.
Отговор в тема
Страница 53 от 69 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 1721
    Супер фен Аватара на nymphadora
    Враца баце е на столаа
    задават ти някакви много философски въпроси,аз ще те питам кога е била най-сериозната ти връзка и клко време продължи?

Мега фен Аватара на xoxi
    От къде си родом?
    И спря да се върти за миг земята..

Изкуствен интелект чета нещо тук...
    Защо не роботика в тоя ред на мисли?
    Защо СУ, а не ТУ?

Защо пропуши?
    Можеш ли да спреш цигарите?
    А искаш ли?
    Dnb? И ако да, artist?
    Имаш ли си любими хора от любими региони?
    Мислиш ли, че хората имат определен манталитет от определен регион в България и кои са ти най-симпатични? (да, малко се повтарям :д)
    Не каза какво точно бойно изкуство тренираш? Какво? От колко год.? Вътрешно или външно? Какво намираш в него?
    До колкото си компетентен, китайски или японски бойни изкуства и защо?
    Някоя любима книжка по азиатската тема?
    А по тема психология?

Какво мислиш за мотивационната литература и мотивационните филми тип Тайни, майни & so on?
    Какво мислиш за наивници като мен? :р
    Последно редактирано от jghgh : 09-10-2012 на 10:56
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Здрасти, Чачо
    Какви са тия изпити, бе? По какво са те оставили на поправка? Как е в Софията?

Защо се раздели с последната си приятелка?
    Как обичаш/е да прекарваш времето си с момичето до теб? Домошарче ли си или обичаш да излизате навън, да се разхождате из... щях да кажа тепетата :д...?
    Изброй ми няколко действия, които би изтълкувал като мили постъпки спрямо теб.
    Вярваш ли в истинското приятелство между момиче и момче? Ама не далечно познанство, а често излизане, споделяне, пазене на тайни?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Враца сити,баце!
    Брюнетка или блондинка?! "Да" не се приема за отговор, "Не" би било предсказуемо. Смаяй ме!
    Какво мислиш за големият адронен колайдер?
    Толерантен ли си ?
    Как го обичаш кашкавала
    Последно редактирано от granger : 09-10-2012 на 14:14
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Гушлив ли си, или по-скоро дистанциран и хладен?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Враца баце е на столаа
    задават ти някакви много философски въпроси,аз ще те питам кога е била най-сериозната ти връзка и клко време продължи?
    Към месец-два, беше в гимназията, но пак не беше нещо особено. Общо взето си потичах до 20-така, не ми беше време за сериозни връзки.

xoxi: От къде си родом?
    Враца, баце!

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Защо не роботика в тоя ред на мисли? Изкуствен интелект в роботиката ми е все още неосъществената мечта. Всъщност мисля, че имам добри шансове там и като че ли направих по-правилния избор с програмирането. Избрах по-математическата дисциплина и ще имам по-добра база в алгоритмите, с времето ще науча и жичкаджийството. От друга страна, програмисти се търсят под дърво и камък, и ще ми е по-лесно да си чакам удобния момент, докато се препитавам съвсем прилично. Обаче, ако ще правя второ висше, ще е електроинжинерство и магистратура в роботиката.
    Защо СУ, а не ТУ? СУ е яката математика. Покоря ли я нея, физиката и информатиката ще са на една крачка разстояние и ще мога да си се занимавам с квото си искам. Без да искам да звуча авторитетно, СУ предлага най-добрата подготовка в страната по информатика, а аз исках да се занимавам със софтуер.

