- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
Интелигентно момче, симпатичен ми е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ех,защо ли първата част я чувам от всекиМай все повече започвам да се убеждавам,че ако не съм руса и първото впечатление на околните ще е друго
Иначе благодарим за милите думи.Дай сега и на теб да ти направим малко четки в замяна,хаха
(Виоленца я пропускам,че ако продължавам да я хваля,ще вземе да спре да общува с нас, простосмъртните
) За теб мога да кажа,че си разсъдлив,интелигентен,доб ра душичка,готов да помогне,когато е необходимо и само дето още не се е намерило свястното момиче,което да те оцени(помня една тема за една мадама,която те разиграваше доста брутално).
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
А де де защо? д;
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
На мен пък ти си ми симпатична.![]()
Много хубави мнения има, хладна, трезва, разумна преценка, учтива е и изключително много ме радва, че взе да пише по-често. И е Козирог, все едно е от моята кръвна група.
едит: за Виоленца
Винаги ти чета коментарите в темите, харесва ми как се изразяваш и как мислиш по дадени въпроси.
Красива и лъчезарна и новият цвят на косата много и отива.Има си и стабилна доза интелект.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Много ми харесват отговорите ти. Може би си единствената, която дава най-добрите съвети всеки път. Не нагрубяваш никого и това ми допада доста.
Много ми допада начина ти на мислене.
Сладуранка общо взето.
Много точна мацка. Наскоро ми направи впечатление и я следя какво пише. Обикновено цака в десетката с точните думи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много готино и умно момче. И не го казвам като просто поредната четка във форума.
Страшно много ми допада начина ти на мислене. Не пестиш думи, почти винаги абсолютно прав.
Не съм те мяркал много, но, умна си и имаш интересен начин на мислене.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Кефи ме, понякога има резички коементари,но пък са забавни ...
maDamn
Резлива, но мненията й са винаги в десятката.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В началото имах по-хубаво мнение, което в последствие премина в пропускане на коментарите. А.к.а нито добро, нито лошо в момента.
Edit : за грейнджър, Калпазанке, що ме изпреварваш :д
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Е, сега, нали трябва да напомня, че наглеждам темата и ако някой се отплесне, тресвам голямата балтия.
Допадаш ми.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Скръндзава е откъм снимки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щот Овните сте ревниви и а съм постнала снимка, а сте се строили половината форум в реанимация да ми носите бонбони и цветя.![]()
Ти си знайш- математиката, животецът в Студентски град. Не е като да ти е лесно.
Със глас съм се смял като изкараш някакъв аргумент. Големи караници стават.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
В началото я мислех за сладникава и захаросана,но впоследствие се оказа,че е много разсъдлива и готина. Харесва ми,дава точни коментари и не е заядлива
Радва.
maDamn