивш
В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш. Особено когато в момента осъзнавам какви са те. Единствено такова изключение, тоест да тръгна с бивш - ще е с настоящия ми приятел, макар да знам, че нищо няма да е същото. И искрено се надявам да не скъсаме.
Мхм. Не са лоши момчета, но не са за мен. Осъзнах го със сегашния си приятел, който вероятно е единственият, с когото бих се събрала, ако скъсаме. Да чукаме на дърво да не се случва, разбира се.
Теоретично обаче, не виждам нищо лошо в събирането с бивш, стига да не се случва постоянно. Все пак... както казва Оскар Уайлд - "Вече не съм толкова млад, за да съм толкова категоричен".
И аз съм така.
Иначе съм го правила, връщала съм се при бивш. Мина година от раздялата ни, постепенно пак се сближихме, бяхме сами и необвързани. Резултата: отношенията бяха на половина това, което беше преди, доверието куцаше, бяхме се променили като хора, чувствата не бяха толкова силни колкото преди, единственото, което беше по-добро от преди беше секса. Досещате се, че връзката не продължи дълго. Аз го определям като изживяване на неизживяното, не съжалям, че се случи, трябвало е, станало е.
Боже, пука ми, че не е правилно.
В момента се сещам поне за две двойки, които са с неизяснени отношения. И двете момичета ме използват за психолог/кошче за душевни отпадъци/както искате го наричайте. И на двете казвам "Добре, след като не се правите щастливи, защо продължавате да се тормозите, да си звъни и да се виждате?". В следващия момент осъзнавам, че не съм сигурна дали, бидейки на тяхно място, няма да правя същата глупава грешка отново и отново.