Защо пропуши? Няколко причини. Покрай баловете се отпуснах на живот и реших отново да захапа цигарата (в 6 клас пушех, тогава от гъзарийка), исках да видя дали съм способен да ги откажа, и разбира се, няква показност.
    Можеш ли да спреш цигарите? Надявам се. Проблемът не ми е, че не мога да ги махна след като кажа НЕ, но от друга страна искам да съм си пушач. Напоследък обаче надделява желанието да ги спра и мисля, че ще ми се получи.
    А искаш ли? И да, и не, както казах по-горе. Спортувах много активно, пък от 2 години вече пуша и мисля, че ще е добре да ги махна докато е време.
    Dnb? И ако да, artist? О, да! COOH е първото име, което ми изплува, винаги съм се размазвал на партитата му. Цялото HMSU, UKF Drum and bass и някои други изпълнители. Но общо взето българските изпълнители са ми на сърцето, другите ме радват с отделни песни. Песни мога по-дълго време да изреждам.
    Имаш ли си любими хора от любими региони? А, пф, немам.
    Мислиш ли, че хората имат определен манталитет от определен регион в България и кои са ти най-симпатични? (да, малко се повтарям :д) Дам. Навсякъде има яки хора, но северозападния манталитет ми е на сърцето, с него съм закърмен.
    Не каза какво точно бойно изкуство тренираш? Какво? От колко год.? Вътрешно или външно? Какво намираш в него? Ми предимно таекуондо, като 3 години тренирах в зала, след това на свободна практика. Тренирал съм карате към 4 години като малък и походих малко на джудо в унито, но се възприемам като таекуондист. По-външно е, като го сравнявам с Айкидо, Тай чи и някои други стилове, но всяко си носи философията. Обръщам внимание и на двата аспекта, търся някъв баланс.
    До колкото си компетентен, китайски или японски бойни изкуства и защо?Японски, по-разбираеми са ми. В китайските си личи възрастта им. Мойто е корейско, но в основите си има и японското карате.
    Някоя любима книжка по азиатската тема?Всъщност, като изключим бойните изкуства, не се интересувам много от азиатската култура. Аниме и БИ, другото ми идва в повече.
    А по тема психология?Ми на Канеман трудовете, че съквартиранта ме зариби.

Какво мислиш за мотивационната литература и мотивационните филми тип Тайни, майни & so on? Огромен бизнес, но смърди на лайна. Като прочетеш една книга, знаеш вече и в другите какво има. Може би има някои за себеусъвършенстване, но предпочитам методики от мотивации. Изключение правят нечии лични истории, които не са пипани от кирлив PR. Филмите са още по-безумни, особено Тайната. И книгата имам, тва смятам че трябва да се забрани със закон.
    Какво мислиш за наивници като мен? :р Експресивна си, откровена, комуникативна, примерно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Здрасти, Чачо
    Какви са тия изпити, бе? По какво са те оставили на поправка? Как е в Софията? По-кво ли не, мирише на прекъсване за 1 годинка ^^. Иначе Софията е екстра, като изключим даскалото и сметките, си изкарвам добре.

Защо се раздели с последната си приятелка? Имахме нещо като само секс връзка, малко ни писна и така.
    Как обичаш/е да прекарваш времето си с момичето до теб? Домошарче ли си или обичаш да излизате навън, да се разхождате из... щях да кажа тепетата :д...? Ми нещо средно между двете. Разнообразие да има, но също толкова ми е приятно да седна, да си опъна краката вкъщи, тя също и 2-3 часа да нищоправим.
    Изброй ми няколко действия, които би изтълкувал като мили постъпки спрямо теб. Ми кефя се като съм под напрежение и се наемат да ме завлекат някъде, за да разпусна парата. Понеже си попушвам редовно трева, има една мацка, която като сме заедно, ми прави сандвичи и после и лижа петичките.
    Вярваш ли в истинското приятелство между момиче и момче? Ама не далечно познанство, а често излизане, споделяне, пазене на тайни?Вярвам, но по принцип подхождам с презумцията, че повечето хора са неспособни на нещо такова. А и не е нужно в повечето случаи. Просто понякога времето затвърждава приятелство и остават само периодични невинни задни мисли в края на съзнанието, които са като глас в пустиня.
    Цитирай Първоначално написано от granger
    Враца сити,баце! Ye,yo,yo!
    Брюнетка или блондинка?! "Да" не се приема за отговор, "Не" би било предсказуемо. Смаяй ме! Я ти избери дали само да ядеш или да пиеш.
    Какво мислиш за големият адронен колайдер? Ми надявам се да излязат някви резултати от там, но очаквам, че ще трябва да се построи по-голям за някви сериозни резултати. Иначе е изумителен. Имам честта да познавам хора, които са работили там, звучат много интересни историите им.
    Толерантен ли си ? Мисля, че да.
    Как го обичаш кашкавала На дневни дози.
    адсвад
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Гушлив ли си, или по-скоро дистанциран и хладен?
    А, надали имам няква такава черта. Зависи кой, кога, как, що. Мога и двете да бъда. Ако си го заслужат хората, ще съм "гушлив" и ще си изразявам приятните емоции, не ги крия.

