.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш. Особено когато в момента осъзнавам какви са те. Единствено такова изключение, тоест да тръгна с бивш - ще е с настоящия ми приятел, макар да знам, че нищо няма да е същото. И искрено се надявам да не скъсаме.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш.
    Мхм. Не са лоши момчета, но не са за мен. Осъзнах го със сегашния си приятел, който вероятно е единственият, с когото бих се събрала, ако скъсаме. Да чукаме на дърво да не се случва, разбира се.

Теоретично обаче, не виждам нищо лошо в събирането с бивш, стига да не се случва постоянно. Все пак... както казва Оскар Уайлд - "Вече не съм толкова млад, за да съм толкова категоричен".

Мега фен Аватара на tori
    В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш. Особено когато в момента осъзнавам какви са те. Единствено такова изключение, тоест да тръгна с бивш - ще е с настоящия ми приятел, макар да знам, че нищо няма да е същото. И искрено се надявам да не скъсаме.
    Absolutely right!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    В момента съм щастливо обвързана и не бих се върнала при някой бивш.
    И аз съм така.
    Иначе съм го правила, връщала съм се при бивш. Мина година от раздялата ни, постепенно пак се сближихме, бяхме сами и необвързани. Резултата: отношенията бяха на половина това, което беше преди, доверието куцаше, бяхме се променили като хора, чувствата не бяха толкова силни колкото преди, единственото, което беше по-добро от преди беше секса. Досещате се, че връзката не продължи дълго. Аз го определям като изживяване на неизживяното, не съжалям, че се случи, трябвало е, станало е.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    изживяване на неизживяното
    This.

Но знам, че не е правилно.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    This.

Но знам, че не е правилно.
    Боже, пука ми, че не е правилно.

В момента се сещам поне за две двойки, които са с неизяснени отношения. И двете момичета ме използват за психолог/кошче за душевни отпадъци/както искате го наричайте. И на двете казвам "Добре, след като не се правите щастливи, защо продължавате да се тормозите, да си звъни и да се виждате?". В следващия момент осъзнавам, че не съм сигурна дали, бидейки на тяхно място, няма да правя същата глупава грешка отново и отново.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си