.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Първо ако обичаш ама не гоня 30така, защото 4 години са си и малко и много време.И на какво дередже съм точно, я ми обясни щом си толкова запозната.Мои наборКИ.Дай да се бях оженил на 15 за да има кеф.Само ми е чудно откъде си толкова запозната с автобиографията ми. Да не си се интересувала нещо. Иначе по интересно ми беше не толкова за мен колкото това кои потребители точно визиризаш под "потребителите с малко мозъчни гънки в този форум". Да ми дадеш нещо никове? Казвал съм го и преди че си ми симпатична въпреки голямата си уста,която си е пак някакъв чар и имиджа на Строгата Господарка,който се стараеш да спазваш.Но все пак внимавай с индиректните убиди срещу трети лица за да не се разправяме
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Първо ако обичаш ама не гоня 30така, защото 4 години са си и малко и много време.И на какво дередже съм точно, я ми обясни щом си толкова запозната.Мои наборКИ.Дай да се бях оженил на 15 за да има кеф.Само ми е чудно откъде си толкова запозната с автобиографията ми. Да не си се интересувала нещо. Иначе по интересно ми беше не толкова за мен колкото това кои потребители точно визиризаш под "потребителите с малко мозъчни гънки в този форум". Да ми дадеш нещо никове? Казвал съм го и преди че си ми симпатична въпреки голямата си уста,която си е пак някакъв чар и имиджа на Строгата Господарка,който се стараеш да спазваш.Но все пак внимавай с индиректните убиди срещу трети лица за да не се разправяме
    4 години са нищо време.
    Не казвам да си се оженил на 15. И въобще не опира до кеф. Опира до опит, разсъждаване, зрялост. Не може на 26 години да разсъждаваш така. Отвратително е. Имаш ужасно грешни представи за почти всичко, защото нямаш опит с връзките, нито пък изобщо досег с момичета. Жалко е. Тъжно е.
    Наблюдателна съм. Множко.

Потребители с много мозъчни гънки - Сиси, Чачо, Виоленца, Калпазанка, ЛейдиДи, Щрудел, Пантерката. И още много други, които имат какво да кажат. Които знаят как да го кажат. Пишат интересни и вярни мнения; търсят други перспективи, използват мозъка си. Ти също го правиш, понякога. Опитваш се, поне, което също е нещо.

П.П. Този път не обиждах теб индиректно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    4Не може на 26 години да разсъждаваш така. Отвратително е. Имаш ужасно грешни представи за почти всичко, защото нямаш опит с връзките, нито пък изобщо досег с момичета. Жалко е. Тъжно е.
    Точно така.

А иначе нито ти нито тя ме познавате ти от постоветете дето пиша, а тя от тях и по двете ЛС дето сме си пратили. В тая тема има точно един човек,който ме познава доста добре,но не и напълно.
    Тогава какво правиш тук? Защо пишеш тук?
    Нещо се ласкаеш, че си многопластова личност май. Е, недей. Всички сме такива.

Фитнесът помага да се почувстваш привлекателен. Оттам ще ти дойде желанието да пробваш с нови момичета, да усъвършенстваш подхода си, въпреки че понякога ще има неуспехи.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Фитнесът помага да се почувстваш привлекателен. Оттам ще ти дойде желанието да пробваш с нови момичета, да усъвършенстваш подхода си, въпреки че понякога ще има неуспехи.
    Точно.
    Ще придобиеш някакво самочувствие, ще се развиеш по някакъв начин ИЗВЪН ума ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си