Мега фен Аватара на Dagichka
    COOH си кърти отвсякъде, както и Ogonek, Konspirator и тн. :Д относно д'н'б-то:
    ходиш ли на Железница, H.M.S.U. air-и, 4km и тн.? обичаш ли да се изкъртваш на тях (то кой не обича де, ама все пак :Д)
    откога слушаш д'н'б? а дъбстеп харесваш ли? ^^

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не отговори на мойте въпроси

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не съм чела нищо, че ме мързи

как си, какво правиш?
    кога прави секс за последно?
    колко време продължи последната ти връзка?
    какво направи с изпитите? :Д
    любима песен?
    пиеш ли достатъчно вода?
    любимо място във враца?
    работиш ли в момента?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    <3
    Абе Чачо, бе! Гледай какво се сетих!
    Ти се интересуваш от математика/физика/ъъ и там другите работи, които са науки! Нали така! Та въпроса ми е, или въпросите:

*Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш?
    *'Истинската любов' колко 3 години трае? А съгласен ли си с това твърдение?
    *Ако си обвързан и наистина обичаш момичето си, но се появи друго и почнеш да го харесваш, как ще постъпиш? Защото 'любовта' не пита? Нали?
    *Вярваш ли в нещо, което не е научно доказано? За което има много митове и легенди примерно?
    *Май обичаш да мислиш. хахах тъпо изречение знам, но май имам 'свойството' да усещам някои хора (може да звучи самохвално или тъпо всъщност, но все тая) таа... Обичаш ли да мислиш/размишляваш над разни неща? Било то сериозни, или супер абсурдни?
    *Мислиш ли, че въпросите, които задаваме, са всъщност огледало на нас самите? Т.е.. неща, които искаме/сме преживели/неща които обмисляме/размишляваме над тях и всякакви такива? Примерно както ти се интересуваш от математика, да вземеш да питаш някой: "Колко е 2+2?" или "Интересуваш ли се от разни науки? Ами математика?" примерно...
    *Имал ли си талисманче? А суеверен ли си? Носил ли си червен конец на ръката?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Какво мислиш за мотивационната литература и мотивационните филми тип Тайни, майни & so on? Огромен бизнес, но смърди на лайна. Като прочетеш една книга, знаеш вече и в другите какво има. Може би има някои за себеусъвършенстване, но предпочитам методики от мотивации. Изключение правят нечии лични истории, които не са пипани от кирлив PR. Филмите са още по-безумни, особено Тайната. И книгата имам, тва смятам че трябва да се забрани със закон.
    Спечели ме!

А ако не се лъжа, ти се кефиш на пикъп-литература? Защо? Не е ли тя същата като мотивационната, просто с по-различно съдържание? /но, ест., повтарящо се във всички книги/

Работиш ли? Ако да, какво? Трудно ли ти е да съвместяваш учене и работене?
    С кои форумци се познаваш? С кои излизаш активно?

Рут Колева?: )

пп. Познавам само от Видин хора, и са < 3 Обичам този говор :д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    Не бях чела отговорите и зададените въпроси, сега го направих.Затова сори за дублирането на места.

Очевидно си спортен тип. Наскоро четох тук една тема с въпрос, насочен към момчетата. Бихте ли имали връзка с пълно момиче? Твоят отговор? Би ли дал въобще шанс на такава връзка?

От кога датира интересът ти към математиката?Кой го събуди и доразви? От 5 клас още ли си бил в МГ или от 8-ми? Какво е твоето обяснение на факта, че математиката е сигурно най-мразеният предмет от много ученици?

Пееш ли си под душа?

Казват, че математиците са и малко поети, колкото и несъвместими да са на пръв поглед двете неща. Харесваш ли поезията, пробвал ли си самият ти да пишеш нещо?Ако да, би ли го споделил? В най- общ план, не само в рамките на поезията, кой е любимият ти автор и любимата ти книга?

Тъмни или светли очи харесваш?

Обичаш ли животните, имал ли си домашен любимец? Като състрадателен ли се самоопределяш, не само към животни, а и към хората ( много възрастни, просяци, инвалиди, умствено изостанали)?

Предлагат ти в момента безплатен самолетен билет до която и да е точка от земята, по твой избор. Накъде ще се отправиш и защо?

Би ли простил изневяра?

Любима марка маратонки? Как се чувстваш в официални дрехи, костюмиран?Какъв цвят беше костюмът ти на бала и обличал ли си го повторно или събира прах в гардероба?

Имаш ли брат/сестра?

Коя беше първата ти работа като ученик ( сезонна , преди или след даскало или нещо такова) и помниш ли какво си купи с първите изкарани от теб пари?

Имаш ли шофьорска книжка?

Какви са плановете ти след СУ - оставане тук или заминаване в чужбина?

Готов ли си за тазгодишния маратон в наречената от теб тема-феникс? Носи ли ти удовлетворение това, че помагаш на много хора? Не ти ли минава поне понякога мисълта, че голяма част от тях не оценяват тази помощ и не си заслужава да хабиш собственото си време заради тях?

"Опознай Родината, за да я обикнеш" - пътувал ли си доста из България и кое е любимото ти място ( изключваме Враца като роден град)? Планина или море като място за relax?

Готвиш ли понякога? Нещо освен пържени яйца или пържени картофи, които "готви" всеки. Любимо ястие?
    Последно редактирано от irrationalDecision : 09-10-2012 на 23:12

Голям фен Аватара на chushkopek
    Ако се върнеш по времето на априлското възстание, би ли се включил? Какво мислиш за историята ни? Направи кратка характеристика на държавата ни в момента. Джънкове ядеш ли? Какви компютърни игри играеш? Камък или пръчка? Кръгче или черта? Огън или вода ако си на самотен остров? Би ли участвал в Сървайвър? Какво мислиш за Беар грилс и подобните. Любим документален филм?

anonymous708973
    Guest
    Вашите как гледат на идеята с прекъсването? Мрънкат ли или са по-демократични и те оставят да следваш собствената си посока? Изобщо... как си възпитаван?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ой,изобретателят на змейската техника на тичане.
    Дано някой ден те засека и на живо.

И тъй моите въпросителни:
    - Мит или реален факт е съществуването на генетичната памет? *имам предвид носенето на закодирана информация(спомени, навици ,умозаключения ) в ДНКто,например от родителите или от хора от по-стари поколения

-Играл ли си някога пейнтбол? Проявяваш ли някакъв интерес към военното дело? Ако беше живял във времената,когато казармата е била задължителна,смяташ ли,че щеше да ти хареса престоят там? А мислиш ли,че жените-войници имат място на фронта ? Защо?

-Как би се справил в ролята на :
    *наркодилър
    *детегледачка
    *оратор
    *столетник
    *инвалид
    *човек,покорил всички върхове,за които е мечтал
    *шизофреник
    *жена ?
    А коя от тези роли мислиш,че е най-вероятно да се наложи да изиграеш в действителност някога?

–Колко лицеви опори можеш да правиш ? Клекове? Коремни преси? А колко километра е най-дългият ти пробег? В маратон би ли се включил? Ако те предизвикам да се състезаваме на 5000м,ще приемеш ли? В бързината или издържливостта ти е силата?
    Последно редактирано от Glamour92 : 09-11-2012 на 15:18
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Blab
    така, Враца значи ражда все мои хора. доволна съм. сега ще те п(р)очета.

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    COOH си кърти отвсякъде, както и Ogonek, Konspirator и тн. :Д относно д'н'б-то:
    ходиш ли на Железница, H.M.S.U. air-и, 4km и тн.? обичаш ли да се изкъртваш на тях (то кой не обича де, ама все пак :Д)
    откога слушаш д'н'б? а дъбстеп харесваш ли? ^^

Обичам, но обикновено все се пада по време на изпити или когато съм свършил кинтите. Но откакто съм в София походих на някви днб партита. И да, раздавам се на макс, щом успях да събера погледите на изродите в 4 километър, мисля че се представям достойно. Слушам и дъбстеп много. Дръм енд бейса ми е по-присърце, но от доста време насам слушам повече дъбстеп. Не знам що..
    Цитирай Първоначално написано от BloodyF
    как си, какво правиш? Бивам, баце, прибрах се вкъщи малко и релаксирам.
    кога прави секс за последно? Миналия месец, не знам точно кога. Тва лято съм изгубил представа за времето, кое кога се случи.
    колко време продължи последната ти връзка? Понеже и нагоре ме питаха, последните ми взаимоотношения не бяха дефинирани, просто се виждахме с една мацка по-дълго време за по-съществени работи. Преди година и половина някъде почна всичко, но имахме много периоди на търсим се - забравяме се.
    какво направи с изпитите? :Д Не питай, май ше прекъсвам за 1 година.
    любима песен? Много са
    пиеш ли достатъчно вода? Предостатъчно.
    любимо място във враца? Хаха, интересен въпрос. Рок клуба, хижата, Зелето и площад Ботев, Вола, базара.
    работиш ли в момента? Тц.
    Цитирай Първоначално написано от Shtrudel
    *Вярваш ли само на това, което можеш да пипнеш и видиш? Не, но предпочитам да се съмнявам колкото се мога повече. На много малко работи вярвам сляпо.
    *'Истинската любов' колко 3 години трае? А съгласен ли си с това твърдение? Зависи човек какво разбира под любов, но моето разбиране е по-дълготрайно.
    *Ако си обвързан и наистина обичаш момичето си, но се появи друго и почнеш да го харесваш, как ще постъпиш? Защото 'любовта' не пита? Нали? Добър начин да си измие човек ръцете. Като се появи друга, просто мога да кажа не.
    *Вярваш ли в нещо, което не е научно доказано? За което има много митове и легенди примерно? Не. Каква е ползата от това вярване? За мен такъв тип вяра те ограничава, означава да отхвърлиш алтернативата. Науката не служи само да ни казва това е така, онова е иначе. Научният подход е този, които е отворен към всички възможни хипотези и когато не е доказано, не избира задължително една сред тях.
    *Май обичаш да мислиш. хахах тъпо изречение знам, но май имам 'свойството' да усещам някои хора (може да звучи самохвално или тъпо всъщност, но все тая) таа... Обичаш ли да мислиш/размишляваш над разни неща? Било то сериозни, или супер абсурдни? Мхм
    *Мислиш ли, че въпросите, които задаваме, са всъщност огледало на нас самите? Т.е.. неща, които искаме/сме преживели/неща които обмисляме/размишляваме над тях и всякакви такива? Примерно както ти се интересуваш от математика, да вземеш да питаш някой: "Колко е 2+2?" или "Интересуваш ли се от разни науки? Ами математика?" примерно... Да и освен това очакваме определен тип отговор отново според собствените ни разбирания.
    *Имал ли си талисманче? А суеверен ли си? Носил ли си червен конец на ръката? Имах преди време разни, но не си спомням какви. Мисля, че си носех някви минерали. Сега имам един пръстен, който не вярвам истински, че ми е късметлийски, но ми е приятно да си го внушавам. Иначе не съм суеверен и не съм носил червен конец.
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    А ако не се лъжа, ти се кефиш на пикъп-литература? Защо? Не е ли тя същата като мотивационната, просто с по-различно съдържание? /но, ест., повтарящо се във всички книги/ Не мисля, че е мотивационна, макар че има и такъв елемент в нея, зависи как я възприемаш. Както и със всеки друг тип литература, някои писаници просто не струват. Тези, които на мен ми харесват, просто предлагат интересна гледна точка и са очистени от магически трикове, безотказни формули и други глупости. Не чета пикъп от доста време, но като бях на около 15 ми съпътстваше подрастването и смятам, че беше за добро. Без значение мотива, той е ясен, винаги е полезно да се научиш да си отговорен, амбициозен, т.н. Но вместо да ти предлагат някакви зарибяващи методи, просто ти казват, че е време да станеш зрял човек и авторите предлагат своята гледна точка, какво значи да си такъв. По онова време ми трябваше отнякъде да чуя и чуждото мнение по тези въпроси.

Работиш ли? Ако да, какво? Трудно ли ти е да съвместяваш учене и работене? В момента не. Но миналата година работех и съумявах да ги съвместявам без проблеми, факултетът ми е достатъчно либерален да не ме задължава да вися там и да очакват от мен да ходя само на изпитите.
    С кои форумци се познаваш? С кои излизаш активно? Ми онлайн се познавам с доста, виждал съм се с DarkTemplar, PinkPanther, umri, valdesbg, DisappointedDreamer, Cybershot, muscle и някои по-безизвестни. А може и да пропускам някой. Но не се виждаме редовно, даже доста инцидентно.

Рут Колева? Не съм я слушал, трябваше дори да я google-на.
    дсадасд

Мега фен
    Град
    <3
    Минерали?! Вярваш ли, че влияят върху организма/емоционалното ни състояние, както се твърди?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Не бях чела отговорите и зададените въпроси, сега го направих.Затова сори за дублирането на места.

Очевидно си спортен тип. Наскоро четох тук една тема с въпрос, насочен към момчетата. Бихте ли имали връзка с пълно момиче? Твоят отговор? Би ли дал въобще шанс на такава връзка? Не. Не ме привлича пълнотата, съответно не намирам причина за връзка с физическа близост. Макар че има такова животно "приятно закръглена", та не знам точно къде е границата. Но трябва да ме привлича на външен вид.

От кога датира интересът ти към математиката?Кой го събуди и доразви? От 5 клас още ли си бил в МГ или от 8-ми? Какво е твоето обяснение на факта, че математиката е сигурно най-мразеният предмет от много ученици? Като малък имах, в края на гимназата отново се появи, горе-долу когато отворих и темата за математиката тук. От 8 съм в МГ, по мое време нямаше кандидатстване след 5ти клас. А математиката е абстрактна, задачите изглеждат безсмислени и на всичкото отгоре е трудна за усвояване материя, та съвкупността от тези неща е основният фактор. А и повечето ученици смятат, че или го можеш, или не. Пък и разочарованието от неуспехите също допринася.

Пееш ли си под душа? Мда.

Казват, че математиците са и малко поети, колкото и несъвместими да са на пръв поглед двете неща. Харесваш ли поезията, пробвал ли си самият ти да пишеш нещо?Ако да, би ли го споделил? В най- общ план, не само в рамките на поезията, кой е любимият ти автор и любимата ти книга? Харесвам някои произведения, на Гьоте особено. Иначе аз съм пробвал дотолкова, доколкото пробват и всички останали - едно-две стихчета през ученическите години, нищо особено. По онова време си мислех, че стихотворението е римуван текст, тъй че не мога да нарека мойто опит за поезия.

Тъмни или светли очи харесваш? Не се влияя от цвета, има и светлооки, и тъмнооки хора с много красиви очи. Но тъмнозеленото ми грабва погледа, може би на няква далечна асоциация с бог знае какво.

Обичаш ли животните, имал ли си домашен любимец? Като състрадателен ли се самоопределяш, не само към животни, а и към хората ( много възрастни, просяци, инвалиди, умствено изостанали)? Харесвам домашните любимци, не всички животни и със сигурност не съм някъв ентусиаст, които да се бори за правата им. (не че има нещо лошо в това) Определям се като умерено състрадателен.

Предлагат ти в момента безплатен самолетен билет до която и да е точка от земята, по твой избор. Накъде ще се отправиш и защо? Амстердам, по очевидни причини.

Би ли простил изневяра? Не.

Любима марка маратонки? Как се чувстваш в официални дрехи, костюмиран?Какъв цвят беше костюмът ти на бала и обличал ли си го повторно или събира прах в гардероба? Въобще не обръщам внимание на марката. Имах едни Найк, които си харесвах, но ако си бях купил Пума, сигурно също толкова щях да се привържа към тях. Как се чувствам костюмиран ли? Както се чувствам и с небрежен стил. Стига да са ми удобни и да ми допадат дрехите, все ми е тая, не се водя по някаква етикеция. Черен ми беше костюма и да, обличал съм го на разни поводи - рожденни дни, сватба.

Имаш ли брат/сестра? Тц, само язе съм.

Коя беше първата ти работа като ученик ( сезонна , преди или след даскало или нещо такова) и помниш ли какво си купи с първите изкарани от теб пари? Водех се пакетажник, реално увивах някви железни детайли, които служеха по-късно за конструиране на мебели. Но през по-голямата част от времето тичах да ги свалям от камионите като пристигаха или се мотаех из цеха да си търся работа, за да ме не сгащи бригадира. Така 2 седмици и си купих гореспоменатия чифт Найки. Тва ми беше първата кратка, но запомяща се работа.

Имаш ли шофьорска книжка? Ше взема да я взема най-накрая.

Какви са плановете ти след СУ - оставане тук или заминаване в чужбина? Тука, засега.

Готов ли си за тазгодишния маратон в наречената от теб тема-феникс? Носи ли ти удовлетворение това, че помагаш на много хора? Не ти ли минава поне понякога мисълта, че голяма част от тях не оценяват тази помощ и не си заслужава да хабиш собственото си време заради тях? О, да, с нетърпение чакам, макар че малко ми писнаха някои от елементарните задачи, та ще се включвам избирателно. Иначе ми прави много голям кеф да помагам по предмета, все ми е тая колко го оценяват. Един да зарибя, пак печеля.

"Опознай Родината, за да я обикнеш" - пътувал ли си доста из България и кое е любимото ти място ( изключваме Враца като роден град)? Планина или море като място за relax? Всъщност съм пътувал много малко, но сигурно ще го променя. А между планина и море не мога да избера. И двете си имат предимствата. Но на бала исках на море, педерасите направиха ново гласуване и отидохме на планина.

Готвиш ли понякога? Нещо освен пържени яйца или пържени картофи, които "готви" всеки. Любимо ястие? Ако сготвя нещо, ще се отровя с него после. Ако преди това не съм подпалил цялата кухня и не съм изгорял жив там. Яйца и сандвичи, тва ми е репертоара. Иначе я умра за шкембе, МАЛИИИИИ!!!!
    сдф

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Ако се върнеш по времето на априлското възстание, би ли се включил? Не знам, голяма смелост се иска. Ще ми се да кажа да, ма никога не ми се е налагало да правя такъв избор.
    Какво мислиш за историята ни? История като история. Има впечатляващи събития, но малко ни възпитават патриотизма още преди да сме се запознали със собствените си културни богатства. Много ми е бедна историческата култура, за да дам по-подробен коментар
    Направи кратка характеристика на държавата ни в момента. Народът ни е черноглед и мързелив. Политиците ту вършат нещо като хората, ту не. Държавата ни пък е бедна и общо взето безгласна. Неща се задвижват, други ги спират и пълзиме бавно-бавно. Май напред, времето ще покаже.
    Джънкове ядеш ли? Като съм на София, да.
    Какви компютърни игри играеш? Близарските, LineageII, CS, HoN, Resident Evil поредицата, разни заглавия за Nintendo 64 и др.
    Камък или пръчка? Пръчка.
    Кръгче или черта? Черта.
    Огън или вода ако си на самотен остров? Огън. И ще си пия урината, после ще съм легенда.
    Би ли участвал в Сървайвър? Бееее, май не.
    Какво мислиш за Беар грилс и подобните. Любим документален филм? Забавен е за гледане, като седна на кафе го въртят по ТВ-то, но сам не си пускам да гледам такива. Любим документален... много са, но след What the bleep do we know почнах да гледам повече. Не е нещо особено, но има сантиментална стойност.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Вашите как гледат на идеята с прекъсването? Мрънкат ли или са по-демократични и те оставят да следваш собствената си посока? Изобщо... как си възпитаван? То прекъсване значи повтаряне. Ми мрънка по малко, ма не й давам много да се меша. Майка си е мрънкява. Ма я разбирам де. То няма кво да се обсъжда, станалото-станало, имам глава на раменете си, ще трябва да правя квот знам. Плаща ми семестрите, което е тъпото, ма ще си търся по-свестна работа сега и ще гледам да си поема семестрите сам, та да не я карам да влага пари в несериозността ми ^^. Иначе съм възпитаван по-строго, много ми налагаха мнение, ма с времето се понаучих да отстоявам мойто. Сега си е няква самостоятелна работа, ужкем.
    Аре по-късно пак, отивам да се шлияя по улиците.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Коя ти е любимата поза за спане?
    Какво става, когато човек е влюбен?
    Обичаш ли гумени мечета?
    Коя е най-голямата грешка в живота ти (до този момент)?
    Лидер ли си?
    Кой е Игор Гончаров?
    Имаш ли предразсъдъци?
    Интроверт или екстроверт си?
    Щастлив ли си?
    Последно редактирано от pifiella : 09-11-2012 на 20:15
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на nymphadora
    pзащо не идва миналата седмица в рок клуба?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си